Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  27.03.2023 13:30:00REKLAMA

Předpověď ceny Avalanche je nejistá - Investoři se rozhodli pro Metacade


Luxe Media LLC

Vzhledem k tomu, že mnoho projektů se po krachu na kryptotrhu ještě nedostalo z nejhoršího, možná vás zajímá, kde by Avalanche mohla skončit v roce 2023. Nápověda: nevypadá to dobře. V tomto článku se dočtete, proč by se Avalanche nemělo letos dařit, předpověď ceny Avalanche a proč investoři považují za mnohem lepší alternativu projekt GameFi Metacade.

Avalanche (AVAX) se snaží odlišit na přeplněném trhu

Avalanche je relativně nová síť 1. vrstvy, která byla spuštěna v září 2020. Stejně jako ostatní řešení třetí generace 1. vrstvy se Avalanche snaží řešit přetrvávající problémy škálovatelnosti, bezpečnosti a decentralizace, které trápí velkou část kryptografie a které se označují jako blockchainové trilema.

Nicméně navzdory tomu, že je Avalanche 17. nejhodnotnější kryptoměnou s tržní kapitalizací přes 6 miliard $, čelí kritice za nedostatečné přijetí a omezené případy použití, zejména ve srovnání s jinými podobnými projekty, jako je Ethereum, BNB nebo Solana. Vzhledem k vysoké míře konkurence v oblasti 1. vrstvy se zdá, že Avalanche se nedokáže nijak významně odlišit od svých konkurentů a v důsledku toho utrpěla.

Během krachu na kryptotrhu v roce 2022 byl AVAX zasažen obzvlášť tvrdě a ztratil mnohem větší hodnotu než ostatní projekty. Z maxima 147 $ v listopadu 2021 se propadl o více než -92 % na minimum 10,70 $ na začátku letošního roku.

Ethereum se mezitím propadlo o přibližně -82 % z maxima býčího trhu na své minimum v červnu loňského roku. Zničující nevýkonnost Avalanche svědčí o tom, jak obezřetní jsou investoři při nákupu tohoto vysoce spekulativního projektu.

Předpověď ceny Avalanche (AVAX)

Tyto negativní aspekty donutily mnoho analytiků držet se zkrátka, pokud jde o jejich předpovědi ceny Avalanche pro rok 2023. Poté, co nedávno uvedli první známky medvědího postoje po několika měsících, mnozí z nich umístili své krátkodobé cenové předpovědi Avalanche na úroveň kolem 13 $, což znamená ztrátu -35 % ze současné ceny 20 $.

V případě býčího scénáře většina předpovědí ceny Avalanche dosáhne do konce roku 2023 vrcholu kolem 40 $ - což jsou na býčí trh docela nevýrazné zisky. Pokud bude krach na trhu s kryptoměnami pokračovat, mnozí odborníci předpovídají, že by AVAX mohl dosáhnout dna na úrovni 7,60 $, čímž by se propadl o 62 % oproti dnešní ceně.

Metacade (MCADE) by mohla být lídrem v oblasti play-to-earn

Vzhledem ke špatné výkonnosti AVAX během nedávného krachu na kryptotrhu, mnoho investorů hledá projekty, které by v roce 2023 mohly nabídnout mnohem lepší výnosy. Jedním z těchto projektů je Metacade , platforma GameFi, která si během presale vede výborně. Metacade je komunitní centrum typu play-to-earn (P2E), kde se členové mohou spojit s podobně smýšlejícími hráči, zvýšit svůj příjem z GameFi a ovlivnit budoucnost her.

Vizí Metacade je pomoci všem uspět ve světě P2E. Proto představí celou sadu funkcí, které mají hráčům pomoci dostat se dále, od fór pro diskusi o nejnovějších strategiích až po špičkové alfaverze sdílené veterány P2E.

Pro povzbuzení členů ke sdílení svých znalostí se zbytkem komunity, odmění Metacade uživatele tokenem MCADE pokaždé, když se podělí o recenze, tipy nebo jiný hodnotný obsah. Metacade má přitom potenciál stát se hlavním cílem Web3 pro získávání informací o hrách P2E a vydělávání na nich.

Další příležitosti k výdělku, jako jsou pravidelné turnaje a losování o ceny, testovací prostředí, kde mohou uživatelé nabídnout zpětnou vazbu k nejnovějším hrám výměnou za nějaké peníze navíc, a dokonce i nástěnka s pracovními místy, která se očekává v roce 2024, přitáhly k probíhajícímu presale Metacade spoustu pozornosti. Jednou z nejzajímavějších funkcí Metacade je však její systém Metagrants.

Metagrants v podstatě nabízejí komunitě způsob, jak demokraticky financovat nejnovější P2E hry tím, že hlasují o tom, kteří vývojáři si podle nich zaslouží financování svých nápadů. Hotová hra bude přidána do virtuální herny Metacade, kam se může kdokoli přihlásit a užít si ji. Tato iniciativa podporuje pocit vlastnictví a angažovanosti komunity jako žádná jiná sociální platforma Web3 a mohla by Metacade zvýšit popularitu, i kdyby se ujala jen jedna z těchto her.

Předpověď ceny Metacade (MCADE)

Díky vynikajícímu návrhu Metacade se její probíhající presale MCADE rychle vyprodává. Za pouhých 16 týdnů od jeho spuštění se prodaly tokeny v hodnotě přes $10m , přičemž každá další fáze se vyprodává rychleji než ta předchozí.

V důsledku toho se odborníci staví k tokenu MCADE obzvlášť optimisticky. Presale skončí na ceně 0,02 $ za token, ale mnozí předpovídají, že do konce roku 2023 by MCADE mohl mít hodnotu nejméně 0,25 $, což představuje neuvěřitelný výnos 1 150 % za necelý rok.

Někteří dokonce zašli tak daleko, že předpovídají cenu Metacade v rozmezí 0,40 až 0,60 $. Pokud MCADE dosáhne 0,60 $, mohli by i investoři, kteří se zapojili na konci presale, získat život měnících 2900 %.

Metacade (MCADE) je mnohem lepší investiční příležitostí

Je jasně vidět, že předpovědi ceny Avalanche nejsou nic, co by vás mělo nadchnout. V nejlepším případě se cena AVAX zdvojnásobí. V nejhorším případě by však mohla klesnout o dalších -63 %. Vzhledem k množství mnohem slibnějších projektů na 1. úrovni je složité uvést přesvědčivé důvody pro investici do AVAX.

Srovnejte to s MCADE. Token MCADE se v presale dere vpřed díky jedinečným funkcím, které hodlá nabídnout hráčům P2E, a filozofii „community-first“. Nezapomeňte, že uvedené předpovědi MCADE se týkají jeho konečné ceny v presale; tyto výnosy by se mohly ještě zvýšit, pokud se zapojíte právě teď, protože MCADE je v současné době v prodeji za $0.017 .

Nejlepší je však být rychlý. Jak již bylo zmíněno, každá fáze se vyprodává rychleji než ta předchozí, což znamená, že pokud nebudete jednat rychle, můžete něco zmeškat. Pokud uvažujete o investici do AVAX, možná je čas si to rozmyslet. Podívejte se raději na presale MCADE, než bude pozdě.

Avalanche (AVAX) můžete koupit na eToro zde .

Presale Metacade se můžete zúčastnit zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688