Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  31.03.2023 12:14:54REKLAMA

2 nové kryptoměny, které se vyplatí mít v portfoliu

Diverzifikace investičního portfolia je jedním z důležitých faktorů, které hrají v konečném důsledku roli v tom, zda je portfolio ziskové či nikoliv. Nějakou záhadou se totiž stává, že i když většina aktiv vypadá na počátku investice profitabilně, tak se v průběhu času může situace výrazně změnit a právě díky diverzifikaci ztráta z jedné investice tolik problémů investorovi nezpůsobí.


Stejné zákony o diverzifikaci platí i na kryptoměnových trzích, kde je možnost rozdělení rizika do více aktiv o něco jednodušší, ovšem zde je potřeba se s investičními projekty pečlivě seznámit. Proto se v tomto článku blíže podíváme na dva metaverzní projekty - RobotEra a FightOut, které přinášejí zajímavou diverzifikaci nejen do kryptoměnového portfolia.

TARO

První z řady nových herních projektů, jehož kryptoměnu se vyplatí mít ve svém investičním portfoliu, je projekt RobotEra. RobotEra je nová metaverse hra založená na blockchainu, jejíž popularita stále roste napříč herním a krypto průmyslem. Tato herní platforma poskytuje hráčům různé způsoby interakce, digitální aktiva, působivé herní funkce a odměny, zatímco oni mezi sebou soutěží.


Široká škála možností výdělku platformy založené na Ethereu je navržena tak, aby se podobala Sandboxu, a to díky integrovaným zemím, herním strukturám a předmětům založených na NFT, které vytvářejí nové metaverse a spojují se s různými herními komunitami. Jedná se tak o skvělý projekt, který kombinuje populární digitální model Play-to-Earn a NFT, aby mohl hráčům poskytnout jeden z těch nejlepších herních zážitků. 

Kromě své jedinečné struktury a funkcí nadchne RobotEra hráče i svým herním designem. Každý hráč digitálního herního centra je následně převezen na virtuální planetu Taro. Už samotný příběh této virtuální planety je působivý. Taro je svědkem bitvy mezi svými původními obyvateli a armádou invazivních robotů, která ovšem zvítězí na úkor planety a jejích obyvatel.


Digitální projekt umožňuje hráčům používat avatary představující roboty, aby mohli začít budovat nový domov pro obyvatele Tara. Jakmile je avatar vytvořen, hráči mohou bez problému nakupovat ve velkém pozemky a další herní aktiva, aby měli šanci bojovat s dalšími roboty a vydělat si. Co se týče aktiv v rámci ekosystému RobotEra, tak ty jsou postavena jako NFT, a to včetně jedinečných avatarů. Díky tomu tak hráči mohou svá aktiva nejen snadno vlastnit, ale i je zpeněžit. 


RobotEra se stala jedním z nejlepších herních projektů hlavně proto, že svým hráčům přináší hned několik možností na výdělek, různorodé herní struktury a kvalitní odměny ve formě tokenu TARO. Hráči tak mohou například nakupovat a prodávat aktiva ve hře, kupovat pozemky a najímat lidi, aby v jejich nemovitostech bydleli, vytvářet reklamní billboardy a účtovat firemním značkám za reklamu, těžit nerosty, prodávat vstupenky nebo pěstovat vzácné rostliny. Seznam aktivit je opravdu dlouhý a jelikož se jedná o hru založenou především na hráčské fantazii, tak ani v možnosti výdělku se jí meze nekladou.



Stejně jako jiné herní projekty, tak i RobotEra má svůj nativní token s názvem TARO, který pohání její ekosystémové transakce. Hráči mohou digitální aktiva používat k nákupu virtuálních pozemků, výstavbě, nákupu a prodeji NFT a dalších aktiv na otevřeném trhu, pokud jsou tedy zalistovaná na veřejných burzách. Mimo to mohou hráči i tokeny TARO vsadit a následně získat další tokeny jako pobídky. 


