Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  24.03.2023 09:30:00REKLAMA

15 nejlepších ICO v roce 2023. Do které kryptoměnové ICO je nyní nejlepší investovat?

Luxe Media LLC

Investoři, kteří chtějí v roce 2023 maximalizovat své výnosy z kryptoměn, hledají jednu z nejzajímavějších a potenciálně nejlukrativnějších počátečních nabídek mincí (ICO), která je letos k dispozici.

ICO jsou určeny k tomu, aby novým projektům poskytly dostatek počátečních prostředků na nastartování vývoje projektu, a mohou tak být pro investory jedním z nejlepších způsobů, jak na kryptotrhu najít spoustu hodnoty.

Zde je 15 nejlepších ICO v roce 2023:

Nejlepší kryptografické ICO v roce 2023

-  Chancer (CHANCER)

- Shiba Memu (SHMU)

- AltSignals (ASI)

- Metacade (MCADE)

- Metablaze (MBLZ)

- Artyfact (ARTY)

- ALINK AI (ALINK)

- OptionBlitz (BLX)

- Vivi (VIVI)

- ASTL (ASTL)

- Moovy (MOIL)

- ProjectNexus (XOXO)

- WeSendIt (WSI)

- Heroes of Mavia (MAVIA)

- Kryptview (KVT)


AltSignals (ASI) - Obchodní token s umělou inteligencí, který vzbuzuje rozruch

Začátek a konec prodeje

Chancer — Token, jehož cílem je převrat v sázkovém průmyslu

Co je Chancer?


Chancer, zbrusu nová kryptoměna, už vyvolává vlny a přiměla investory a nadšence do sázení mluvit. Chancer, nápad podnikatelských bratrů Adama a Paula Kelbieových, si klade za cíl otřást sázkovým průmyslem poskytnutím platformy, která je v naprostém sporu s tradičními sázkovými kancelářemi. Tato decentralizovaná aplikace prediktivních trhů založená na blockchainu odstraňuje potřebu třetí strany a vytváří zcela peer-to-peer (P2P) sázkový systém, který posiluje uživatele.


Chancer je ve světě sázek unikátní. Namísto omezení uživatelů na sportovní sázení mohou uživatelé vsadit na jakýkoli druh události, od malé sázky mezi přáteli až po globální virální sázku na některé z největších událostí, jako je finále Ligy mistrů, Oscary nebo dokonce prezidentské volby v USA. Možnosti a sázky jsou nekonečné! Chancer využívající technologii WebRTC společnosti Google umožňuje uživatelům živě streamovat tyto události a komunikovat s ostatními sázkaři z celého světa.


Životní mízou platformy je její nativní token, CHANCER. Všechny sázky se uzavírají a vyplácejí v tokenu CHANCER. Pro běžné uživatele jsou k dispozici zvýhodněné poplatky. Chancer navíc pořádá masivní rozdávání dárků, kde 10 šťastných držitelů může vyhrát podíl z neuvěřitelných 100 000 $ v CHANCER!


Vzhledem k tomu, že sázkový průmysl v loňském roce dosáhl hodnoty více než 63 miliard dolarů a očekává se, že do roku 2030 vzroste na více než 150 miliard $, vypadá to, že Chancer má dobrou pozici, aby si ukrojil pořádný kousek koláče. Na straně sázkařů je pro jednou možnost sázení, která nemá obdoby. Moudří investoři by si CHANCER měli zakoupit co nejdříve, dokud je ještě v presale, zejména s možností vyhrát dárek. Odborníci se domnívají, že po zveřejnění CHANCER je limitem samotné nebe, takže je nejlepší investovat včas.


>>> Více informací včetně způsobu nákupu CHANCER naleznete zde <<<

Shiba Memu — Roztomilá meme mince poháněná AI

Co je Shiba Memu?


