Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  31.03.2023 09:30:00REKLAMA

Fanoušci kryptoměn na Redditu sdílejí své vybrané tipy - 7 nejlepších kryptoměn pro rok 2023

Luxe Media LLC

Rok 2023 se pro kryptoherní průmysl stává významným rokem a fanoušci kryptoměn na Redditu se nedávno vyjádřili k tomu, které tokeny považují za ty, jež je třeba sledovat. V tomto článku najdete sedm nejlepších kryptoherních mincí, které si nemůžete nechat ujít. Od zavedených titánů až po vzrušující nové projekty - zde určitě najdete svou ideální kryptoherní investici.

1. Metacade (MCADE)

Metacade je sociální centrum pro P2E hry, které v posledních týdnech získává značnou popularitu mezi kryptoinvestory na Redditu. Uživatelé se zde mohou spojit s podobně smýšlejícími P2E nadšenci, najít se v GameFi a zapojit se do jednoho z prvních demokratických systémů financování herních vývojářů na Web3. Hráči budou moci objevovat špičkové hry, číst recenze a získat přístup k nejžhavějším alfaverzím GameFi, a to vše díky závazku společnosti Metacade maximalizovat užitek pro uživatele.

Metacade se však od ostatních sociálních platforem odlišuje díky nové krypto a blockchainové technologii. Namísto toho, aby Metacade pouze očekávala, že uživatelé budou na platformu přispívat z dobré vůle, odměňuje své uživatele za růst platformy. Kromě rozsáhlých možností P2E mohou uživatelé získávat token MCADE například výměnou za zveřejňování recenzí a tipů a užitečnou interakci se členy.

Metacade nabízí uživatelům více možností výdělku. Nejenže se mohou naučit, jak maximalizovat svůj příjem z P2E, a účastnit se turnajů, losování o ceny a soutěží, ale uživatelé by dokonce mohli zcela nahradit svůj pravidelný příjem díky nástěnce pracovních příležitostí platformy, která se očekává v roce 2024. Na této nástěnce najdou členové Metacade zajímavé příležitosti ke spolupráci s některými předními hráči herního a Web3 průmyslu.

Fanoušci kryptografie na Redditu označují systém Metagrants od Metacade za jednu z největších změn pravidel pro GameFi průmysl. Metagrants umožňují uživatelům směřovat prostředky platformy k vývojářům, kteří vytvářejí hry, jež chtějí hrát. Aby vývojáři získali financování, musí pro svůj nápad získat nejvíce hlasů v soutěži Metagrant. To pomáhá podněcovat inovace v odvětví GameFi a umožňuje uživatelům aktivněji se podílet na utváření budoucnosti her, které mají rádi.

A konečně, aby se naplnila vize skutečné decentralizace, přejde Metacade v roce 2024 na decentralizovanou autonomní organizaci (DAO). Tento krok znamená, že platforma bude zcela řízena hráči, což nabídne skutečně demokratický rozhodovací proces pro zavádění nových vylepšení a určování budoucího směřování platformy.

Díky silnému zaměření na komunitu, decentralizaci a nabídce hodnoty hráčům na každém kroku, je Metacade připravena dominovat odvětví P2E. V jejím presale se již prodalo více než $10m tokenů MCADE za pouhých 16 týdnů od spuštění a očekává se, že toto číslo rychle poroste, protože další investoři spěchají, aby získali token do svých rukou před jeho explozí v roce 2023.

>>> Presale Metacade se můžete zúčastnit zde <<<

2. ApeCoin (APE)

ApeCoin je jednou z top herních kryptoměn fanoušků Redditu. Vytvořila ho společnost Yuga Labs, která stojí za neuvěřitelně úspěšným projektem NFT Bored Ape Yacht Club (BAYC), a stojí v centru decentralizované komunity, která sdílí společnou vizi. APE slouží k hlasování v Ape DAO a k získání přístupu k exkluzivnímu zboží, událostem, službám a hrám.

Mnoho uživatelů Redditu netrpělivě očekávalo spuštění Otherside, pohlcujícího metaverza Yuga, které vzniká ve spolupráci s Improbable a Animoca Brands, mateřskou společností The Sandbox. Podle společnosti Yuga se její tým snaží vyvinout „nejlepší možné metaverzum“, v němž „komunikují tisíce lidí“ najednou.

