Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  26.01.2023 14:33:12REKLAMA

FightOut již vybral 50 % na první meta-gym po vybrání 2,5 milionu dolarů v ICO

V novém roce už máme za sebou skoro první měsíc, ale i přesto ještě mnoho lidí drží svá novoroční předsevzetí pevně ve svých rukách. Nejinak je tomu i u jednoho z nejčastějších předsevzetí, kterým je zhubnout nebo se alespoň dostat do formy. A aby už konečně letos nevyšlo toto předsevzetí opět vniveč, máme tu pro vás jednoho skvělého pomocníka, který vám s vaším předsevzetím pomůže, FightOut.

Ano, FightOut může být právě tím správným pomocníkem k vysněné postavě, jelikož své uživatele i odměňuje za jejich každodenní aktivitu. Tento move-to-earn projekt je variací na trend poslední doby play-to-earn. FightOut motivuje lidi k tomu, aby cvičili a tím pádem získali i skvělé odměny.

Mnoho lidí, kteří se pohybují v oblasti fitness, jistě znají projekt Stepn, který sleduje svým uživatelům jejich kroky. Avšak FightOut šel ještě dál a nespokojil se pouze s počítáním kroků. Svým uživatelům totiž nabízí sledování všech jejich každodenních fitness aktivit, díky čemuž tak získají skvělý přehled o své fyzické kondici.

FightOut

Ovšem nejedná se jen o pouhou aplikaci. Projekt FightOut je spojením aplikace a fyzických tělocvičen, které navzájem propojují svět metaverze se světem reálným. Tým FightOut se tak jako zatím jediný zaměřil na překlenutí propasti mezi reálným a virtuálním světem tím, že začal pracovat na vybudování řady tělocvičen po celém světě, které navíc doplnil o složku metaverze. První z tělocvičen má být otevřena už v prvním čtvrtletí letošního roku.

Aplikace FightOut a síť tělocvičen

FightOut je celkem dosti ambiciózní projekt, který si dal za cíl, jak již bylo zmíněno výše, propojit reálný svět se světem virtuálním, a to v oblasti fitness. Jelikož je k tomu zapotřebí i vytvoření široké sítě fyzických tělocvičen, ve kterých budou uživatelé nejen cvičit, ale také známí sportovci natáčet svá tréninková videa, byl proto stanoven hard cap projektu na 100 milionů dolarů.

Tělocvičny budou nejdříve postaveny v těch městech, které budou mít nejaktivnější komunitu FightOut, prozatím se plánuje dvacet tělocvičen v největších metropolích světa. S přibývající popularitou FightOut se pak budou postupně otevírat i další tělocvičny v každém větším městě světa.

Stěžejním kamenem celého projektu je aplikace FightOut. Na vytvoření zcela nové a nejmodernější technologie pro telefony a chytré hodinky, která bude měřit a sledovat celkový fyzický výkon uživatele, pracoval tým špičkových specialistů.

A jak že to celé funguje? V aplikaci si jednoduše uživatel vybere atributy, které chce zdokonalit, ať už se jedná o sílu, kondici, svalovou vytrvalost nebo i vše dohromady a následně ještě zodpoví několik důležitých otázek, díky kterým mu pak může platforma vytvořit personalizovaný tréninkový plán. Uživatel se otázek nemusí bát, vesměs se jedná pouze o otázky typu “jak často cvičí, jak dlouho cvičí, pohlaví nebo míry uživatele.

A právě díky této aplikaci přichází i již zmiňované propojení se světem metaverze. Uživatel si totiž v aplikaci vybere svého avatara ve formě NFT, který ho bude poté reprezentovat ve světě metaverze. S tímto avatarem bude uživatel tzv. svázán duší, což znamená, že se avatarovo tělo bude měnit přesně podle toho, jak se bude měnit tělo uživatele v reálném světě. Uživatel tak přesně uvidí svou “kopii” ve světě metaverze, která bude mít zároveň i všechny jeho atributy, jako je síla, kardiovaskulární systém, fyzická kondice, tělesné míry a další.

Avatar FightOut

Pokud se bude uživatel cítit na to, že je on a jeho avatar v dobré fyzické kondici, tak může přihlásit svého avatara do metaverze soutěží. Zároveň je také důležité zmínit, že s avatary nebude možné obchodovat, a to z toho důvodu, aby byla co nejvíce podpořena motivace uživatelů. Pokud tedy bude chtít mít uživatel svého avatara “nakorbeného”, tak bude muset nejdříve dost zamakat na své vlastní postavě v reálném světě.

K projektu FightOut se připojila i řada hvězd z oblasti fitness a bojových sportů, kteří budou uživatelům nejenom předávat své zkušenosti, ale také jim pomáhat se zlepšením jejich fyzické kondice a tréninkových plánů prostřednictvím video cvičení.

Ambasadoři FightOut

Odměny za fyzickou aktivitu

Odměny za uživatelovu každodenní fyzickou aktivitu mu budou vyplaceny formou tokenu REPS. Token REPS je totiž off-chain měna aplikace FightOut, pomocí které si budou moci uživatelé v obchodě FightOut koupit různé zboží, fitness doplňky, oblečení FightOut, kosmetiku pro jejich avatary nebo online konzultace s trenérem.

Jelikož je FightOut služba založená na předplatném, tak je možné její nativní tokeny REPS a FGHT použít k registraci stejně jako běžnou měnu fiat. Navíc ti uživatelé, kteří si předplatné koupí prostřednictvím tokenu FGHT, získají slevu 25 %.

Předprodej tokenu FGHT

Investoři mají možnost zapojit se nyní do projektu FightOut prostřednictvím koupě tokenu FGHT v předprodeji. Jelikož je předprodej rozdělen do několika fázi, tak ti investoři, kteří koupí token FGHT v nejranější fázi předprodeje, mohou po jeho skončení generovat daleko vyšší zisk.

Aktuálně se předprodej nachází v první fázi, ve které je cena tokenu 0,0166 USD. Následně na první fázi naváže fáze druhá, ve které však budou probíhat 12hodinové aktualizace růstu ceny tokenu, které vyvrcholí 31. března 2023. V tento den bude předprodej i ukončen, a to na ceně 0,0333 USD. Cena 0,0333 USD je rovněž i cenou, se kterou bude token FGHT zalistován na burze.

Navštívit předprodej FightOut

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688