Shiba Memu je zbrusu nový meme coin, který bere trh útokem. Na rozdíl od většiny meme coinů má Shiba Memu vestavěný nástroj, kdy kombinuje sílu kryptoměny s AI. Shiba Memu, založená na roztomilém japonském psovi Shiba Inu, se odlišuje od takových jako Dogecoin a Floki Inu, které se oba spoléhají na počáteční humbuk vytvořený celebritami, jako je Elon Musk. Místo toho Shiba Memu vrtí ocasem investorů, když si uvědomují, jak mocné toto štěně může být.


Shiba Memu, která se nespokojila jen s tím, že je prostě rozkošným mazlíčkem, využívá zpracování přirozeného jazyka, strojové učení a další nové technologie, aby 24 hodin denně 7 dní v týdnu hledala na internetu jakékoli zmínky o sobě, ať už na sociálních sítích nebo na fórech. Poté analyzuje sentiment jakéhokoli prohlášení, videí nebo obrázků a sama se propaguje a podle toho interaguje, aby zajistila, že se negativní vibrace stanou pozitivními pro její tlapky. Neustále se učí a zdokonaluje, aby se stala svou vlastní marketingovou velmocí. Jaká hodná holka!


To není vše. Shiba Memu má jedinečný presale, což z ní dělá vzácné plemeno mince. Každý den se cena SHMU zvýší o 0,000225 $, což dává investorům okamžitou návratnost investic, jakmile zakoupí tokeny. Presale byl zahájen první den s oceněním 0,011125 $. Důvtipní investoři, kteří využili tuto fantastickou příležitost v první den, mohou očekávat, že do konce presale v 60. den uvidí šílený celkový nárůst o 119,33 %, protože cena dosáhne závratných 0,0244 $! Je jasné, že každý, kdo chce vydělávat peníze v kryptosféře, by měl co nejdříve nakoupit SHMU, aby si mohl užívat maximálních zisků.


S trhem s meme mincemi, jehož hodnota vystřelila z nuly na hodnotu přes 20 miliard $ za něco málo přes dva roky, je jasné, proč by Shiba Memu mohla mít tak velkou potenciální hodnotu a nakonec se stát tím nejlepším psem. Její hodnota poroste rychleji než u chrta na dostizích a mohla by se stát největším psem smečky, jako německá doga, převyšující ostatní meme štěňata, takže jsou malá jako čivavy. Díky spojení umělé inteligence a roztomilého, zapamatovatelného maskota je samotné nebe limitem pro Shiba Memu. Staňte se top pejskařem investováním do SHMU!


>>> Více informací včetně způsobu nákupu SHMU naleznete zde <<<

Co je AltSignals?

AltSignals je jedním z předních poskytovatelů obchodních signálů na kryptografickém trhu, který od spuštění platformy v roce 2017 vydal více než 1500 obchodních výzev. V průběhu let se společnost AltSignals etablovala jako vysoce důvěryhodný zdroj vysoce kvalitních obchodních informací, pravidelně pomáhá členům komunity maximalizovat jejich ziskovost a na TrustPilot získala hodnocení 4,9/5. Toho dosáhl její tým expertních obchodníků a špičkový nástroj AltAlgo™ , který je vytvořen na míru a slouží jako obchodní indikátor.

Pro ještě větší zrychlení svých signálů, AltSignals zavádí sadu nástrojů ActualizeAI, která využívá nejlepší mechanismy umělé inteligence, aby obchodní signály platformy posunula do nové sféry. Spolu s tímto nástrojem AltSignals uvádí na trh nový nativní digitální token ASI.

ActualizeAI použije algoritmy strojového učení a zpracování přirozeného jazyka (NLP) a provede jejich prediktivní modelování. Bude využívat historické trendy k upřesnění dat a poskytne svým členům ještě větší schopnost tvorby zisku.

Držitelé mincí ASI získají přístup k ActualizeAI automaticky, zatímco ti, kteří nasbírají minimálně 50 000 tokenů, získají doživotní přístup, jakmile bude sada nástrojů spuštěna. Držitelé mincí ASI tak získají exkluzivní přístup k jedněm z nejlepších dostupných obchodních signálů spolu se zhodnocením hodnoty, které se u ASI v následujících měsících a letech očekává.

