Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  23.03.2023 13:16:07REKLAMA

12 nejlepších kryptoměn, které si můžete v roce 2023 koupit právě teď

Luxe Media LLC

Odborníci předpovídají, že rok 2023 bude rokem, kdy se podmínky na trhu s kryptoměnami konečně začnou uvolňovat po bouřlivých zkušenostech z roku 2022, kdy se na trhu pevně usadily medvědí podmínky, které z hodnoty měn napříč všemi měnami smazaly miliardy.

Ačkoli je tento rok návrat k plnohodnotnému býčímu trhu z roku 2021 nepravděpodobný, oživení Bitcoinu (BTC) nad $20 000 vedlo k tomu, že několik dalších mincí zaznamenalo v prvních týdnech roku 2023 zisky. Ceny jsou totiž stále dostatečně nízké na to, aby si zdatný investor mohl v následujících měsících a letech připsat výrazné zisky, než v příštím roce dojde k dalšímu půlení Bitcoinu.

Zde je 12 nejlepších kryptoměn k nákupu v roce 2023 pro dosažení významných zisků do konce roku a dále:

· Chancer (CHANCER)

· Shiba Memu (SHIBA MEMU)

· AltSignals (ASI) 

· Metacade (MCADE)

· Ethereum (ETH)

· Binance Coin (BNB)

· Cardano (ADA)

· Ripple (XRP)

· Solana (SOL)

· Shiba Inu (SHIB)

· Polygon (MATIC)

· Dogecoin (DOGE)


Chancer – aplikace pro decentralizované prediktivní trhy, která přináší revoluci v sázení

Co je Chancer?

Chancer je nový Web3 sázkový facilitátor založený na blockchainu a první decentralizovaná aplikace pro prediktivní trhy na světě. Chancer se odlišuje od tradičních sázkových kanceláří tím, že kancelář jednoduše vynechává a sázení vkládá do rukou uživatelů platformy. Platforma umožňuje uživatelům uzavírat soukromé sázky mezi přáteli nebo rodinou nebo veřejné sázky na velké události, jako je Superbowl nebo finále Ligy mistrů, na které si může vsadit kdokoli, a to vše s potenciálem stát se virální.


Přitažlivost Chanceru spočívá ve skutečnosti, že uživatelé mají své sázky zcela pod kontrolou a mohou se zapojit jako komunita do Web3, aniž by prohráli se sázkovou kanceláří, což je funkce, která pravděpodobně zaujme sportovní a sázkové nadšence. Přidání kryptoměn dělá projekt ještě zajímavějším, protože investoři by mohli potenciálně vydělat spoustu peněz, pokud si token koupí ve správný čas.

 

Důvody, proč byste měli zvážit nákup CHANCER

Všechny sázky v systému jsou prováděny v tokenech CHANCER, což dává Chanceru příležitost vystřelit na ceně a odměnit tak první investory vysokými zisky. Vzhledem k tomu, že velikost odvětví hazardních her a sázek dosáhla v roce 2022 přibližně 63,53 miliardy $, potenciál Chanceru vyletět vzhůru a stát se lukrativním vypadá pravděpodobně.


Unikátní je, že Chancer bude využívat komunikační schopnosti WebRTC poháněného společností Google v reálném čase, aby mohl komunitě tvůrců trhu Chancer zpřístupnit živé vysílání. Kromě toho bude mít platforma nestranné moderátory trhu, kteří zajistí, že všechny výsledky budou správné a spravedlivé pro všechny zúčastněné strany.


Tím výhody nekončí. Chancer věří v odměňování svých uživatelů, a proto bude nabízet tokeny CHANCER jednoduše za používání platformy, stejně jako poskytování schématu Share2Earn, sázek a zlevněných poplatků pro ty, kteří vytvářejí a účastní se trhu, takže je nákladově efektivní pro ty, kteří používají platformu často. Dalším způsobem, jak získat pasivní příjem přes Chancer, je stát se validátorem uzlů. CHANCER by mohl být dobrou investicí pro ty, kteří chtějí vydělávat a být odměněni za pouhou účast.

