Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  28.11.2022 13:51:09REKLAMA

3 důvody proč XRP kurz nedosáhne úrovně 1 dolaru, ale Dash 2 Trade ano

Kryptoměnový segment letos balancuje na hraně své existence. Po dvou letech růstu to vypadá, že je tento cyklus u konce a trhu nyní dominují kryptoměnoví medvědi, na které jsou kupci zkrátka krátcí. Pokles kryptoměn souvisí s mnoha negativními fundamenty, mezi které lze zařadit chybějící regulaci a nepřehledné financování krypto investičních společností, stejně tak jako malou přidanou hodnotu a vysokou volatilitu.

V tomto článku se podíváme na oblíbenou kryptoměnu Ripple, jejíž kurz se nachází na dlouhodobých minimech a zamyslíme se nad tím, zda existuje nějaká šance, že by se kurz XRP dostal až na magickou úroveň 1 USD. Také si představíme alternativní tokeny, jejichž cena roste i při globálním kryptoměnovém výprodeji.

XRP na kolenou

Stejně jako většina kryptoměn, tak i Ripple vykazuje v letošním roce pouze negativní výsledky. Od doby, kdy popularita kryptoměn v roce 2021 dosáhla svého vrcholu, se jedná o jízdu na tobogánu, která se v případě XRP prozatím zastavila v konsolidačním pásmu okolo ceny 0.405 USD. Z jedné strany support, z druhé strany rezistence a ve výsledku absence výrazného cenového pohybu, dělají z této kryptoměny spíše neproduktivní aktivum, než dravý investiční nástroj, kterým kdysi byl.

Současný postranní trend může skončit dvěma scénáři. Buď se výrazně změní tržní sentiment a kryptotrh zasáhne taková zpráva, která přiláká mnoho nových investorů a s nimi i kapitál, nebo se bude dále pokračovat v cenovém poklesu. Vzhledem k tomu, že je pozitivní fundament v nedohlednu, je velmi pravděpodobné, že se stane spíše ten druhý scénář.

XRP za 1 USD?

Mnoho investorů, kteří kryptoměnu XRP drží ve svém portfoliu, by si určitě přálo, aby se cena této kryptoměny vzpamatovala a začala růst. Ovšem v tom jí brání následující tři překážky:

  • dolů klesající trendová linie
  • rezistentní zóna tvořená cenovým výběžkem
  • absence jakéhokoliv pozitivního fundamentu

Dokud bude na trhu kryptoměn převládat negativní sentiment, nemohou investoři očekávat žádné výrazné nákupní pohyby. Dokonce ani technická analýza neposkytuje žádné signály, které by mohly investoři považovat za možnost k nákupu. To je důvod, proč je potřeba se poohlédnout po jiných investičních příležitostech, které nabízejí větší potenciál zhodnocení.

Cena D2T neustále roste

Jednou z těchto investičních příležitostí je bezesporu projekt Dash 2 Trade s nativním tokenem D2T. Dash 2 Trade je platforma pro kryptoanalýzu, která byla vytvořena obchodníky pro obchodníky. To z ní dělá zcela odlišný projekt s mnoha důležitými funkcemi potřebnými pro obchodníkovo každodenní rozhodování.

Mnozí obchodníci a analytici řadí předprodej tokenu D2T mezi jeden z nejlepších probíhajících předprodejů letošního podzimu a zároveň předpokládají, že by projekt mohl dosáhnout až 50 násobného zisku. To zatím jednoznačně potvrzuje i dosavadní vývoj předprodeje. Již během prvních 24 hodin od jeho spuštění se podařilo získat 400 tisíc dolarů a do dnešního dne je vybráno více než 6,9 milionu dolarů. Zájem investorů tedy předčil mnohá očekávání.

Jelikož se jedná o platformu vytvořenou na míru obchodníkům, poskytuje jim tak mnoho užitečných funkcí jako jsou API, ICO, analýzy v reálném čase nebo signály sociálního obchodování. Dále bude na platformě Dash 2 Trade spuštěna sekce předprodeje kryptoměn, která bude obsahovat hodnocení Dash 2 Trade Score, což investorům může výrazně pomoci vyhnout se ztrátě finančních prostředků v podvodných projektech a naopak pomoci investovat do vysoce kvalitních mincí v předprodeji. I díky těmto funkcím si platforma vysloužila přezdívku “kryptoměnový Bloomberg terminál”.

Spolu s platformou Dash 2 Trade zavádí projekt i token ERC-20 D2T. Tento token bude později vyžadován pro přístup k většině funkcí platformy. Pokud se investoři rozhodnout pro užívání platformy s plnou nabídkou funkcí, mají na výběr ze dvou možností. První z nich je úroveň Starter, která stojí 400 D2T měsíčně a druhou možností je úroveň Premium za 1 000 D2T.

Předprodej nativního tokenu D2T byl spuštěn v polovině října letošního roku a jak již bylo zmíněno výše, hned na svém začátku zaznamenal obrovský úspěch. Nyní se předprodej nachází ve své třetí fázi, ve které je možné token D2T koupit za 0.0513 USDT. Předprodej je postaven tak, že v každé jeho další fázi se cena tokenu automaticky zvyšuje. To znamená, že investor, který nezaváhal a nakoupil tokeny v rané fázi předprodeje, může po jeho skončení generovat daleko vyšší zisk.

Závěr

Kryptoměnový pokles se dotkl i oblíbeného Ripple, který se v současné době obchoduje na svých minimálních cenách a je uvězněn mezi silným supportem a rezistencí. Dolů klesající trendová čára udává jasný směr tohoto aktiva a absence pozitivního fundamentu tento směr pouze potvrzuje. Naproti tomu cena tokenu D2T neustále roste, jelikož se tento token nachází již ve třetí fázi předprodeje s tím, že v každé další fázi se jeho cena zvyšuje. Váhání se mnohdy nevyplácí a získání dobré ceny rozhoduje o tom, zda budou finance zhodnoceny či nikoliv.

Navštívit předprodej Dash 2 Trade

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688