Otherside umožňuje uživatelům vytvářet avatary na základě jejich NFT a vlastnit digitální majetek v metaverzu, známém jako Otherdeeds. Přestože hra ještě nebyla spuštěna, Otherdeeds se podle OpenSea rychle vyšplhal na čtvrté místo mezi nejobchodovanějšími NFT projekty, což dokazuje humbuk kolem tohoto projektu. Vzhledem k tomu, že se očekává, že APE bude herní měnou Otherside, uživatelé Redditu předpovídají rychlé zhodnocení tokenu po vydání hry.

3. Shiba Inu (SHIB)

Ačkoli ji mnozí považují za pouhou meme minci inspirovanou Dogecoinem, Shiba Inu si vybudoval jednu z největších kryptokomunit na Redditu. r/SHIBArmy má téměř 500 tisíc členů, z nichž mnozí jsou zapálenými příznivci tokenu Shiba Inu. Na rozdíl od Dogecoinu, který je založen na kódu Bitcoinu, je SHIB token založený na Ethereu, což znamená, že jej lze použít jako formu platby za nákupy ve hrách a NFT, konkrétně pro Shiba Eternity a připravovanou hru SHIB: The Metaverse.

Shiba Eternity byla vydána na začátku října 2022 po značném humbuku. Hráči mohou své Shiboshi NFT používat v karetních bitvách proti ostatním, aby si rozšířili svůj balíček a stoupali v žebříčku. Hra samotná má jen v obchodě Google Play přes 100 tisíc stažení.

SHIB: The Metaverse, jak je uvedeno na jejích webových stránkách, je „vyvrcholením naší historie jako komunity, virtuálně zobrazené, ve vrstvě krásných vizuálních efektů, jež ukazují naši inovaci a jednotu s místem, které můžete skutečně nazývat domovem.“ Datum vydání sice zatím nebylo uvedeno, ale očekává se někdy v roce 2023. Podle fanoušků kryptoměny na Redditu by tento přírůstek do ekosystému Shiba Inu mohl poslat SHIB raketově vzhůru.

4. The Sandbox (SAND)

The Sandbox je jedním z nejuznávanějších projektů v oblasti kryptoher. Vedle Decentralandu se The Sandbox dostal do centra pozornosti po rebrandingu Facebooku na Meta. Zatímco Decentraland se zaměřuje na nabídku virtuálního světa, v němž mohou uživatelé komunikovat, The Sandbox se soustředí na hraní her a umožňuje hráčům vytvářet, sdílet a zpeněžovat své herní zážitky.

Nabízí uživatelům všechny nástroje, které potřebují k vytváření neuvěřitelně pohlcujících zážitků, aniž by znali jediný řádek kódu. Jediným požadavkem je, aby hráči vlastnili pozemek, reprezentovaný NFT LAND, a mohli začít stavět, co se jim zlíbí. Pomocí infrastruktury The Sandbox již byly vytvořeny desítky her, které hráčům poskytují hodiny zábavy v metaverzu.

Fanoušci kryptografie na Redditu uvádějí jako jeden z největších důvodů, proč se na SAND těšit, množství zajímavých partnerství s The Sandbox. Mnoho značek, jako například The Walking Dead, Tony Hawk, Gucci, Adidas nebo Šmoulové, se díky The Sandbox vydalo do metaverza a tento seznam se bude v roce 2023 pravděpodobně dále rozšiřovat.

5. Enjin Coin (ENJ)

Enjin se pravidelně umisťuje na předních místech v seznamech fanoušků kryptoměn na Redditu jako jedna z nejlepších herních kryptoměn. Jedná se o platformu zaměřenou především na vývojáře, která nabízí několik sad pro vývoj softwaru (SDK), které jim pomohou umístit herní předměty na blockchain. Vývojáři mohou místo vytváření vlastních proprietárních řešení využít Enjin a snadno integrovat technologii blockchainu do svých her.

Enjin tento proces zjednodušuje. Vývojáři pouze musí razit NFT odpovídající jejich herním aktivům a přiřadit jim hodnotu pomocí tokenu ENJ, který lze vyměnit až po zničení NFT. S těmito NFT pak lze bezpečně a rychle obchodovat mezi hráči a prohlížet si je v chytré peněžence Enjin.

Vzhledem k tomu, že vzniká stále více P2E a metaverzálních her, bude Enjin poskytovat cennou službu vývojářům, kteří se chtějí vyhnout bolestem hlavy při budování svých systémů vlastnictví aktiv. Mnozí fanoušci kryptoměn na Redditu očekávají, že ENJ v roce 2023 poroste, protože odvětví P2E a metaverza se budou rozvíjet.