Rizika investování do CHANCER

Investice do nových kryptoměnových projektů, jako je CHANCER, který se chystá spustit svůj presale, zjevně existují. Nicméně vzhledem k velikosti odvětví a důvodu, že zde neexistuje žádná kancelář nebo bookmakeři, se kterými by se dalo prohrát, by Chancer mohl mít před sázkovými nadšenci i investory lukrativní budoucnost.


>>> Více informací včetně způsobu nákupu Chancer naleznete zde <<<


Shiba Memu — Meme mince se skutečnou užitečností


Co je Shiba Memu?

Shiba Memu je zbrusu nová meme mince založená na roztomilém japonském psu Shiba Inu, která osloví mnohé díky svému rozkošnému rozhraní. Shiba Memu je však víc, než by se na první pohled zdálo – plánuje narušit trh s meme mincemi a zároveň způsobit revoluci v marketingu. Využitím technologie blockchainu a umělé inteligence se Shiba Memu zaměřuje na automatizaci obvykle časově náročných marketingových úkolů a produkování více obsahu než 100+ agentur dohromady na všech platformách, od PR po příspěvky na sociálních sítích a další.


Prostřednictvím AI se Shiba Memule učí z úspěšných marketingových strategií, píše si vlastní PR a propaguje se na příslušných fórech a sociálních sítích. Bude schopna generovat obsah na základě dat, která její AI neustále analyzuje, a zveřejňovat je na několika online platformách. Poté bude monitorovat a analyzovat úspěšnost svých marketingových snah a podle toho je upravovat, neustále se učit a zlepšovat obsah s cílem optimalizovat výsledky. Strojové učení umožňuje Shiba Memu přizpůsobit veškerý obsah libovolnému publiku, a tím zvýšit zapojení a konverze.

Důvody, proč byste měli zvážit nákup SHIBA MEMU


Shiba Memu si klade za cíl stát se marketingovou velmocí a jak stále více průmyslových odvětví využívá sílu umělé inteligence, mohla by mít dobrou pozici k tomu, aby zcela změnila způsob, jakým marketéři dělají svou práci. Automatizací spousty časově náročných a všedních úkolů umožní obchodníkům soustředit se na jiné úsilí a oblasti růstu.


Na rozdíl od mnoha jiných meme mincí, které se jednoduše spoléhají na to, že se stanou virálními a poté, co humbuk opadne, dramaticky ztratí hodnotu, SHIBA MEMU má skutečnou užitečnost, a proto má potenciál stát se dlouhodobou investicí. Fanoušci meme a krypto nadšenci, kteří chtějí investovat do meme mince, by měli zvážit Shiba Memu; nejen, že je to zábavné a roztomilé, ale má silné využití a mohlo by to přinést zdravé zisky.

Rizika investování do SHIBA MEMU

Všechny kryptoinvestice mají svá rizika. Na rozdíl od jiných meme mincí má však Shiba Memu potenciál zůstat silná a zvyšovat hodnotu díky své užitečnosti, což z ní činí bezpečnější investici než do mnoho obdobných meme mincí.


>>> Více informací včetně způsobu nákupu Shiba Memu naleznete zde <<<

 

 

 

AltSignals (ASI) - Lídr v oblasti obchodních signálů využívající sílu AI

 

Co je AltSignals?

AltSignals je zavedený přední poskytovatel obchodních signálů, který za použit í umělé inteligence vyvíjí co nejpokročilejší technologii, aby uživatelům poskytl nejlepší obchodní nástroje pro maximalizaci efektivity a výsledků jejich obchodování.

Obchodní signály této platformy budou poháněny novou sadou obchodních nástrojů ActualizeAI, která bude kombinuje několik nejnovějších technologií využívajících umělou inteligenci a poskytuje uživatelům nejaktuálnější obchodní signály. ActualizeAI bude využívat strojové učení, prediktivní modelování a zpracování přirozeného jazyka (NLP), aby nepřetržitě 24 hodin denně, 7 dní v týdnu prohledávala trhy a poskytovala uživatelům nejlepší možné informace k obchodování.

