Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  30.11.2022 12:45:45REKLAMA

Dash 2 Trade získal v rámci ICO již více než 7 milionů USD a nyní se připravuje na předčasné spuštění s již 2 dohodnutými zalistováními na CEX

Platforma Dash 2 Trade poskytující kryptoanalýzy a signály, vzbudila ještě větší zájem investorů, když se jí podařilo získat v předprodeji během několika málo týdnů více než 7 milionů dolarů.

S narůstajícím počtem investorů, kteří chtějí být součástí tohoto projektu, oznámil tým okolo platformy Dash 2 Trade, že předstihl plán vývoje produktu a že je již hlavní nabídka připravena ke spuštění. Rovněž je připraveno i několik obchodních platforem k zalistování tokenu D2T. Projekt je tak na nejlepší cestě, jak dobýt trh.

Místo devíti fází předprodeje budou nakonec jen čtyři

Tým Dash 2 Trade také oznámil změny týkající se předprodeje. Těmito změnami bude snížení počtu fází v předprodeji. Původně bylo plánováno celkem devět fází předprodeje, ale nakonec budou je čtyři fáze. V důsledku toho se hard cap sníží na 13,4 milionů dolarů. Tým se k tomuto kroku rozhodl ze dvou důvodů.

Prvním z těchto důvodů je to, že byl v předstihu dokončen plán vývoje hlavního panelu platformy, díky čemuž může být jeho spuštění posunuto a finanční prostředky získané v předprodeji tak mohou být použity na marketing.

Druhým důvodem je poté to, že podmínky na trhu se vyvinuly tak, že drobní investoři právě nyní potřebují více než kdy jindy produkty Dash 2 Trade, aby mohli provádět lepší průzkumy celého trhu. Jelikož po krachu kryptoburzy FTX a BlockFi se začaly utvářet stále nové příležitosti, rozhodl se jich Dash 2 Trade pevně chopit.

Díky velké oblibě Dash 2 Trade mezi investory, bylo již dosaženo více než 50 % hard capu a předprodej se tak v současné době pomalu ale jistě blíží ke svému závěru.

Za zmínku určitě stojí i fakt, že projekt Dash 2 Trade zaznamenal velký úspěch, když uzavřel partnerství s dvěma centralizovanými burzami (CEX) LBank a BitMark, na kterých bude po skončení předprodeje token D2T zalistován.

Na základě výše popsaných skutečností dospěl tým Dash 2 Trade k názoru, že už není potřeba na nic čekat, neboť již znovu nemusí nastat takovéto ideální podmínky na trhu pro otestování platformy, jako jsou nyní. Proto bude v následujících několika týdnech spuštěna beta verze hlavního panelu a předprodej tak skončí o něco dříve než bylo původně v plánu.

Oznámení o příchodu nového technologického ředitele

Další novinkou v Dash 2 Trade je příchod nového technologického ředitele Ilyese Kolliho, který tak rozšíří tým, jenž už je nyní plný profesionálních obchodníků, blockchainových vývojářů a kvantitativních analytiků.

Ilyes Kooli dříve působil ve společnosti ConsenSys jako vedoucí technického týmu. Dále byl také hlavním softwarovým inženýrem v projektu CocoLabs a senior software inženýr na platformě strojového učení Cabania.

Od Kolliho si Dash 2 Trade slibuje, že využije a použije na maximum své dosavadní získané zkušenosti pro vedení týmu. Tento tým nyní buduje nejlepší produkt se zaměřením na analýzu trhu s kryptoměnami.

Už dvě burzy potvrdily zalistování tokenu D2T

Jedním z mnoha příkladů, že se investoři nemusejí bát žádné nekalé činnosti nebo rug pullu, je i ten, že tým Dash 2 Trade spolupracuje s CEX na zalistování tokenu D2T. Novými partnery jsou burzy LBank a BitMart.

Jelikož má Dash 2 Trade velké cíle a rovněž chce využít příznivých podmínek na trhu, snaží se nyní urychlit dobu uvedení na trhu a to posunutím data ukončení předprodeje. Předprodej tokenu D2T se v současné době nachází ve své třetí fázi, ve které je možné token koupit za cenu 0.0513 USDT. Původně byl předprodej rozdělen do devíti fází, z čehož nakonec sešlo a předprodej bude ukončen již po čtvrté fázi. Ve čtvrté fázi, tedy konečné fázi, bude cena tokenu 0.0533 USDT. Čím dříve se investoři rozhodnou ke koupi tokenu D2T, tím vyšší může být po skončení předprodeje jejich zisk. Dash 2 Trade zároveň snížil alokaci předprodeje na 262 500 000 D2T. Cílem je tak získat celkový zisk ve výši 13 420 000 USD. Zbylé tokeny pak budou uzamčeny na pět let.

Ke spuštění je téměř už připraven i panel pro analýzu předprodejů

Dash 2 Trade se snaží být nápomocný všem investorům a drobným obchodníkům. Protože však není v tak silné pozici, aby mohl prosazovat regulační změny, které jsou nezbytné pro to, aby se krypto prostor zbavil podvodníků, nabízí obchodníkům a investorům alespoň nástroje, analýzy a signály, které mohou vést k bezpečné a ziskové cestě.

Dash 2 Trade se tak nyní nachází v pozici, kdy ještě před uzavřením fundraisingu má produkt již připravený k použití a to v podobě jednoho z nejmodernějších tzv. “Bloomberg terminálu pro obchodníky s kryptoměnami.”

Týmu se rovněž podařilo najít doposud velmi málo obsluhovaný segment trhu, kterým je předprodej kryptoměn. Průzkum předprodeje kryptoměn je pro většinu investorů časově náročný a velmi obtížný. Dash 2 Trade se tak stala zatím jedinou platformou, jenž obsahuje nástroj nabízející systém hodnocení ICO. Tento nástroj se jmenuje Dash Score.

Kde je možné koupit token D2T?

Token D2T je možné koupit několika způsoby. Pokud investor nevlastní kryptoměnovou peněženku může si koupit ETH debetní nebo kreditní kartou, a to přímo na stránkách Dash 2 Trade.

Pro mobilní uživatele je tu možnost nákupu přes Trust Wallet. Na stránku předprodeje se dostanou prostřednictvím vestavěného prohlížeče Trust Wallet. Uživatelům PC se pak doporučuje MataMask.

Jelikož je kód smart kontraktu Dash 2 Trade plně auditován platformou SolidProof a tým zas ověřen společností Coinsniper, nemusí se investor ničeho obávat.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688