Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  15.11.2022 14:30:53REKLAMA

Jak koupit Calvaria v roce 2022 - Průvodce pro začátečníky

Aktuálně nás všechny zaujala nová hra s kryptoměnami, Duels of Eternity, známá také jako Calvaria. Tato hra funguje na principu play-to-earn, což bychom ve volném překladu mohli přeložit jak hrát a vydělat. Světoznámou zkratkou je P2E. Vy jako hlavní hráč si vytvoříte balíček karet na míru, se kterými bojujete se soupeři.

Calvaria přináší imaginární svět, o jakém se vám ani nesnilo. Díky hracím kartám a vylepšením NFT získáte přístup k opravdovému vlastnictví herních prvků. Také máte přístup ke stakingu a DAO - decentralizované autonomní organizaci.

Momentálně se Calvaria nachází v předprodeji, avšak čelí vysokému potenciálu oblíbenosti zejména u fanoušků Splinterlands a Hearthstone her. Dokonalou investicí je i nativní token RIA. Tento článek vám poskytne všechny důvody, proč byste měli zainvestovat do hry Calvaria, ale také to, jak si zakoupit nativní token – RIA.

Klíčové body pro Calvaria:

  • Calvaria obsahuje karty pro hru typu NFT, RIA nativní token, DAO a možnost stakingu.
  • Aktuálně je Calvaria dostupná v předprodeji díky nativnímu RIA tokenu. Zájemci o investice disponují možností získat nativní token za cenu v nejnižší hladině, k dispozici máte jako investor objem až 30 milionů.
  • Předprodej je k dispozici v rámci stránky calvaria.io, vy jako investor musíte vlastnit krypto peněženku.
  • Calvaria: Duels of Eternity je novinka - krypto hra, nabízející vzájemné souboje. Hráči zápasí mezi sebou a účastní se měsíčních soutěží.
  • Každá karta reprezentuje specifickou 3D postavu s extra vlastnostmi. Ostatní hráči si dokáží vytvořit unikátní pole pro hru a dokonalou strategii na zdolání soupeřů.

Jak koupit RIA token

Token Calvarie je známý jako RIA. Představuje jeden z kryptoměnových tokenů – hit roku 2022. Jde o základ ekonomiky Calvaria. Potřebný je zejména, pokud byste chtěli koupit NFT karty do boje. RIA token vám poskytne dodatečný hlas v DAO Calvaria. Můžete jej použít k získání odměn ze stakingu. Investoři mají nyní možnost zakoupit token RIA v předprodeji. Ptáte se jak? Vysvětlíme si to v následujícím postupu.

Krok 1 – Krypto peněženka a její nastavení

Krypto peněženka, podporující ERC-20 tokeny, je nezbytností pro vás jako investora. Podmínkou je propojení s Calvaria předprodejem. Za nás doporučujeme Metatask - bezpečné, grátis řešení, vhodné pro Android, ale také iOS, možnost existuje i pro Chrome prohlížeč. Stáhněte si tuto peněženku na webových stránkách krypto peněženky, klikněte jednoduše na tlačítko Download - Stáhnout.

Krok 2 – Zakupte ETH nebo USDT

Calvaria v předprodeji nabízí tokeny RIA díky Ethereau nebo Tetheru. Tokeny jsou k dispozici na oficiálních hlavních centralizovaných burzách kryptoměn. Po zakoupení si tokeny jednoduše přesuňte do své peněženky.

Alternativou je zakoupit tokeny díky ETH kreditní kartě. Nabízí se vám v Calvaria předprodeji, zprostředkována je partnerstvím se spoločností Changelly. Počítejte ale s minimálním poplatkem za výměnu.

Krok 3 – Propojte se s Calvaria předprodejem

Platforma předprodeje nabízí Calvaria, stačí kliknout na tlačítko a propojit peněženku. Zvolte správný typ peněženky, Calvaria vás zdetekuje automaticky a následně propojí.

Krok 4 – Zakupte si RIA tokeny

Zadáte požadovaný počet RIA tokenů a zvolíte kryptoměnu – ETH nebo USDT. Investice minimálního množství je 1000 RIA v předprodeji.

Krok 5 – Uplatněte RIA tokeny

Ve finální fázi Calvaria předprodeje se uvolní obdržené RIA tokeny investorům. Tyto tokeny je možné přesunout do krypto peněženky, když navštívíte předprodejní stránku Calvaria.

Navštivte Calvaria předrodej

Co je Calvaria?

V unikátní hře kryptoměny P2E Calvaria: Duels of Eternity si zahrajete oproti jiným hráčům s kartami NFT a bojujete. Hra vám představí příběh, odehrávající se v reálném světě, ve kterém karta reprezentuje specifickou 3D postavu z podsvětí. Zažijte si lokality,přičemž každá z nich má samostatný soubor postav a vlastností.

Karty jsou typ NFT , takže vy karty vlastníte – jako hráč. Pokud se ohlížíte po nových kartách, navštivte trh peer-to-peer, ten vám poskytne možnosti, jak se zbavit vašich karet nebo pro nákup nových karet. Bitva je založena na konkrétní strategii. Jako bojovník nemusíte mít ty nejsilnější karty pro výhru. Calvaria se podobá podobným hrám typu Splinterlands, Spellfire nebo Gods Unchained, ale také nabízí odlišné a zajímavé funkce.