Držitelé mincí ASI navíc získají přístup do klubu AI Members Club, který jim poskytne další příležitosti k pasivnímu příjmu prostřednictvím systému Innovate2Earn, jenž odměňuje uživatele za poskytování zpětné vazby k funkcím ve fázi betaverze, čímž získají přístup k nejlukrativnějším veřejným a soukromým předprodejním akcím.

ICO společnosti ASI byla spuštěna na začátku března 2023 za beta cenu $0,012. Ta bude v průběhu pěti fází presale stoupat až na konečnou hodnotu $0,02274, což nejčasnějším investorům poskytne vynikající 228% výnos po celou dobu trvání ICO.

>>> Více informací včetně způsobu nákupu ASI naleznete zde <<<

 

 

Metacade (MCADE) - GameFi ICO vypadá slibně

Co je Metacade?

Metacade je zbrusu nový počin v oblasti GameFi, jehož cílem je vybudovat největší virtuální hernu založenou na blockchainu (P2E). Je to komunitní centrum, které umožňuje fanouškům her, herním vývojářům a kryptoměnovým nadšencům setkávat se a zkoumat rozvíjející se kryptoměnový prostor GameFi.

Kromě toho, že si uživatelé mohou vyzkoušet nejzajímavější a nejlepší nové hry P2E, mohou získat odměny za sociální interakci s komunitou, sdílení recenzí a alfaverzí her a přispívání do živých chatů a subfór ve stylu Redditu.

Komunita je jádrem celé platformy Metacade a nic se neděje bez ohledu na potřeby těch, na kterých záleží nejvíce, tedy členů. Za tímto účelem Metacade zavádí různé výdělečné kanály, které mohou členové využívat mimo tradiční mechaniku P2E spojenou s tituly GameFi. Patří mezi ně systém Create2Earn, který motivuje k sociálním interakcím, systém stakingu tokenů pod hlavičkou Compete2Earn a od 1. čtvrtletí 2024 také Work2Earn.

S poslední z těchto iniciativ souvisí i význačná funkce Metacade. Program Metagrants poskytuje kryptofondy vývojářům, kteří vytvářejí nejlepší a nejzajímavější nové tituly výhradně pro Metacade. Vývojáři mohou podávat žádosti o nové hry, které chtějí vytvořit, a ty jsou předtím, než se dostanou ke komunitě MCADE k hlasování, sdruženy. Nejoblíbenější nápady se dostanou do výroby s podporou kryptofondu v podobě Metagrants.

Tento plán je součástí programu Work2Earn, protože vývojáři získávají zkušenosti, které si mohou připsat do životopisu a které jim pomohou ucházet se o řadu pracovních příležitostí dostupných na nástěnce Metacade. Kromě toho Metagrants přispívají ke komunitně zaměřenému myšlení Metacade i tím, že dávají členům možnost kontrolovat, které tituly půjdou do výroby, a zároveň katapultují platformu Metacade do čela revoluce GameFi.

>>> Více informací včetně způsobu nákupu MCADE naleznete zde <<<


Metablaze (MBLZ) - DeFi / GameFi hra s otevřeným světem a velkolepým designem

Co je Metablaze?

Metablaze je další nový token GameFi, který v květnu 2022 zahájil ICO s cílem získat peníze na vybudování jednoho z nejvelkolepějších a nejambicióznějších herních zážitků v otevřeném světě na blockchainu. Hra obsahuje NFT ražené gobliny a je rozdělena do dvou fází.

Minihra MetaMinez je časově omezená strategická hra, ve které hráči stakují tokeny, aby pomohli vylepšit těžební zařízení v původním metaverzu Galaxia Blue. Druhá fáze zahrnuje hloubkový a bohatý příběhový engine, který hráčům a postavám ve virtuálním světě Galaxia Blue poskytuje bezkonkurenční narativ, pozadí příběhu a nekonečné možnosti, jak hráče posunout dál. Konečným cílem je, aby se Metablaze stala jednou z největších RPG her v herní sféře založené na blockchainu.

