Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  01.12.2022 14:21:07REKLAMA

Predikce ceny Dogecoin – vyplatí se investovat do těchto 3 coinů?

Jedna z mála kryptoměn, která v současné kalendářní i tržní krypto zimě dokáže posilovat je právě tato psí měna Dogecoin. Nicméně nejedná se o až tak o ojedinělý jev, protože Dogecoin si většinu svého života tzv. jel podle svého. Určitou diverzitu od ostatních kryptoměn, které jsou sužovány makroekonomickými fundamenty a chováním amerického dolaru, má Dogecoin vlastní zdroj fundamentů a to je Elon Musk. Cena Dogecoinu padá a roste podle toho, jak moc tento muž kryptoměnu podporuje.

V tomto článku se podíváme na technickou analýzu této psí kryptoměny, protože se právě nachází na velmi důležité cenové úrovni, která rozhodne o budoucím růstu nebo opětovném pádu. Také si představíme tři alternativní investiční tokeny, jejichž cena se díky právě probíhajícímu předprodeji nachází nízko a neustále roste.

Technická analýza Dogecoin

Kryptoměny mají jeden velký dat, ale zároveň prokletí. Jsou totiž extrémně volatilní a volatilita obvykle přichází znenadání, takže se na ní velmi obtížně reaguje a pokud nemá investor právě otevřenou obchodní pozici, nejspíš mu cenový pohyb unikne. Právě tato situace se stala na Dogecoin v případě nákupní reakce, která byla následně ukončena výrazným cenovým výběžkem a poklesem ceny.

Díky technické formaci dvojité dno, která je interpretována jako reverzní, skutečně k obratu došlu a trh v úzkém volatilním trendovém kanálu opět začal posilovat. V současné době se Dogecoin obchoduje na supportní úrovni, na kterou již vykázal menší prodejní reakci. Trh má nyní an výběr ze dvou směrů. Buď jsou kupci natolik silní, že dokáží cenu vyhnat ještě výše, například k POC objemové oblasti, nebo vyhrají prodejci a trh prorazí trendovou čáru a začne opět klesat. Na rozuzlení této situace si budeme ještě nějakou chvilku počkat, ale co víme jistě, že cena následujících tokenů bude v nadcházejících měsících i nadále růst.

3 alternativy, do kterých se vyplatí investovat

Token D2T

Jeden z nejlepších a nejzajímavějších předprodejů letošního podzimu měla na svědomí platforma Dash 2 Trade s nativním tokenem D2T. Mnozí obchodníci a analytici odhadují, že by se Dash 2 Trade mohlo povést až z 50násobnění zisku.

A o co se vlastně jedná? Dash 2 Trade je platforma poskytující obchodníkům kryptoanalýzy a signály. Platforma byla vytvořena obchodníky pro obchodníky, což z ní dělá zcela jedinečný projekt, který je doslova “nadupaný” funkcemi a metrikami potřebnými pro získání dobrého přehledu o trhu. Mezi ty nejzajímavější funkce, které velmi výrazně mohou pomoci obchodníkům při jejich rozhodování patří backtesting, analýzy v reálném čase, sociální obchodování, technické indikátory, ICO a mnoho dalších funkcí a metrik. Všechny tyto funkce sice obchodník může najít i na jiných platformách, ovšem jen u Dash 2 Trade je má všechny na jednom místě.

Předprodej tokenu D2T

Předprodej tokenu D2T zaznamenal u investorů obrovský zájem, díky čemuž se mu za necelých sedm týdnů od svého spuštění podařilo získat 7,5 milionu dolarů a překonat tak další svůj milník.

Původně byl předprodej rozdělen do devíti fází, ale na základě vyhodnocení současných podmínek na trhu se vývojáři rozhodli předprodej zkrátit, a to na pět fází. Jelikož raketově stoupla poptávka investorů po nástrojích, které by mohly včas odhalit možná rizika spojená s obchodováním, tým Dash 2 Trade neváhal a rozhodl se tak k tomuto kroku. Pro investory a obchodníky to má však i další výhodu, kterou je ještě možnost nákupu tokenů D2T v předprodeji za výhodnější cenu před jejich uvedením na burzu.