AltSignals posiluje svou nabídku vydáním nativní mince ASI spolu s klubem Actualize AI Club, který členům poskytne exkluzivní včasný přístup k lukrativním presales a privátním prodejním příležitostem v celém sektoru Web3. Jedná se pouze o jednu z mnoha výhod, které mohou držitelé mince ASI využívat.

Důvody, proč byste si měli koupit ASI

Presale tokenu ASI je jedním z nejzajímavějších ICO roku 2023. AltSignals se staví do pozice předního poskytovatele přesných obchodních signálů za pomoci umělé inteligence.

Komunita ASI bude těžit z masivní podpory již zavedené a vysoce důvěryhodné platformy, která za ní stojí, což s největší pravděpodobností povede ke zvýšení ceny tokenu, která během presale vzroste z $0,015 na $0,02274, až se dostane na burzy.

Rizika investice do ASI

Investování do nových kryptoměnových projektů jako je ASI během předprodejní fáze přináší samozřejmě určitá rizika. Avšak, tržní síly mají mnohem menší dopad, což znamená, že případné medvědí tržní podmínky budou mít na ceny zanedbatelný vliv ve srovnání se zavedenějšími projekty. Existuje riziko, že pokud dojde k dalšímu propadu kryptoměn před vstupem ASI na burzy, cena může okamžitě klesnout. To je však zmírněno tím, že nízká kótovací cena bude minimalizovat případné ztráty.


Metacade (MCADE) - Nejlepší nová GameFi mince

Tržní kapitalizace: $11.8m v presale


Co je Metacade?

Metacade je jedna ze zbrusu nových blockchainových herních platforem, jejímž cílem je spojit herní nadšence s fanoušky kryptoměn na jednom místě. Tato virtuální online herna, běžící na Ethereu, bude hostit nejrozsáhlejší nabídku klasických arkádových titulů spolu s nejnovějšími, nejinovativnějšími tituly, které plně využívají technologii Web3 a bezkonkurenční mechaniku play-to-earn (P2E).

Vedle rozsáhlé nabídky herních titulů a vynikajícího P2E enginu staví Metacade komunitu do centra svých plánů, aby se postavila do čela kryptokomunity GameFi. Držitelé tokenu MCADE získají užitečný nástroj k získávání různých odměn, jako jsou Create2Earn, Compete2Earn a Work2Earn. Každá iniciativa motivuje uživatele k interakci s platformou různými způsoby a zároveň k získávání kryptografických odměn.

Proč byste měli investovat do MCADE?

Nativní token MCADE společnosti Metacade je zajímavou investiční příležitostí. Momentálně je k dispozici za nechutně nízkou cenu $0.0185 ve fázi final presale akce a díky vynikající tokenomice a vysoké úrovni zabudované užitečnosti je mince pro investory atraktivní vyhlídkou.

Stejně tak průkopnický systém Metagrants, který nabízí financování vývojářům, aby vytvářeli nové tituly exkluzivně pro Metacade, podpoří růst platformy a poskytne podněty celému odvětví kryptoher. Vývojáři mohou podávat žádosti o financování, o kterých hlasuje komunita. Nápady, které získají největší podporu, se dostanou do výroby, což znamená, že komunita má možnost vidět, jak se hry, které chce hrát, stávají skutečností. To dělá z MCADE vzrušující a unikátní kryptoměnu.

Rizika investice do MCADE

S pevnou nabídkou tokenů a četnými výhodami Metacade, které se dostanou k širšímu publiku, poptávka po tokenu MCADE prudce vzroste a vyžene cenu výše. Samozřejmě, Metacade, stejně jako mnoho jiných kryptoměnových aktiv, je ovlivněn obecnými fluktuacemi na trhu a investoři by měli před investováním do jakékoli kryptoměny provést patřičný průzkum trhu

>>> Více informací včetně způsobu nákupu Metacade naleznete zde <<<

 

Ethereum (ETH) - Blockchainový gigant se zajímavými novinkami


Tržní kapitalizace: 209,3 miliardy $


Co je Ethereum?