Na rozdíl od většiny titulů GameFi, které odměňují hráče v nativním tokenu nebo stablecoinu, Metablaze používá jako odměnové tokeny jiné digitální mince, například Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) nebo Solana (SOL).

Aby se potenciální investoři ujistili o kvalitě svých plánů a platformy, tým se nechal úspěšně auditovat společností CertiK. Díky této důvěře a vzrušujícím plánům společnosti Metablaze otřást odvětvím MMORPG blockchainových her je MBLZ pro investory zajímavou ICO společností ke koupi.

Artyfact (ARTY) - Herní metaverzum s ekonomikou play-and-earn (PAE)

Co je Artyfact?

Artyfact je první herní zážitek v metaverzu Web3, který kombinuje hratelnost ve špičkové kvalitě s bohatými možnostmi výdělku, jež nabízí mechanika GameFi, a to pomocí průkopnického modelu PAE (play-and-earn). Uživatelé Artyfactu, tzv. občané, mohou hrát hry v top kvalitě a zároveň získávat nativní digitální token ARTY, který má několik možností využití.

Uživatelé mohou například využívat odměny ARTY k nákupu a obchodování s NFT, jako jsou avataři, zbraně, virtuální pozemky a další digitální aktiva, na online tržišti. Uživatelé si také mohou užít řadu online zážitků, včetně účasti na virtuálních koncertech, výstavách digitálního umění a virtuálních módních přehlídkách.

Artyfact bude mít několik herních režimů, včetně deathmatche PAE, režimů battle royale, získávání tokenů ARTY a bodů hodnocení, díky kterým se otevírají nové herní funkce. Kromě toho mohou občané organizovat příležitosti ke zpeněžení svých pozemků hostováním virtuálních zážitků pro ostatní občany. Platforma si klade za cíl přilákat k sobě prostřednictvím této možnosti influencery a značky a umožnit jim tak interakci s jejich fanoušky novým, průkopnickým způsobem.

ALINK AI (ALINK) - Otevřené a decentralizované tržiště pro služby AGI

Co je ALINK AI?

ALINK AI je decentralizovaná platforma s otevřeným zdrojovým kódem, která poskytuje přístup ke službám AI prostřednictvím technologie blockchain. Síť umožňuje vývojářům zveřejňovat své produkty AI a volně je zpřístupňovat komukoli s online připojením. Dostupné služby sahají od nejjednodušších algoritmů AI až po kompletní, plně funkční end-to-end řešení.

K usnadnění této decentralizované sítě služeb umělé inteligence slouží několik důležitých komponentů, které vycházejí z hlavního cíle vytvořit funkční, škálovatelný systém, který je otevřený a zároveň splňuje regulační a právní požadavky.

Nativní token ALINK je prostředkem směny na platformě, prostřednictvím kterého si uživatelé mohou zakoupit program nebo službu s podporou umělé inteligence, která nejlépe odpovídá jejich potřebám. Tyto transakce probíhají na tržišti platformy, které funguje jako prostředník mezi poskytovateli dat a spotřebiteli a umožňuje jim efektivní, spolehlivé a bezpečné transakce.

OptionBlitz (BLX) - Decentralizovaná sociální obchodní platforma

Co je OptionBlitz?

OptionBlitz je obchodní platforma postavená na blockchainu Ethereum 2. vrstvy s řešením škálování Arbitrum, které uživatelům OptionBlitz poskytuje vysoce citlivé uživatelské prostředí. Platforma nabízí obchodní opce, přičemž se specializuje na opce s nulovou dobou platnosti od 10 sekund do 24 hodin.