6. WAX (WAXP)

WAX neboli Worldwide Asset eXchange je blockchain určený speciálně pro obchodování s digitálními aktivy a NFT. WAX, vytvořený společností OPSkins, titánem v odvětví digitálních sběratelských předmětů, nabízí snadno použitelnou, uhlíkově neutrální platformu pro ukládání a transakce s virtuálními aktivy. Jako jedna z nejlepších kryptografických herních mincí již WAX spolupracuje s některými masivními značkami, jako jsou NASCAR, Capcom, Sony, Mattel a Lionsgate.

Cílem WAX je co nejvíce usnadnit značkám spuštění sbírek NFT. Stejně jako Enjin, poskytuje WAX kritickou infrastrukturu nezbytnou pro přijetí NFT a GameFi v hlavním proudu, což z něj činí ideální síť pro společnosti, které chtějí vstoupit do světa P2E a metaverzálních her.

Mnoho fanoušků kryptoměn na Redditu poukazuje na úspěch Alien Worlds jako na hlavní ukazatel potenciálu WAX. Hra, která pravidelně zaznamenává více než 300 tisíc hráčů týdně ( DappRadar ) - více než jakákoli jiná P2E hra - je postavena na blockchainu WAX. Na WAX navíc běží i Splinterlands, druhá nejpopulárnější P2E hra. Vzhledem k tomu, že P2E stále roste, mnoho uživatelů Redditu očekává, že nativní token tohoto řetězce, WAXP, dosáhne nových výšin.

7. Treasure (MAGIC)

MAGIC je nativní měnou ekosystému Treasure, projektu, který sám sebe označuje za „decentralizované Nintendo“. Treasure je decentralizovaný herní ekosystém, který se skládá ze tří různých částí: cartridgí (her), malých komunit a infrastruktury. Ekosystém již obsahuje osm P2E a metaverzálních her, z nichž každá používá jako herní měnu token MAGIC.

Jeho součástí je také tržiště NFT Trove, které běží na síti Arbitrum. Na tomto tržišti mohou hráči obchodovat se svými herními aktivy, tzv. Treasures, pomocí MAGIC nebo ETH. Hry mají své vlastní subkomunity, ale každá z nich má mezi sebou společnou nit v podobě podobných zdrojů, cechů a filozofií.

Nejvýznamnější je, že Treasures poskytují vývojářům infrastrukturu, kterou potřebují k budování decentralizovaných P2E a metaverzálních her. Vytvořením interoperabilního ekosystému sjednoceného jedním tokenem chce Treasure způsobit revoluci v oblasti tvorby her. Podle Bankless Times byl Treasure nedávno kótován na Binance, Gate.io a Huobi, což způsobilo raketový růst MAGIC. Mnozí investoři do kryptoměn na Redditu se domnívají, že MAGIC má mnohem větší prostor k růstu, protože projekt se v roce 2023 rozšíří.

Metacade (MCADE) by mohla být vaší dosud největší investicí do kryptoměn

Vzhledem k tomu, že trh GameFi se i nadále rozšiřuje a stává se jedním z nejvýraznějších trendů kryptoměn v tomto roce, zdá se, že tyto tokeny mohou investorům přinést mimořádné zisky. Pokud se Apecoinu a Shiba Inu podaří naplnit jejich metaverzální vize, mohly by jejich příslušné tokeny vyletět do nebes, protože poptávka přes noc prudce vzroste. Mezitím projekty jako Enjin a WAX mohou těžit z toho, že odvětví roste jako celek, protože poskytují kritickou infrastrukturu, která stojí za blockchainovými hrami.

Z hlediska investičního potenciálu se však žádný z nich nemůže rovnat Metacade. Komunity jsou pro hráče zásadní a díky tomu, že Metacade poskytuje celou sadu hodnotných a inovativních funkcí, se zdá být předurčena k tomu, aby se stala místem číslo jedna, nejen pro hráče P2E, ale také pro širokou škálu nadšenců, kteří se mohou setkávat a společně objevovat svět GameFi.

Uvažujete o zapojení? Měli byste si pospíšit. Neočekává se, že MCADE vydrží na $0.017 dlouho, než se vyprodá a přejde do další fáze. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost dostat se do rozjíždějícího se vlaku s jedním z potenciálních budoucích lídrů P2E her.

Presale Metacade se můžete zúčastnit zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688