Ethereum je největší altcoin podle tržní kapitalizace a zůstává předním světovým poskytovatelem blockchainu. Jedná se o decentralizovaný řetězec s otevřeným zdrojovým kódem a vynikajícími funkcemi inteligentních kontraktů, které uživatelům umožňují snadno vytvářet decentralizované aplikace (dApps).

Ethereum se na pozici předního poskytovatele blockchainu ocitlo ve vážném ohrožení, protože jeho původní konsensus proof-of-work (PoW) na první vrstvě se ukázal jako nákladný, neefektivní a pomalý ve srovnání s novějšími, modernějšími platformami. Mnohé z těchto problémů napravila v roce 2022 aktualizací Šanghaj, která zajistila přechod na mnohem méně těžkopádný mechanismus proof-of-stake (PoS).

Důvody, proč byste měli investovat do ETH

Nedávný nárůst hodnoty ETH odráží celkové zlepšení situace na globálních trzích s kryptoměnami, ale lze jej přičíst také úspěšnému zavedení Etherea 2.0. Ethereum tvrdí, že přechod na konsensuální mechanismus PoS snižuje spotřebu energie přibližně o 99,95 % ve srovnání s předchozím konsensem PoW, čímž se ETH stává mnohem atraktivnější nabídkou v porovnání s ostatními kryptoměnami.

V letech 2023 a 2024 se chystá další vývoj, například nový mechanismus shardingu, který rozšíří kapacitu úložiště dat Etherea, zvýší škálovatelnost a sníží transakční poplatky. Zdá se, že tyto nové funkce upevní Ethereum na dlouhá léta na pozici předního světového poskytovatele blockchainu.

Rizika investice do ETH

Díky těsnému navázání na Bitcoin je Ethereum jednou z nejodolnějších mincí vůči obecným výkyvům na trhu, což znamená, že cena ETH není výrazně ovlivněna během současných medvědích trhů. Několik světových vlád navíc zvažuje zavedení regulace kryptografických trhů. Jakákoli regulace, která by potlačila svobodu, jíž se těší velké kryptoměny, jako je Ethereum, by mohla mít negativní dopad na cenu ETH.

Binance Coin (BNB) - Smart Chain podporovaný centralizovaným burzovním gigantem


Tržní kapitalizace: 48,1 miliardy $


Co je Binance Coin?

Společnost Binance je známá především jako dominantní centralizovaná krypto burza, která hostí nejrozsáhlejší počet obchodních transakcí na celém světě. Vedle burzy však Binance vynaložila značné částky na rozvoj svého ekosystému, aby vytvořila vlastní blockchain, Binance Smart Chain, poháněný tokenem BNB.

S podporou kryptografického giganta v podobě Binance ušel Binance Smart Chain za krátkou dobu dlouhou cestu. Binance Smart Chain je výrazně centralizovanější než jiné blockchainy, například Ethereum, ale nabízí transakční poplatky již od $0,02 a rychlé časy bloků. Díky tomu si blockchainovou platformu Binance nesmírně oblíbilo několik nových projektů, od decentralizovaných burz po NFT a meme coiny.

Proč byste měli koupit BNB

Binance Smart Chain má vynikající funkce pro podporu inteligentních kontraktů, které již využilo několik stávajících projektů. Díky extrémně nízkým poplatkům gas se však zdá, že se tento řetězec stane v příštích letech stále oblíbenějším cílem pro další nové projekty.

Držitelé tokenů BNB mají také možnost vsázet své mince BNB, což jim nabízí možnost získat odměny, protože jejich mince podporují transakce na platformě. Tato nízkonákladová, efektivní a bezpečná cesta na trh pro vývojáře by mohla investorům do BNB přinést vynikající výnosy. Ačkoli BNB již má vysokou tržní kapitalizaci, existuje zde značný potenciál pro vynikající výnosy, zejména proto, že Binance Smart Chain stimuluje růst v kryptografických odvětvích.