Platforma nabízí několik obchodních produktů. Patří mezi ně klasické opce, digitální opce a vlajkový produkt Turbos. Turbos je vůbec první decentralizovaný produkt Turbos, který se dostal do světa Web3 a kombinuje sílu pákových certifikátů a perpetuálních swapů. Zdá se, že další funkce sociálního obchodování, jako je například živé zasílání zpráv, posunou sektor DeFi kupředu.

ICO BLX byla otevřena na konci února za $0,10 za token a má měkký strop $1,2 milionu. Býčí investoři budou mít zaručený přístup k bezplatným obchodním signálům na OptionBlitz, jakmile si po skončení ICO vyzvednou svou zásobu tokenů, spolu s několika dalšími exkluzivními funkcemi, které jim pomohou činit ziskové obchodní rozhodnutí.

Vivi (VIVI) - Decentralizovaná platforma pro sdílení videa

Co je VIVI?

VIVI je zcela nová decentralizovaná platforma pro tvůrce krátkého videoobsahu, kteří mohou sdílet své výtvory a získávat odměny. VIVI se od ostatních platforem pro sdílení videoobsahu liší tím, že diváci mohou svůj čas strávený online zpeněžit.

Na rozdíl od centralizovanějších aplikací, jako je například YouTube, který se od krátkých videí zaměřil spíš na delší obsah, se VIVI soustředí na krátká videa, jejichž cílem je přilákat na platformu influencery. Jejich cílovou skupinou jsou ti, kteří rádi zveřejňují návody na líčení nebo vaření ve snadno konzumovatelných kouscích.

Dalším důležitým prvkem nabídky VIVI je používání brýlí NFT, které zlepšují zážitek spotřebitelů ze sledování a zároveň jim umožňují získávat tokeny VRV a VIVI během sledování.

Plány pro VIVI zahrnují zavedení VIVI Sport a VIVI Live Stream, čímž se rozšiřuje přitažlivost platformy a zvyšuje se užitečnost původního tokenu VIVI. Díky své decentralizované struktuře, která se přesouvá do sféry živého vysílání a sportovního sázení, slibuje VIVI uživatelům férové a bezpečné prostředí.

ASTL (ASTL) - Infrastrukturní projekt investující do těžby kryptoměn

Co je ASTL?

Každý prodaný ICO token ASTL, který v červnu 2022 spustila soukromá společnost Astol Advanced limited se sídlem v Hongkongu, vybírá peníze na podporu hnutí firmy zabývající se těžbou kryptoměn. Držitelé tokenu ASTL jsou motivováni příslibem pravidelného fixního pasivního příjmu získaného těžbou nových kryptoměnových tokenů.

Astol má rozmanité portfolio kryptoměn, které mu pomáhá při vyrovnávání tržních výkyvů ovlivňujících různé měny, čímž udržuje ztráty na minimu. Každý token ASTL je podporován určitým množstvím centrálně drženého výkonu těžebních počítačů projektu, což znamená, že investoři si nemusí pronajímat nebo kupovat těžební zařízení. Místo toho se mohou pohodlně usadit, zatímco jejich investice udělá těžkou práci za ně.

Token ASTL je propagován jako vynikající a dostupný vstupní bod do těžby kryptoměn pro nové zájemce o kryptoměny, protože není nutná předchozí znalost silných a slabých stránek jednotlivých mincí.

ICO ASTL nabízí tři balíčky pro investory, kteří si chtějí koupit tokeny, přičemž presale potrvá do konce prosince 2023. Tři balíčky jsou lehký, klasický a bohatý a pohybují se v rozmezí od $100 do $5 000. Čím významnější je počáteční investice, tím větší jsou potenciální výnosy.

Moovy (MOIL) - Jedinečná platforma drive2earn, která v březnu 2023 spustí ICO

Co je Moovy?

Moovy je průkopnický projekt drive2earn kryptoměny, který si klade za cíl spojit svět sociálních sítí a online her. Uživatelé mohou řídit reálná auta a získávat kryptoměnové odměny a zároveň rozšiřovat svůj sociální okruh při řízení prostřednictvím technologie blockchain a mechanik DeFi a GameFi.

