Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  15.02.2023 13:35:17REKLAMA

Mistryně světa Savannah Marshall - Ambasadorka projektu FightOut, který v předprodeji získal už téměř 4 miliony USD

Boxerka Savannah Marshall je hrdá na to, že se mohla stát jedním z ambasadorů projektu FightOut, který své uživatele odměňuje za jejich každodenní fyzickou aktivitu a to jak doma, tak i v posilovně.

Projekt FightOut se mezi investory těší velké oblibě. V rámci již probíhajícího předprodeje nativního tokenu FGHT se podařilo získat už téměř 4 miliony dolarů, přičemž další plánování zvýšení ceny proběhlo naposledy 2. února 2023. Investoři by tak neměli ztrácet čas a zapojit se do předprodeje co nejdříve. Čím dříve totiž token FGHT koupí, tím vyšší po ukončení předprodeje mohou generovat svůj zisk.

FightOut společně se Savannah Marshall chce posunout zdraví a fyzickou kondici uživatelů na další úroveň a to právě prostřednictvím první platformy svého druhu, která všem uživatelům umožňuje propojit reálný svět se světem metaverse. Uživatelé totiž budou moci své tréninky v reálném světě přenést do metaverse pomocí jim přidělených avatarů “soulbound”.

Savannah Marshall - FightOut sdílí stejnou snahu o dokonalost jako já

Savannah Marshall je vycházející hvězdou ve světě boxu, která chce navázat na své úspěchy za podpory FightOut. Marshall se nedávno totiž stala mistryní světa WBO ve střední váze.

„Důvod, proč jsem se rozhodla navázat spolupráci s projektem FightOut, je ten, že jako sportovec se neustále snažím být nejlepší a FightOut sdílí stejnou snahu o dokonalost. Je mi ctí spojit síly se značkou, která stojí za kvalitou, inovací a výkonem. Cvičit a mít tím i příležitost vydělávat, je skvělý nápad a věřím, že lidé uvidí tuto přidanou hodnotu používání FightOut, aby se dostali do formy." řekla Marshall.

Savannah Marshall

Projekt k dnešnímu dni má už velmi silné zastoupení z řad elitních sportovců, jako je Marshall, kteří se stali ambasadory FightOut. Sportovci věnující se bojovým sportům budou však nedílnou součástí platformy v mnoha ohledech. Například budou točit cvičební videa, připravovat nejrůznější soutěže a výzvy a také pořádat speciální akce v rostoucím řetězci tělocvičen FightOut. To vše s cílem využít jedinečný ekosystém projektu k pobídce komunity, aby se stala “fighting fit”.

Projekt FightOut stejně jako Marshall je velmi potěšen, že na své palubě může mít takto úspěšného sportovce, který neváhal a stal se ambasadorem značky.

„Nemůžete mluvit o ženském boxu, aniž byste nezmínili Savannah Marshall. Savannah je mistryně světa a za příležitost mít Savannah jako součást našeho týmu jsme nesmírně vděční." řekl Carl Jones, CEO FightOut.

Partnerství mezi Savannah Marshall a FightOut bude zahrnovat nejen spolupráci se značkou, ale také i nejrůznější propagační kampaně. Fanoušci mohou očekávat, že uvidí Marshall také na mnoha sociálních médiích a na exkluzivních propagačních aktivitách právě ve spojení s FightOut.

O Savannah Marshall

Savannah Marshall je profesionální boxerka pocházející z Hartlepool v Anglii. Během své kariéry už získala několik titulů a ocenění, a to včetně titulu mistryně světa WBO ve střední váze. Zároveň je také považována v současné době za jednu z nejlepších boxerek světa.

Projekt FightOut

FightOut je nový projekt typu move-to-earn, který své uživatele za jejich každodenní fitness aktivitu odměňuje formou tokenů REPS. Projekt kombinuje zcela novým a neotřelým způsobem cvičení ve fyzických tělocvičnách se soutěžením ve světě metaverse. Tato kombinace je možná díky hlavnímu pilíři projektu, kterým je aplikace FightOut.

V aplikaci si každý uživatel nejdříve vyplní své atributy a následně odpoví na pár otázek týkajících se jeho vztahu ke cvičení, času kolik mu chce věnovat a jeho cílům. Následně na to aplikace uživateli vytvoří přesný tréninkový plán na míru. Díky tomuto plánu bude dosahování stanovených cílů pro uživatele mnohem snadnější.

Aplikace dále uživateli přidělí jeho avatara, který jej bude reprezentovat ve světě metaverse. Avatar bude přesná kopie uživatele, jelikož bude mít stejné všechny atributy jako on sám. Avatarovo tělo se také bude přesně vyvíjet a měnit podle toho, jak se bude vyvíjet a měnit tělo uživatele v reálném světě. S avatary ovšem nebude možné obchodovat, a to hlavně z toho důvodu, aby byla maximálně podpořena motivace jednotlivých uživatelů. V případě, že si uživatel bude jistý fyzickou kondicí svého avatara, tak ho může přihlásit do různých soutěží v metaversi.

Nativním tokenem projektu je token FGHT, který si mohou investoři pořídit za lepší cenu v předprodeji. Jak již bylo zmíněno výše, předprodej si vede skvěle. Na začátku února činila získaná částka v předprodeji už téměř 4 miliony dolarů. Proto by investoři neměli váhat a zapojit se do předprodeje co nejdříve.

Kromě předprodeje si FightOut pro své fanoušky a investory přichystal i řadu zajímavých soutěží a bohatý bonusový program.

Navštívit předprodej FightOut

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688