Rizika investice do BNB

Vysoká tržní kapitalizace a prostor pro růst činí z Binance atraktivní vyhlídku pro investory, kteří hledají zavedenou minci ke koupi. Vícevrstvá nabídka Binance je však vystavuje většímu riziku znehodnocení nejen v případě, že na kryptografické trhy udeří medvědí podmínky, ale pokud selže jakákoli část ekosystému, důvěra v celý projekt Binance utrpí značný zásah.

Cardano (ADA) - Vysoce škálovatelná blockchainová síť


Tržní kapitalizace: 12,6 miliardy $


Co je Cardano?

Cardano je blockchain, který vytvořil bývalý spoluzakladatel Etherea Charles Hoskinson a který řeší některá omezení Etherea. Hoskinson a vývojový tým provedli při navrhování Cardana hloubkový výzkum, který byl celý recenzován akademiky, aby byla zajištěna kvalita kódování a funkčnost platformy.

Dvě z významných omezení Etherea, k nimž Cardano nabídlo alternativu, jsou rychlost a náklady, s nimiž jsou transakce ověřovány prostřednictvím jeho konsensuálního mechanismu proof-of-stake, ve srovnání s těžkopádným konsensem proof-of-work ETH. Kromě toho, vrstevnatá architektura Cardana, která obsahuje Cardano Settlement Layer (CSL) a Cardano Computation Layer (CCL), umožňuje rozdělit zpracování transakcí a hostování dApps do různých sítí.

Tento vícevrstvý přístup nabízí vývojářům výrazně větší škálovatelnost a flexibilitu a zároveň snižuje výpočetní výkon potřebný k těžbě bloků, což vede k větší decentralizované kontrole sítě.

 

Proč byste si měli koupit ADA

Revoluční povaha blockchainu Cardano si rychle vybudovala věrné a oddané příznivce, díky čemuž se stala jednou z nejaktivnějších platforem 1. vrstvy pro vývoj dApp. Díky projektům od meme mincí a NFT až po řešení DeFi, vývojáři důvěřují platformě Cardano jako jedné z nejbezpečnějších a nejflexibilnějších, a to i přes nedávné nové verze Etherea.

Tato rostoucí reputace přitahuje na platformu stále více vývojářů, kteří na ní vytvářejí nové projekty, což vede k potenciálnímu skokovému nárůstu počtu transakcí prováděných na platformě a zvýšení ceny ADA.

Rizika investice do ADA

Navzdory stále vysoké prestiži a kvalitní nabídce se na obzoru pro Cardano rýsuje několik viditelných hrozeb. Vzhledem k tomu, že Ethereum pracuje na vývoji nových funkcí rychlým tempem, mohli by se vývojáři od Cardana odvrátit ve prospěch tohoto blockchainového giganta.

Kromě toho by vysoká tržní kapitalizace ADA mohla omezit výnosy, které investoři získají, hlavně dokud je mnoho projektů, které hostí, v raných fázích vývoje.

Ripple (XRP) - Nejlepší bankovní kryptoměna


Tržní kapitalizace: 19 miliard $


Co je Ripple?

Ripple je známé řešení DeFi založené v roce 2012, které využívá vlastní platformu RippleNet k usnadnění mezinárodních přeshraničních plateb. Nativní token XRP napájí systém likviditou a jako překlenovací měna generuje příjmy, protože Ripple se snaží převzít relativně drahý a časově náročný systém SWIFT.

Díky několika velkým sponzorům, jako jsou Bank of England a Santander, kteří buď využívají Ripple k provozu mezinárodních plateb s výrazně nižšími náklady a s transakčními časy v řádu sekund namísto potenciálně dnů, nebo testují řešení Ripple, se XRP upevňuje v první desítce kryptoměn podle tržní kapitalizace.