Jedinečná infrastruktura drive2earn umožňuje uživatelům získávat za jízdu tokeny MGAS, které lze směnit za nákup předmětů v ekosystému GameFi nebo za fiat měnu. Mezi připravované novinky patří herní události, jako jsou rallye, turnaje a zlaté rallye, které nabídnou lukrativnější odměny.

Systém avatarů v ekosystému Moovy nabídne uživatelům plně pohlcující zážitek, díky němuž budou moci využívat své jedinečné schopnosti k postupu hrou. Například jako mechanik mohou uživatelé stavět vlastní vozidla a opravovat ta stávající. Mezitím budou ekologové chránit přírodní zdroje platformy a zároveň zkoumat nové technologie šetrné k životnímu prostředí.

Společnost Moovy, zcela nové hnutí v oblasti vývoje GameFi, doufá, že jejich nadcházející ICO je postaví do čela sítě v oblasti zážitků z jízdy na Web3.

ProjectNexus (XOXO) - Platforma TradFi využívající sílu blockchainu

Co je ProjectNexus?

ProjectNexus je zcela nová platforma, jejímž cílem je narušit tradiční trhy s nemovitostmi a obchodováním s akciemi tím, že využije sílu blockchainu k decentralizaci a demokratizaci těchto dříve vybraných konvenčních finančních produktů.

ProjectNexus, který je poháněn nativní mincí XOXO, poskytuje několik různých služeb, které by mohly mít revoluční dopad na způsob, jakým investoři vytvářejí svá portfolia TradFi. Kromě toho, že Nexus poskytuje uživatelům přístup k investičním příležitostem v oblasti nemovitostí, derivátů a kryptoměn, disponuje také funkcí mikropůjček, která poskytuje zajištění uživatelům zažívajícím krátkodobý nedostatek peněžních toků.

Mechanismy generování zisku na platformě umožňují uživatelům využívat realitní tokeny, kryptoaktiva a reálné akcie jednoduchým způsobem, který je dostupný pouze prostřednictvím decentralizovaného webu. Výsledkem by mohlo být zpřístupnění finančních investic zcela novému masovému publiku lidí, pro které byly takové balíčky dříve nedostupné.

WeSendIt (WSI) - Decentralizované řešení pro sdílení a ukládání souborů

Co je WeSendIt?

WeSendIt je nová služba Web3, která využívá blockchain k poskytování decentralizovaného sdílení souborů a cloudového úložiště. Nová verze platformy 3.0 umožňuje uživatelům získávat pasivní příjem prostřednictvím tokenizovaných odměn pokaždé, když použijí síť k odeslání dat.

Token BEP-20 WSI lze vyměnit za různé služby, včetně reklamy, škálovatelného úložiště dat a slev na předplatné služeb. Další odměny jsou uživatelům k dispozici prostřednictvím doporučení zákazníků na platformu.

Služba WeSendIt byla navržena jako levná decentralizovaná alternativa k dražším centralizovaným řešením pro sdílení souborů a ukládání dat, která nabízejí technologičtí giganti včetně společností Amazon, Google a Microsoft. Společnost WeSendIt se opírá o více než tři desetiletí zkušeností v tomto odvětví a za tu dobu obsloužila více než tři miliony zákazníků ve více než 150 zemích.

Vzhledem k rostoucí poptávce po decentralizovaných řešeních pro sdílení souborů je ICO společnosti WSI vynikající příležitostí, jak podpořit zavedeného a důvěryhodného poskytovatele služeb při jeho přechodu na Web3.

Heroes of Mavia (MAVIA) - P2E platforma pro budování bitev se silným ICO výkonem

Co je Heroes of Mavia?