Roadmapa Calvaria

Jednou z výhod je, že hru hrajete zdarma. Připojte se ke Calvarii a získejte startovací balíček. Odpadá vám povinnost koupě tokenu NFT nebo RIA. Jako nováček nemusíte vlastnit ani krypto peněženku či samotnou měnu ve hře. Proto je tento souboj dostupnější pro klasické kartové hráče, kteří vnímají svět kryptoměn jako dokonalou novinku.

Calvaria má také vlastním DAO. Vlastnící RIA tokenů získávají fiktivní hlas, s kterým rozhodují o budoucnosti Calvaria hry. Mají tak pod kontrolou budoucí vývoj této dokonalé hry.

Token Calvaria (RIA)

Nativní RIA token představuje samotnou ekonomickou linii této hry. Tokeny jsou rozdělovány i jako bonus pro výherce či průzkumníka v režimu příběhu. Výherci mohou RIA tokeny použít k nákupu nových NFT karet ve hře na trhu, ale také k budování stále rozsáhlejších armád vojáků, se kterými bojují s protivníky.

Tokeny RIA však je možné využít také ke stakingu. Pokud dáte tokeny na platformu, benefitem budou vaše pasivní odměny. Tokeny RIA pro tyto odměny pocházejí z licenčních poplatků a také za nákupy NFT karet.

Tokenomika projektu

RIA se také používá jako governance token v Calvaria. Investoři, kteří uloží na platformě minimální limit, získají fiktivní hlasy v Calvaria DAO a rozhodují tak o dalším vývoji hry. RIA token je token ERC-20, emitován v celkové zásobě 1 miliardy. V předprodeji získáváte tokeny z emise 300 milionů, což je cca 30 procent z celkové nabídky. Dodatečných 250 milionů, představujících 25 procent z celkové nabídky, je po uzavření předprodeje a spuštění systému pro individuální hráče, určeno do fondu stakingu.

Navštivte Calvaria předrodej

Proč si koupit Calvaria?

Pokud hledáte příčinu investice do Calvaria platformy a RIA tokenu, nezapomínejte, že jde o jednu z top kryptoměn roku 2022. Máme však pro vás i další důvody:

Potenciál modelu P2E

Calvaria je hra typu P2E. Tedy čím více hráčů se zúčastní a vyhrává bitvy, tím větší marži kryptoměn vydělají jako RIA tokeny. RIA tokeny lze získat participací v soutěžích každý měsíc, případně v soubojích typu 1-on-1 s ostatními soupeři v týmu. Jako hráč máte dvě možnosti. Zainvestujte do předprodeje a získejte přístup ke hře NFT a také možnost top karet pro boj. Druhou možností je použít RIA tokeny, zakoupené v rámci předprodeje nebo při následném krypto ICO.

S tokeny získáte další NFT bojové karty. Způsob není důležitý - budete potřebovat RIA tokeny pro dosažení těch nejlepších karet do souboje. Jen aktivní hráči mohou být úspěšní ve vydělávání kryptoměn.

Předprodávání NFT

Dalším důvodem předprodeje RIA tokenů je i fakt, že na Calvaria trhu mají vždy zdárně vysokou hodnotu odprodeje. Mnoho z NFT bojových karet představuje limitovanou edici. Hráči, kteří projeví zájem a jsou inspirováni vylepšením své armády, musí zakoupit tyto karty od hráčů, kteří vystupují jako prodávající.

Investoři, kteří se ocitnou na Calvaria platformě v brzkém stádiu, ukořistí šanci získat najít strategičtější a top NFT bojové karty, které mohou prodat v budoucnu přímo na trhu. Mějte na zřeteli, že i laciné bojové karty mohou postupně získat na ceně, závisí to od počtu hráčů, přidaných do hry a ekosystému Calvaria.

Cena tokenu Calvaria

Již jsme zmínili, že aktuálně probíhá první fáze předprodeje, odstartovala 14. října 2022. Můžete si v ní zakoupit RIA tokeny díky ETH, USDT či Changelly. Běží na síti Ethereum, přičemž minimální investice byla stanovena na 1000 RIA a stropní investice není omezena. Proto máte i vy šanci stát se investorem a zakoupit si tolik tokenů, kolik se vám zlíbí.

Jak koupit Calvaria - Závěr

Calvaria je novinka - P2E kryptohra, umožňující hráčům získat RIA tokeny účastí ve vzájemných soubojích, zatímco hrají s hracími NFT kartami. V porovnání s jinými kartami - Calvaria je bezplatná, dostupná i v mobilní verzi, nabízí organizaci typu DAO a pro potenciální investory také stávky.

Hráči, ale také noví investoři mají šanci získat RIA nativní tokeny v prvotní části předprodeje. Nepromeškejte tuto šanci a zajistěte si tu nejlepší cenu pro vaše nové RIA tokeny.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688