Proč byste si měli koupit XRP

Mnoho investorů odradila probíhající žaloba, kterou proti společnosti Ripple podala americká Komise pro cenné papíry a burzu a která zpochybňuje její platnost jako decentralizované kryptoměny. Globální finanční giganti se však k Ripplu nadále hrnou, což platformě poskytuje bezkonkurenční přístup k největším bankovním gigantům po celém světě.

Tato podpora, spolu s existující loajální a oddanou komunitou, mnohé přesvědčila, že soudní proces dopadne ve prospěch Ripplu. V takovém případě analytici očekávají, že cena XRP prudce vzroste, protože se k Ripplu bude obracet stále více zákazníků jako k alternativě ke stávajícímu stavu.

Rizika investice do XRP

Největší potenciální síla Ripplu je zároveň jeho největším rizikem. Ačkoli jeho vysoká stávající tržní kapitalizace může omezit výnosy investorů do Ripplu, nejvýznamnější hrozbou je to, co by na ceně XRP mohly vyvolat důsledky soudního procesu, který jde proti Ripplu.

Vzhledem k tomu, že rozhodnutí se očekává později než v roce 2023, mohl by se tento dopad projevit spíše dříve než později.

Solana (SOL) - Vynikající protokol 1. vrstvy, kterému se nadále daří


Tržní kapitalizace: 8,6 miliardy $


Co je Solana?

Solana je poskytovatel blockchainu 1. vrstvy vyvinutý podobně jako Cardano, aby zpochybnil monopol Etherea jako poskytovatele protokolu 1. vrstvy a zároveň nabídl řešení některých problémů, se kterými se vývojáři potýkali při používání Etherea.

Velký rozdíl mezi Solanou a Cardanem spočívá v průkopnickém využití konsensuálního mechanismu proof-of-history společně s proof-of-stake, které nabízí vynikající škálovatelnost a flexibilitu a zároveň se ukazují jako levnější, rychlejší a s výrazně větší transakční kapacitou než zejména Ethereum. Solana je jedním z největších vyzyvatelů drtivé převahy Etherea v oblasti blockchainu.

Proč byste měli koupit SOL

Síť Solana je poháněna nativní mincí (SOL) a v posledních letech se stala oblíbeným chainem mnoha krypto projektů. Jedním z největších využití Solany jsou digitální nemovitosti, což je oblast, ve které Ethereum stále kraluje, ale kde mimořádná škálovatelnost Solany představuje pro vývojáře přesvědčivou alternativu.

SOL je mince, která bude mít v nadcházejících letech značný prostor pro růst tržní kapitalizace, aby se postavila Cardanu, zejména pokud bude na svou platformu přitahovat stále větší počet nových projektů a vývojářů. Jakmile tyto nové projekty dosáhnou zralosti, hodnota SOL poroste.

Rizika investice do SOL

Ačkoli Solana narušila blockchainový prostor, ukázalo se, že je občas největším nepřítelem sama sobě. Několikrát byla síť nucena se zastavit, aby se problémy mohly zcela vyřešit. Dlouhodobá neschopnost vyřešit tyto problémy a poskytnout vývojářům stabilní síť se společnosti nakonec vrátí a projekty se pro své konsensy inteligentních kontraktů obrátí jinam.

 

Shiba Inu (SHIB) - Nejlepší měna pro ETH-20 meme mince


Tržní kapitalizace: 6,9 miliardy $


Co je Shiba Inu?

Shiba Inu je blockchainový meme coin projekt, který se inspiroval u Dogecoinu a vytvořil si rozrůstající se a vášnivou komunitu příznivců. Díky tomu se nativní minci SHIB daří nad očekávání. Nyní získává trakci jako token pro správu poté, co byla vyvinuta platforma, která umožňuje uživatelům vsázet na její DeFi řešení.

Ačkoli meme mince mají často omezenou přitažlivost pro fanoušky kryptoměn a někdy postrádají užitečnost, SHIB se držela svých zbraní a během medvědího trhu v roce 2022 si vedla stoicky, vezla se na vlnách volatility a po celou dobu se pevně držela v první dvacítce kryptoměn podle tržní kapitalizace.

