Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  27.01.2023 14:13:46REKLAMA

Nejlepší Move-to-Earn projekt pro rok 2023, který podpoří vaše cíle v oblasti fitness

Jedním z těch nejlepších move-to-earn projektů, který si v současné době buduje své jméno a získává si stovky tisíc fanoušků po celém světě, je projekt FightOut, jenž je futuristickou platformou zabývající se hlavně zdravým životním stylem a fitness. Jedná se tak o toho nejlepšího pomocníka, který vás bude doprovázet na vaší cestě za vysněnou postavou.

Projekt FightOut však na rozdíl od jiných konkurenčních projektů nabízí uživatelům mnohem více než jen pouhé počítání jejich kroků. Díky platformě a aplikaci FightOut budou mít uživatelé nejen přehled o své každodenní fyzické aktivitě, za kterou budou následně i odměňováni, ale také budou mít například k dispozici na míru šitý tréninkový plán či tréninkové konzultace se špičkovými sportovci.

K tomu všemu se navíc stanou i členy obrovské komunity FightOut, která bude moci navštěvovat fyzické tělocvičny s nádechem světem metaverze.

Výhody FightOut

Jednu z těch zásadních výhod ve srovnání s konkurencí má FightOut v tom, že si uživatelé nemusí koupit žádný token, aby mohli používat jeho platformu. Jedná se tak o velmi velký krok kupředu, jelikož předešlé podobné projekty od svých uživatelů nákup tokenů vyžadovaly.

Další výhoda projektu spočívá v tom, že používá ty nejnovější a nejmodernější technologie, které bude využívat k co nejpřesnějšímu měření sportovních výkonů uživatelů. Tyto technologie jsou uzpůsobeny tak, aby je bylo možné aplikovat do mobilních zařízeních a i chytrých hodinek. Mobilní telefony spolu s chytrými hodinkami jsou totiž uživateli nejčastěji využívanými prostředky pro sledování jejich fyzické aktivity.

FightOut tělocvičny

FightOut je vhodný nejen pro širokou veřejnost, ale také pro trénink vrcholových sportovců. Ti mohou díky tomuto programu zlepšovat svou výkonnost. Například pro boxery je v aplikaci připraven velmi náročný trénink.

Pro samotné uživatele pak budou připravovat elitní sportovci videa, ve kterých s nimi budou sdílet své tréninkové metody a doporučení. To vše se bude odehrávat v tělocvičnách FightOut, které by postupem času měly být v každém velkém městě na světě. Důležité je také zmínit, že fyzická přítomnost uživatelů v tělocvičnách není povinná.

Aplikace FightOut

Aplikace FightOut svým uživatelům nesleduje pouze jejich kroky, ale i veškerou jejich denní fyzickou aktivitu, za kterou jsou uživatelé následně odměňováni pomocí tokenu REPS. V celém programu FightOut je totiž kromě sportovní složky obsažena i složka ekonomická, díky které si mohou uživatelé za své cvičení i vydělat. Aplikace by měla být spuštěna v průběhu druhého čtvrtletí letošního roku.

Nejdříve si v aplikaci uživatelé nastaví požadované parametry, jako jsou jejich zkušenosti se cvičením, cíle, kterých chtějí dosáhnout, kolik času chtějí denně/týdně cvičit, co chtějí cvičit nebo například jaké náčiní mají k dispozici. Na základě těchto parametrů pak platforma uživatelům vytvoří personalizovaný cvičební plán a video lekce, které budou přesně odpovídat jejich požadovaným cílům, přáním a schopnostem.

Následně poté si každý uživatel v aplikaci vybere svého avatara, který ho bude reprezentovat ve světě metaverze. S tímto avatarem budou uživatelé tzv. svázáni duší. To jednoduše řečeno znamená, že se avatar bude ve světě metaverze měnit a vyvíjet přesně podle toho, jak se bude měnit a vyvíjet tělo uživatele v reálném světě. V rámci toho budou uživateli sledovány atributy, jako jsou například síla, kardiovaskulární systém, svalová kondice a mnoho dalších, které se následně propíšou i do avatarova těla.

Avatar FightOut

O motivaci uživatelů bude taktéž dobře postaráno. Nejenže s avatary nebude možné obchodovat, což pro uživatele znamená, že pokud budou chtít, aby jejich avataři obstáli v metaverze soutěžích, budou muset nejdříve na sobě zapracovat oni sami. Ale také bude možné v aplikaci si poměřit své sportovní výsledky s výsledky profesionálních sportovců.

Odměny FightOut

Za každé dokončené cvičení, splněnou výzvu nebo za nějaký podnětný příspěvek komunitě budou uživatelé odměněny formou tokenu REPS. Token REPS je mimořetězcové aktivum, za které si budou moci uživatelé v aplikaci FightOut koupit například zboží FightOut, doplňky, fitness oblečení, sportovní vybavení, online konzultaci s trenérem nebo si pořídit kosmetiku pro svého avatara.

Pokud by uživatel měl tokenů REPS málo, může je směnit za token FGHT. Jelikož je projekt FightOut předplatitelská služba, tak si tým FightOut připravil pro své uživatele, kteří si koupí předplatné prostřednictvím tokenu FGHT, slevu ve výši 25 %. Projekt FightOut ovšem nebude odměňovat pouze uživatele, ale již nyní mohou některé odměny získat i investoři, kteří se zapojí do předprodeje nativního tokenu projektu FGHT.

Tokenomika FightOut

Pro tyto investory jsou připraveny bonusové tokeny ve výši až 50 %. Bonus ve výši 50 % bonusových tokenů mohou získat investoři kombinací dvou dalších bonusů a to 25 % za investici v předprodeji ve výši alespoň 50 tisíc dolarů a 25 % za zvolení rozhodného období v délce dvou let.

Na investory, kteří si koupí v předprodeji tokeny ve částce 500 dolarů, pak čeká bonus ve výši 10 %. Kromě toho také projekt FightOut pořádá i řadu různých dalších soutěží a giveaways. Více o jednotlivých soutěžích a giveaways je možné se dozvědět na sociálních stránkách FightOut.

Předprodej tokenu FGHT

Pro ty, které tento projekt oslovil, je připravena možnost zapojit se do jeho předprodeje. Předprodej nativního tokenu FGHT je aktuálně v plném proudu. V současné době probíhají 12hodinové aktualizace růstu ceny tokenu. Předprodej bude ukončen 31. března 2023 na ceně 0,0333 USD. V době psaní tohoto článku bylo v předprodeji vybráno už více než 3,37 milionu dolarů. Zalistování tokenu FGHT na CEX je naplánováno na 5. dubna 2023.

Navštívit předprodej Fightout

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688