Heroes of Mavia je vzrušující bitevní budovatelská P2E herní platforma, ve které hráči budují armádu, opevňují základny a pouštějí se do napínavých bitev hráčů proti ostatním hráčům s cílem dobýt nepřátelské základny a posílit svou moc. Za vítězství a postup ve hře mohou hráči získávat tokeny RUBY jako odměnu.

Tokeny RUBY lze vyměnit za vylepšené zbraně, nová opevnění základny a nové vojenské jednotky, které posílí pozici každého uživatele před zahájením další bitvy. Mezi herní funkce patří živé vysílání bitev a nástroj pro správu partnerství, který uživatelům umožňuje vyjednávat vojenská spojenectví a zároveň získávat pasivní příjem.

Nativní token MAVIA sice není směnitelnou měnou, ale podporuje rostoucí vývoj platformy, včetně pravidelného uvolňování nových zbraní NFT a dalších digitálních aktiv, díky nimž poroste užitečnost mince.

Heroes of Mavia si během ICO získala silnou fanouškovskou základnu na sociálních sítích a první investoři se snaží získat odměnu, protože platforma se blíží ke spuštění svého Free2Play enginu ve druhém čtvrtletí roku 2023.

Kryptview (KVT) - Interaktivní decentralizovaná obchodní platforma Research2Earn

Co je Kryptview?

Nová průkopnická platforma Research2Earn společnosti Kryptview si klade za cíl demokratizovat tvorbu obchodních informací tím, že motivuje uživatele, aby zkoumali jiné kryptoměny, projekty a tokeny předtím, než se o tyto informace podělí se svými kolegy. Odměny se získávají za vyhodnocování, analyzování a recenzování nových i zavedených kryptografických projektů.

Mezi další možnosti výdělku patří využití „odměn za výzkum, které uživatelé vypisují za informace o konkrétním aktivu. Všechny odměny jsou zveřejňovány a vydělávány v nativní minci KVT, která je základem všech aktivit v ekosystému Kryptview.

Kryptview si klade za cíl stát se první platformou, která se spoléhá na výzkumy generované uživateli, nikoli na výzkumy poskytované kryptografickými experty, a vytvořit tak největší komunitu obchodníků s kryptoměnami na světě. Díky podpoře velkých jmen kryptografického průmyslu, jako jsou The Blox a Matters, poskytuje nabídka 12,5 % ICO z celkové nabídky tokenů KVT prozíravým investorům vynikající příležitost k dosažení zisků, protože komunita se v nadcházejících měsících a letech rozroste.

Nákup ICO a pomoc s vybíraním peněz

Na co se zaměřit při počáteční nabídce mincí (ICO)

Před nákupem ICO tokenu je třeba zvážit několik věcí. Nezapomeňte, že ICO je začínající projekt, který často nemá za sebou podporu zavedené platformy.

Podívejte se na webové stránky a přečtěte si whitepaper. To vám pomůže určit, zda jsou cíle splnitelné. Známkou jistoty mohou být projekty, které předložily sebe a své kódování projektu auditorským firmám zabývajícím se blockchainem, jako je CertiK, které důkladně zkoumají životaschopnost projektu. To bude zahrnovat legálnost platformy a tokenomiku.

Nakonec se podívejte, zda projekt navázal partnerství se stávajícími velkými podniky v oblasti technologií, financí nebo Web3. To je často dobrým znamením toho, zda má podnik punc proveditelnosti.

Jak se dozvím, kdy budou vydány nové mince?

Několik předních webových stránek obsahuje kalendáře nadcházejících ICO, které investorům pomáhají udržet si náskok před zbytkem trhu, pokud jde o uvedení nových zajímavých mincí.