Proč byste měli koupit SHIB

Zatímco mnozí kryptoinvestoři zůstávají skeptičtí ohledně užitečnosti, kterou SHIB nabízí, a staví ji až za jiné meme mince s nízkou hodnotou, fanoušci tvrdí, že SHIB je skvělá mince dostupná za obrovsky zvýhodněnou cenu, zejména nyní, když Shiba Inu vytvořil řešení DeFi, které vyplňuje mezeru v užitečnosti.

SHIB navíc těží z výhod své implementace na Ethereu, která poskytuje bezpečnost, stabilitu a zvýšenou funkčnost díky přechodu Etherea na konsensus proof-of-stake.

Rizika investice do SHIB

V kontrastu s živelností, kterou projevuje oddaná legie stoupenců SHIB, skeptici poukazují na volatilitu, kterou meme mince na kryptotrhu nabízejí, s výraznými vrcholy a poklesy cenové výkonnosti. Ačkoli se Shiba Inu bude snažit tuto volatilitu stabilizovat svým DeFi řešením, existuje riziko, že tak vkládá všechna vejce do jednoho vysoce rizikového košíku bez jistoty úspěchu.

Polygon (MATIC) - Transformativní blockchain umožňující interoperabilitu


Tržní kapitalizace: 10,9 miliardy $


Co je Polygon?

Polygon, dříve Matic Network, je blockchainové řešení 2. vrstvy, které se těší podpoře velkých kryptoměnových jmen Coinbase a Binance. Polygon bylo založeno s cílem stimulovat přijetí kryptoměn vyřešením přetrvávajících problémů se škálovatelností blockchainů. Toho dosahuje kombinací frameworku Plasma a konsenzuálního mechanismu proof-of-stake.

Díky tomu Polygon tvrdí, že na jednom z jeho sidechainů je možné dosáhnout až 65 000 transakcí za sekundu a doby potvrzení bloku kratší než dvě sekundy. Tato schopnost sidechainu umožňuje interoperabilitu a potenciál umístit na své sítě neomezený počet dApps, aniž by byl ohrožen výkon sítě.

Proč byste si měli koupit MATIC

Nativní mince MATIC od Polygonu se pevně usadila v první desítce měn podle tržní kapitalizace. Zdá se, že tam v dohledné budoucnosti zůstane, protože Polygon si nadále zajišťuje některá významná partnerství, včetně společnosti Disney.

Navíc vydání nového výkonného řešení, které má zlepšit škálovatelnost pro Ethereum, dělá z MATIC ještě lákavější vyhlídku pro investory hledající dobré výnosy v roce 2023 a dále.

Rizika investice do MATIC

Stejně jako u každého blockchainového řešení má i investice do MATIC několik rizik. Za prvé, má již poměrně vysokou tržní kapitalizaci, ačkoli většina analytiků stále vidí dobrý potenciál růstu. Kromě toho je trh s řešeními pro škálování blockchainu stále konkurenčnější, takže na Polygon je vyvíjen silný tlak, aby se svými možnostmi škálování zůstal na špici. Nicméně tým Polygonu má výhodu prvního hráče v řešeních 2. vrstvy.

Dogecoin (DOGE) - Nejlepší investice do meme mincí

Tržní kapitalizace: 10,7 miliardy $

Co je Dogecoin?

Dogecoin je v kryptografických kruzích raritou, projektem se smyslem pro humor. Dogecoin, původně vyvinutý jako zábavná alternativa k Bitcoinu, si získal pověst přístupného a příjemného vstupního bodu pro krypto nováčky. V posledních letech si DOGE získal rozsáhlé a oddané příznivce, mezi něž patří i Elon Musk.

Ačkoli za toto období došlo k malému vývoji projektu, mnozí - včetně Muska - věří, že existuje několik přesvědčivých případů využití Dogecoinu, které je třeba v příštích letech prozkoumat. Mezi tyto možnosti patří stát se alternativní formou měny a poskytovat inteligentní kontrakty.

