Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  01.02.2023 10:24:26REKLAMA

Tamadoge Arcade spustil 25. ledna svou první play-to-earn titul Super Doge

Tamadoge na svém Twitteru 25. ledna 2023 oznámil komunitě, že první hra z Tamadoge Arcade byla spuštěna. Jako první se Tamadoge rozhodl spustit hru Super Doge.

Tamadoge už začátkem letošního roku na Twitteru potvrdil fanouškům, že již probíhá beta testování Tamadoge Arcade. Tamadoge Arcade má v plánu po hře Super Doge vydat ještě další dvě hry - To the Moon a Rocket Doge. Tyto hry by měly být spuštěny v horizontu několika týdnů a následně po nich budou v budoucnu spuštěny i další hry.

Tyto hry byly navrženy tak, aby hráče maximálně bavili, ale také ho odměňovali ve formě kryptoměn a vzácných NFT, což je v dnešní době velmi vyhledávaná a ceněná nadstavba her. Svými velkými odměnami se také výrazně liší od dogecoinu nebo shiba inu, které svým uživatelům tak velké výhry v porovnání s Tamadoge neposkytují.

Každá z Tamadoge Arcade her bude používat nativní token Tamadoge (TAMA), který mohou hráči dále využít například k nákupu herních předmětů v obchodě Tamadoge Pet Store nebo s ním obchodovat. Zároveň se díky těmto tokenům mohou hráči stát součástí velké a dynamické herní ekonomiky.

Hra To the Moon

Na beta testování se podíleli členové komunity Tamadoge, kteří za tuto práci mohli získat i nějaké odměny z Tamadoge Bug Bounty. Odměněn byl každý tester, který našel a následně nahlásil chybu nebo závadu s beta hrou. Například za identifikování herní chyby mohl tester dostat tokeny TAMA v hodnotě 1 000 dolarů a za nalezení cheatů tokeny v hodnotě až 10 tisíc dolarů. Zároveň aby mohli testeři zahájit beta testování, obdrželi kredity Tamadoge Arcade v hodnotě 10 tisíc.

Kompletní vydání Tamadoge Arcade je naplánováno do konce třetího čtvrtletí roku 2023. Společně s tím také Tamadoge pracuje na aplikaci rozšířené reality, která má umožnit mazlíčkům Tamadoge, aby si mohli společně hrát se svými přáteli v Tamaversi.

Tamadoge Arcade hry budou mít navíc ještě vylepšenou mechaniku o nezaměnitelné tokeny (NFT), jejichž atributy budou moci ovlivnit určité aspekty ve hře. Před každým začátkem hry si budou moci hráči vybrat svého jedinečného NFT společníka Tamadoge. Každý z těchto Tamadoge společníků má však různé schopnosti a odlišné rysy, díky kterým je vhodný pouze pro určitý typ hry. Je tak velmi důležité, aby si hráči dobře rozmysleli, jakého společníka Tamadoge si nakonec zvolí.

Herní platforma Tamadoge Arcade je pro hráče připravená ve dvou verzích, a to ve verzi zdarma a ve verzi placené. Ve verzi zdarma si mohou hráči hru vyzkoušet, získat a vylepšit své dovednosti a následně poté se rozhodnout, zda si koupí verzi placenou. Nevýhodou verze zdarma je, že obsahuje reklamy.

Reklamy však na hráče nečekají ve verzi placené. V placené verzi už mohou hráči stoupat v žebříčku hry a získávat velké odměny. Pokud by hráči chtěli získat výhodu nad svými soupeři, tak budou muset začít intenzivně sbírat NFT během hraní hry a rovněž i získávat co nejvíce bonusů.

Čím více Dogepointů, tím lépe

V tomto interaktivním světě Tamadoge mají hráči možnost nejen sbírat, ale i chovat své digitální domácí mazlíčky, za což pak následně dostávají tzv. Dogepointy. Tím jak budou hrát a vychovávat svého mazlíčka, budou zároveň i postupovat do dalších úrovní a získávat za to další odměny v podobě tokenů TAMA, které poté mohou použít například pro rozšíření jejich sbírky domácích mazlíčků. Na konci každého měsíce se Dogepointy jednotlivých uživatelů sečtou a ten, který jich bude mít nejvíce, získá další tokeny TAMA, a to zcela zdarma.

Tamadoge

Tamadoge je nový krypto projekt, který měl v loňském roce jeden z nejúspěšnějších předprodejů. V tomto předprodeji se mu totiž podařilo získat až neuvěřitelných 19 milionů dolarů. Jedná se o nativní token Tamadoge (TAMA) platformy Tamaverse. Tamadoge je token meme play-to-earn, jež se stal jedním z nejvýkonnějších a nejmedializovanějších memových tokenů za rok 2022.

Token TAMA byl v listopadu loňského roku zalistován na celkem patnácti centralizovaných burzách, jako je OKX, LBank nebo Gate.io a na decentralizované burze Uniswap. V současné době mohou investoři token TAMA pořídit na burze OKX za cenu 0,0183 USDT.

Tamadoge

Jádrem celého projektu jsou domácí mazlíčci Tamadoge, což jsou virtuální avataři podobní psům. Každý kdo by chtěl takového mazlíčka mít, si ho může jednoduše koupit pomocí tokenu Tamadoge. Tito domácí NFT mazlíčci jsou raženi ještě jako malá štěňátka, přičemž každý má své jedinečné vlastnosti a také slabé a silné stránky.

Uživatel tyto NFT mazlíčky musí krmit, starat se o ně a i si s nimi hrát, prostě jako by měl opravdového živého mazlíčka. Podle toho jak se o mazlíčka bude uživatel starat, tak se bude dále vyvíjet a růst. Jakmile se mazlíček stane dospělým, bude připraven i na boj. Bojovat bude s mazlíčky ostatních hráčů a s každou výhrou bude spolu s uživatelem stoupat Tamadoge žebříčkem, až se stane tím nejlepším Dogem.

Tamadoge domácí mazlíčci jsou tedy nezaměnitelní tokenizovaní mazlíčci, se kterými si jejich uživatelé mohou hrát v ekosystému Tamadoge. Tito mazlíčci však nejsou virtuální měnou.

Koupit Tamadoge

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688