Předprodej tokenu D2T se nyní nachází ve své čtvrté fázi, ve které je cena tokenu stanovena na 0.0513 USDT. Následně na to v poslední páté fázi předprodeje pak bude cena tokenu automaticky navýšena na 0.0533 USDT.

Token RIA

Další možnou alternativou, kterou je v současné době možné koupit za lepší cenu v předprodeji je nativní token projektu Calvaria.
Calvaria je nová blockchainová fantasy bojová karetní NFT hra odehrávající se za závojem smrti. Hráči v této hře sbírají a bojují pomocí karet založených na NFT.

Hra Calvaria je zcela odlišná od ostatních her a to především tím, že do své hry Duels of Eternity integrovala mechaniku P2E. Jelikož si projekt dal za cíl, že chce být maximálně dostupný pro širokou veřejnost, nabízí tak i bezplatný přístup ke hře. Tato bezplatná verze je určena hlavně pro hráče, kteří si chtějí hru nejdříve vyzkoušet a až poté se rozhodnout, jestli si zaplatí plnou verzi. Pokud si hráči zvolí ke hraní verzi placenou, naskytne se jim v ní možnost si i dobře vydělat.

Další velkou výhodou a zároveň i větším zatraktivněním hry pro hráče je, že nemusí připojovat svou kryptoměnovou peněženku pro zapojení se do hry. Tento krok byl učiněn z důvodu, že ne zdaleka všichni hráči mají povědomí o kryptoměnách a nebo s nimi teprve začínají.

Předprodej tokenu RIA

Předprodej tokenu RIA byl spuštěn teprve v říjnu letošního roku a od té doby trhá rekordy. Již během prvních dvou týdnů od jeho spuštění se v předprodeji podařilo získat 1 milion dolarů. Do dnešního dne již získal více jak 2 miliony dolarů.

Předprodej byl při spuštění rozdělen do celkem deseti fází. Tento týden však vývojáři oznámili, že předprodej předčasně ukončí již po páté fázi a jako hlavní důvod uvedli, současné podmínky panující na trhu.

V současné době se předprodej nachází už ve své páté fázi, tedy fázi konečné, ve které je cena tokenu RIA 0.0325 USD. Investoři tak mají jednu z posledních šancí koupit tokeny RIA za nižší cenu před jejich uvedením na burzu.

Koupit Calvaria

Token IMPT

Posledním z tokenů, které si v tomto článku představíme a zároveň je ho možné koupit v předprodeji, je nativní token IMPT platformy IMPT.io.

Platformy IMPT.io si klade za cíl výrazněji zlepšit životní prostředí a pomoci v boji proti globálnímu oteplování. Jelikož se i těžba kryptoměn velmi výrazně podílí na znečišťování prostředí, rozhodla se proto platforma pro alespoň částečnou kompenzaci a pomoc přírodě.

Platforma IMPT.io tak nabízí investorům možnost nakupovat a obchodovat s uhlíkovými kredity a rovněž i podporovat vybrané projekty ekologické udržitelnosti po celém světě. Myšlenka platformy oslovila již více než 10 tisíc společností z celého světa, které neváhaly a navázaly s ní partnerství. Na základě tohoto partnerství se společnosti zavázaly k tomu, že přispějí určitou část svých příjmů k boji proti globálnímu oteplování a začlení IMPT do svých operací. Mezi nejznámější společnosti, které s platformou navázaly partnerství se řadí Microsoft, Netflix nebo Amazon.

Předprodej tokenu IMPT

Předprodej tokenu IMPT si zatím vede na výbornou. Od svého spuštění získal už více než 13,4 milionu dolarů a zájem investorů stále roste. Nyní se předprodej nachází ve své druhé fázi, ve které je cena tokenu IMPT 0.023 USD. Předprodej je nastaven tak, že v každé další fázi se bude cena tokenu automaticky zvyšovat, z čehož jasně vyplývá, že čím dříve investor tokeny IMPT koupí, tím vyšší bude po skončení předprodeje jeho zisk.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688