Investoři, kteří si rádi rozšiřují své investiční portfolio o krypto aktiva s nízkou počáteční hodnotou, by rozhodně měli zvážit investici do tokenu TARO, jelikož v sobě skrývá velký potenciál. Token TARO je aktuálně možné koupit v předprodeji za cenu 0,020 USDT. Nyní tak nastává ten nejlepší čas pro investování do metaverse her.

FGHT

Nová platforma Play-to-Earn FightOut, jejímž nativním tokenem je právě token FGHT, aktuálně dosáhla v předprodeji ohromujícího milníků, když získala už více jak 6 milionů dolarů. Tento dosti průlomový projekt je připraven transformovat odvětví P2E a T2E tím, že svým uživatelům nabídne bezproblémový a zajímavý přístup k fitness cvičení a rutinám, díky čemuž podpoří v samotných uživatelích zájem o zdravý životní styl a fitness.


Držitelé nativního tokenu FGHT získají také přístup do světa metaverse přes Web3 poháněnou aplikaci FightOut a síť fyzických posiloven. Vzhledem k tomu, že předprodej tokenu FGHT skončí už 31. března 2023, se tak čas investorům na jeho nákup rychle krátí.


FightOut


FightOut je inovativní platforma, která povzbuzuje uživatele v jejich cestě za zdravým životním stylem a vysněnou postavou prostřednictvím gamifikace. Uživatelé jsou odměňováni za každé jejich dokončené cvičení nebo výzvu ve formě tokenu REPS, což je mimořetězcová měna. FightOut je výjimečný v tom, že uživatelům na rozdíl od konkurence nepočítá jen jejich kroky, ale rovnou širokou škálu pohybových aktivit.


Každý uživatel na platformě si bude moci i vyrazit svého jedinečného NFT avatara s názvem “Soulbound”. Soulbound NFT avatar bude poté odrážet skutečné já a aktivity uživatelů v aplikaci. Jakmile bude avatar upgradován, uživatelé budou moci vstoupit do metaverse a soutěžit s ostatními členy komunity o vítězství v zápasech, cvičebních úkolech, sázkách na souboje a získávání více odznaků a tokenů REPS. 


Důležité je rovněž i zmínit to, že NFT avatara si mohou uživatelé razit zcela zdarma. Bezplatná tvorba NFT na platformě totiž automaticky eliminuje problém nákladové bariéry přístupu k metaverse.


Kromě NFT avatara toho aplikace FightOut nabízí svým uživatelům daleko více. Uživatelé mohou například využít možnosti zpracování personalizovaného tréninkového plánu na míru, díky kterému se mohou cíleně zaměřit na svůj preferovaný fitness cíl. Dále v aplikaci najdou i různé video tutoriály a online masterclass vedoucí uživatele k lepší formě, technice a motivaci. 


Avatar FightOut


Jelikož se jedná o projekt zaměřený na zdravý životní styl a fitness, tak jeho ambasadory nemůže být nikdo jiný než největší sportovní hvězdy světa. To zahrnuje například fitness trenéry, bojovníky MMA a UFC, boxery a mnoho dalších, kteří se s hrdostí stali ambasadory značky FightOut a dále podporují a šíří popularitu platformy po celém světě. 


Prozatím zveřejněnými ambasadory jsou hvězdy UFC Amanda Ribas a Taila Santos, šampionka MMA Savannah Marshall a fitness influencer Tremayne Dortche. Uživatelé se také mohou těšit na cvičební programy na míru pro různé sporty a aktivity, které budou mít na svědomí právě tyto hvězdy. 


Token FGHT mají možnost investoři koupit ještě několik hodin v předprodeji za cenu 0,0333 USDT předtím, než bude předprodej 31. března ukončen. Následně na to 5. dubna 2023 bude tento metaverse token zalistován na čtyřech kryptoměnových burzách - LBank, BKEX, Uniswap a XT.com. 


Později by měly zalistovat token FGHT i další tři burzy, kterými jsou DigiFinex, BitForex a Transak. Token bude na kryptoměnových burzách zalistován s cenou 0,0333 USD. Proto by potenciální investoři měli investovat do tohoto revolučního tokenu právě nyní a zajistit si tím jak výhodnější cenu, tak i zajímavé rozšíření své investičního portfolia.



Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688