Proč byste měli koupit DOGE

Pokud vám podpora Elona Muska nestačí k tomu, abyste si DOGE, jednu z nejlevnějších mincí podle hodnoty, ale v první desítce podle tržní kapitalizace, pořídili, pak se proslýchá, že by Dogecoin mohl v budoucnu přejít na proof-of-stake, což by pomohlo těm, kteří mají obavy o životní prostředí, a minci by to dodalo novou vzpruhu.

Kromě toho Dogecoin nadále představuje vynikající vstupní bod pro nové fanoušky kryptoměn a zároveň si udržuje status pevně zavedeného projektu, což znamená, že tu bude dlouhodobě.

Rizika investice do DOGE

Meme mince jako DOGE jsou notoricky volatilní a reagují na rozmary a fantazii tržních sil více než jiné projekty. Kromě toho vysoká tržní kapitalizace a obrovská alokace mincí pomáhají udržovat cenu DOGE nižší, než by tomu bylo při fixní nabídce. Toto a nízká užitečnost spojená s Dogecoinem udržuje strop možných zisků těch, kteří do DOGE investují.

 

Závěr: Jaké kryptoměny je nejlepší koupit v roce 2023 právě teď?

Zdá se, že v roce 2023 bude několik projektů vytvářet významné výnosy, zejména díky předpokládanému zmírnění podmínek na medvědím trhu v průběhu roku. Metacade je mezi odborníky a analytiky v oboru jasným favoritem, který zajistí obrovskou příležitost býčímu investorovi, jenž se zapojí během presale akce.

Související nejčastější dotazy ke kryptoměnám

Co jsou kryptoměny?

Kryptoměny jsou digitální aktiva, které využívají šifrovací technologii k ověřování transakcí za bezpečných podmínek, využitím kryptografie. Kontrolují tak tvorbu nových mincí nebo tokenů, z nichž se měna skládá. Tuto technologii zajišťují blockchainy, systémy distribuovaných účetních knih, které umožňují transakce ověřované sítí počítačů.

Většina kryptoměn je decentralizovaná, což znamená, že je nekontroluje centrální banka, vláda, ani další centrální autorita.

Co je presale kryptoměn?

Presale kryptoměn, často označovaný jako ICO, je metoda, kterou kryptoprojekty používají k získání finančních prostředků předtím, než své mince nabídnou veřejnosti na kryptoburzách.

Během presale nabízí projekt omezený počet mincí vybrané skupině investorů za pevnou, zvýhodněnou cenu. Získané prostředky podporují vývoj projektu a odměňují první investory vyššími potenciálními výnosy, až mince vstoupí na veřejnost.

Která kryptoměna v roce 2023 zazáří?

Předpovídat budoucnost je vždy ošidné. Nicméně presale kryptoměny s pevným projektovým plánem, vysokou užitečností tokenů a vynikajícím potenciálem stát se lídrem ve zvoleném odvětví, jsou obvykle vhodné pro investory, kteří hledají další kolosální kryptoměnovou explozi.

 

Do jaké kryptoměny je nejlepší investovat během roku 2023?

Klíč k nalezení nejlepší kryptoměny, do které lze investovat v tomto roce, je každý rok stejný. Rozhodující je najít projekty s největším potenciálem při nejnižší hodnotě mince. Každá kryptoměna, která umožní vývojářům budovat a rozvíjet ekosystém, a podpoří neustálý růst v nadcházejících letech, bude vždy skvělou volbou ke koupi.


Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)
Pá 16:02  Komentář k dubnové volatilitě Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)
Pá 11:05  Bitcoin se zastavil a hledá směr další cesty InstaForex (InstaForex)
St 12:28  Komentář k vývoji trhu blockchainu a kryptoměn v 1Q 2024 Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)
St 11:47  Půlení bitcoinu bylo úspěšné, ale co bude dál? Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688