Výhody počátečních nabídek mincí

Úspěšné ICO přinášejí novým kryptoměnovým projektům i investorům několik výhod. Patří mezi ně:

· Dostupné finanční prostředky na podporu projektu při jeho zavádění

· Přístupnost online usnadňuje investování s menším množstvím papírování než u jiných investic

· Poskytuje novým projektům vysokou úroveň likvidity při jejich zahájení, čímž snižuje riziko pro investory

· Nízké ceny tokenů během ICO mohou počátečním investorům přinést potenciálně obrovské zisky

Nevýhody počátečních nabídek mincí

Ostatní ICO však také obsahují několik potenciálních varovných signálů, na které by si investoři měli dávat pozor. Ty zahrnují, že:

· Kryptoměny jsou notoricky volatilní digitální aktiva. Nové kryptoměnové projekty jsou při svém etablování ještě volatilnější

· ICO by mohly být podvodné kvůli nižší úrovni regulace, která je nutná pro spuštění kryptoobchodů

 

Související nejčastější dotazy ke kryptoměnám

Co jsou kryptoměny?

Kryptoměny jsou virtuální aktiva v podobě digitálních mincí, která využívají šifrovací technologii blockchainu k ověřování transakcí prostřednictvím souboru bezpečných podmínek, jako jsou inteligentní kontrakty, které řídí tvorbu nových mincí tvořících měnu.

Většina kryptoměn je decentralizovaná, což znamená, že je neovládá žádný centrální uzel, například banka nebo vláda.

Co znamená ICO?

ICO znamená Initial Coin Offering, tedy počáteční nabídka mincí. ICO, často známá jako presale, je populární metoda, kterou blockchainové startupy používají k získání peněz před tím, než je mince uvedena veřejně na kryptoburzách.

Určitý počet tokenů je nabízen vybrané skupině soukromých investorů za pevnou, zvýhodněnou cenu. Tito potenciální investoři jsou odměněni vyššími potenciálními výnosy, když mince vstoupí na burzu.

Jsou ICO nelegální?

Přestože jsou ICO z velké části neregulované, jsou zcela legální. Všechny ICO však musí projít Howeyho testem, který určuje americká Komise pro cenné papíry a burzy (SEC), aby bylo možné určit, zda je ICO investičním nástrojem.

Je ICO mince dobrou investicí?

Kampaň ICO může být jedním z nejlukrativnějších způsobů investování peněz díky možnosti koupit tokeny za nízkou cenu výměnou za potenciálně skvělé výnosy.

S ICO je však spojena vysoká míra rizika, protože za nimi obvykle stojí jen malá podpora probíhajícího projektu.

Kde si mohu koupit kryptoměnovou ICO?

Nejlepší způsob, jak si koupit kryptoměnovou ICO, je zaregistrovat se na ICO prostřednictvím webových stránek mince a poté použít příslušnou měnu, často Bitcoin (BTC) nebo Ether (ETH), v kryptoměnových peněženkách k rezervaci nových tokenů v presale.

Jaká bude další velká ICO v roce 2023?

V roce 2023 je pro zkušené investory k dispozici několik zajímavých ICO, přičemž mince ASI společnosti AltSignals by měla být nejlepší možností, jak se v tomto roce prosadit.

Jaký je hlavní rozdíl mezi ICO a IPO?

Hlavní rozdíl mezi ICO a počáteční veřejnou nabídkou akcií (IPO) spočívá v tom, že ICO je presale akce otevřená vybrané skupině soukromých investorů. Naproti tomu počáteční veřejná nabídka je presale příležitost k získávání finančních prostředků dostupná veřejnosti.

Co se stane s prostředky ICO?

Peníze získané z ICO jsou rezervovány do doby, než projekt dosáhne svých finančních cílů, načež jsou prostředky uvolněny a investoři si vyzvednou své tokeny. Pokud projekty ICO nevyberou peníze tak, aby dosáhly svého cíle, jsou prostředky investorům vráceny.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)
Pá 16:02  Komentář k dubnové volatilitě Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)
Pá 11:05  Bitcoin se zastavil a hledá směr další cesty InstaForex (InstaForex)
St 12:28  Komentář k vývoji trhu blockchainu a kryptoměn v 1Q 2024 Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)
St 11:47  Půlení bitcoinu bylo úspěšné, ale co bude dál? Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688