Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  04.01.2023 14:53:04REKLAMA

3 nejlepší altcoiny vhodné k investování v roce 2023

Investiční svět se již ohlíží po nových příležitostech, které by stály za to, aby do nich byly vloženy volné finanční prostředky. I kryptoměnový trh stále nabízí mnoho projektů a kryptoměn, u kterých se očekává růst a to buď z technického důvodu, který vyplývá z analýzy cenového grafu nebo ze silného fundamentu a přidané hodnoty, jež krypto projekt přináší.Vzhledem k tomu, že bitcoin v roce 2022 příliš neoslnil, tak se v tomto článku poohlédneme po zajímavých obchodních příležitostech mezi altcoiny.

Chainlink (LINK)

Jak jsme v úvodu už nakousli, prvním důvodem, který může predikovat zajímavý potenciál ke zhodnocení investice, je technická analýza. Ta se provádí na cenovém grafu, kde jsou obvykle vyhledávány zajímavé cenové úrovně supportů a rezistencí, od kterých investoři očekávají odraz, díky kterému vydělají peníze.

V jedné takové technické situaci se nachází kryptoměna Link, jejíž cena se obchoduje na silném supportu, který je tvořen dlouhodobými minimálními cenami. Ovšem tento support byl v minulosti již dvakrát testován s tím, že v současné době probíhá již třetí test. Tato situace nabízí investorům dva pohledy na tržní dění.

Za prvé lze support interpretovat jako velmi silný, protože již dvakrát podržel cenu a došlo k jejímu růstu. Za druhé lze support interpretovat tak, že už ztratil svojí podpůrnou schopnost, takže pravděpodobnost růstu je nižší. Nyní se pojďme podívat na kryptoměny, které mají silný fundament v zádech a díky předprodeji u nich nemusíme řešit vývoj jejich hodnoty na cenovém grafu.

Technický pohled na Chainlink

Calvaria (RIA)

Token RIA je nativním tokenem nového krypto projektu s názvem Calvaria. Calvaria je nová fantasy bojová karetní hra odehrávající se za závojem smrti. V této hře si mohou hráči vybírat své vlastní NFT balíčky bojových karet a vést tak válku proti nepřátelům, využívat různé strategie a přizpůsobovat svou hru aktuálnímu vývoji, aby se následně dostali až na vrchol.

Hráči v Calvarii sbírají a bojují pomocí karet, které jsou založené na nezaměnitelných tokenech. Každá z těchto karet představuje jednu postavu s jedinečnými vlastnostmi a dovednostmi. Hráči během hry volí různé strategie a kombinace těchto NFT karet. Pokud hráč zvolí správnou strategii a karty, může díky tomu vyhrávat jednotlivé bitvy.

Za dobrý výkon v bitvách jsou pak odměňováni ti nejlepší hráči, a to formou tokenu RIA. Vítězem celé hry se stane ten hráč, který zůstane jako jediný přeživší. Na vítěze celé hry pak čeká pohádková odměna.

Pro hráče, kteří už netrpělivě vyhlížejí vydání hry, mají vývojáři Calvarie připravené malé zpestření, kterým je možnost vyhrát tokeny RIA. Hráči mohou získat až 100 tisíc dolarů v tokenech RIA a nebo si zasoutěžit v minihrách Cabezas Locas a Cabecitas ve skupině Calvaria Telegram. Bližší informace najdou hráči na Twitteru Calvaria.

Celý tým Calvarie už několik týdnů usilovně pracuje na zajištění toho, aby měl token RIA co největší expozici. Likvidita napříč burzami je pro tak velký projekt, jakým právě Calvaria je, velmi důležitá. Jelikož je si tým tohoto moc dobře vědom, intenzivně pracuje na zajištění řady různých centralizovaných burzovních kotací pro token RIA.

Hráči a investoři však mají ještě stále možnost koupit token RIA v předprodeji za výhodnější cenu. Do dnešního dne se v předprodeji podařilo vybrat již více než 2,6 milionu dolarů, což je opravdu velmi působivé, vezmeme li v potaz fakt, že medvědí trh dosti ztížil většině krypto projektů získávání finančních prostředků.

Aktuální vývoj předprodeje

Předprodej se nyní nachází už ve své závěrečné páté fázi, ve které je cena tokenu RIA 0.0325 USDT. V předprodeji tak zbývá ke koupi méně než 15 % tokenů. Poté co budou všechny tokeny prodány, nejpozději však 31. ledna 2023, bude předprodej ukončen a token RIA se začne kótovat na několika burzách. Mezi tyto burzy patří i Changelly Pro, LBank a BitMark.

Dash 2 Trade (D2T)

Token D2T je nativním tokenem zcela nové investiční platformy pro kryptoměny Dash 2 Trade.Dash 2 Trade je nová krypto platforma, která byla vytvořena obchodníky pro obchodníky. Díky tomu, že se na jejím vývoji podíleli lidé se zkušenostmi z obchodního světa, nabízí například řídící panel s integrovanými analytikami a funkcemi, které jsou navrženy tak, aby obchodníkům pomohly dosáhnout co největšího zisku.

Zájem o platformu se ještě mnohonásobně zvýšil poté, co oznámila kryptoburza FTX svůj bankrot. Obchodníci a investoři po této události doslova začali lačnit po platformě, která by jim pomohla získat vysoce kvalitní informace a zároveň by jim i poskytovala důležité funkce a metriky, jenž by mohli využít ve svůj prospěch. A právě to jim nyní nabízí platforma Dash 2 Trade přehledně a na jednom místě.

Funkce a metriky platformy

Obchodníci a investoři budou mít prostřednictvím platformy k dispozici technickou analýzu nebo přístup k signálům, které jim mohou pomoci dosáhnout zisků. Dále získají také přístup k on-chain analýzám, díky kterým budou moci bezpečně rozpoznat jaké kryptografické společnosti jsou zdravé a jaké nikoliv. Mezi další funkce a metriky, které platforma bude obchodníkům nabízet patří backtesting, analýza sociálního sentimentu, obchodní indikace, upozornění na předprodeje či API.

Dash 2 Trade již 5. ledna 2023 vydá svou beta verzi, tedy těsně před koncem předprodeje a uvedením tokenu D2T na burzy.

Aktuální vývoj předprodeje

Token D2T, který se bude primárně používat k placení za služby Dash 2 Trade (měsíční platba za úroveň Starter činí 400 D2T a za úroveň Premium 1 000 D2T), mohou obchodníci a investoři ještě několik dní koupit za výhodnou cenu v předprodeji. Předprodej tokenu D2T už jde pomalu do finále, jelikož se nachází už ve své závěrečné čtvrté fázi, ve které je cena tokenu stanovena na 0.0533 USDT. Aktuálně se v předprodeji vybralo již více než 11,5 milionů dolarů.

Dash 2 Trade před necelým měsícem spustil 30denní odpočítávání do uvedení tokenu D2T na burzy. Předprodej tak bude ukončen za méně než šest dní a nebo i možná o něco dříve v případě dosažení hard capu 13 420 000 dolarů. Nyní už záleží pouze na tom, jaká z výše uvedených situací nastane dříve. První spuštění tokenu D2T na CEX následně proběhne ve středu 11. ledna 2023.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688