Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  03.11.2022 14:38:22REKLAMA

Nejrychleji rostoucí kryptoměny ke koupi v roce 2022

Podle údajů o klíčových slovech jsou "nejrychleji rostoucí kryptoměna" a "nejrychleji rostoucí krypto" nejčastěji vyhledávanými výrazy ve vyhledávači Google. Vyhledávání těchto klíčových slov je vcelku pochopitelné, když vezmeme v potaz, že držení samotného Bitcoinu má výrazně horší výsledky než nákup nejlepších altcoinů v ty správné okamžiky. Svědčí to také o nedostatku trpělivosti u začátečníků a touze rychle zbohatnout investováním do další kryptoměny, která se objeví a "vyletí až na Měsíc".

Připravili jsme si pro vás seznam nejrychleji rostoucích kryptoměn za tento rok. Pojďme se na ně podívat.

Nejrychleji rostoucí kryptoměny – Top 6

  1. Calvaria.io - Nejlepší předprodej krypto tokenu v oblasti her typu P2E
  2. Dash 2 Trade - Nejrychleji rostoucí kryptoměna, token D2T, teprve v předprodeji
  3. IMPT - Další nejrychleji rostoucí kryptoměna, která disponuje inovativním uhlíkovým kompenzačním programem
  4. Tamadoge - Čerstvě zalistovaná kryptoměna na burze OKX
  5. Battle Infinity - Nadcházející hra pro Metaverse typu P2E (předprodej vyprodán)
  6. Lucky Block - Jedna z nejrychleji rostoucích kryptoměn v prvním čtvrtletí 2022

Recenze na nejrychleji rostoucí kryptoměny ke koupi

Náš seznam 8 nejlepších a nejrychleji rostoucích kryptoměn zahrnuje dva předprodeje, u kterých je velká šance na výdělek. Zároveň jsme zahrnuli projekty, které jsou již zalistované nebo stabilní, abyste si mohli vybrat, které krypto či token vyhovuje právě vám.

1. Calvaria - Nejlepší krypto presale v oblasti typu her P2E

Calvaria je rozvíjející se bojová karetní hra, která letos nabízí jednu z nejlepších příležitostí k investicím do odvětví P2E. Projekt aktuálně pracuje na úspěšném spuštění jejich předprodeje tokenů $RIA.

Roadmapa Calvaria

Přestože existují desítky krypto herních projektů, většině z nich se nepodařilo vstoupit na hlavní herní trh. Jejich komplexní blockchainové řešení a kryptografické integrace nepřitahují tradiční hráče, kteří nedisponují velkými technickými znalostmi. Calvaria vyniká na přeplněném herním trhu svým jednoduchým přístupem a poutavou herní mechanikou.

Díky své jedinečné vizi si projekt zajistil partnerství s velkými jmény v oboru, jako jsou KuCoin, Gate.io, XT.com a další.

2. Dash 2 Trade - Jedna z nejrychleji rostoucích kryptoměn, předprodej tokenu D2T nabídne predikce a obchodní signály

Dash 2 Trade je kryptoměna, která se nachází ve fázi předprodeje. Token je považován za nejrychleji rostoucí kryptoměnu v roce 2022, protože se očekává, že protokol pomůže uživatelům stát se lepšími a informovanějšími obchodníky či investory.

Platforma Dash 2 Trade

V první fázi je k dispozici 35 milionů tokenů za cenu 0,076 USD, což znamená, že investice ve výši 100 USD vynese až 2 100 tokenů D2T. V rámci deváté a závěrečné fáze má být plán takový, že každý token bude prodáván za 0,0662 USD, což představuje nárůst o 39 %. To znamená, že na 100 USD bude návratnost pouze cca 1510 tokenů.

Dash 2 Trade bude mít také vlastní systém, který pomůže investorům najít a odhalit ty nejlepší krypto projekty v předprodeji. Kromě toho nabídne funkci, která upozorní na nové nabídky a listingy na burze.

3. IMPT - Nejrychleji rostoucí kryptoměna s inovativním programem uhlíkové kompenzace

IMPT je jednou z našich nejoblíbenějších kryptoměn, do kterých lze investovat. Projekt oznámil první fázi svého předprodeje a jeho cílem je vyřešit jednu z největších krizí 21. století – změnu klimatu. Tento nový projekt již navázal partnerství s více než 10 000 celosvětově uznávanými společnostmi, které se snaží snížit svou uhlíkovou stopu a zabránit tak klimatické krizi.

Partneři projektu

Projekt si klade za cíl učinit jednotlivce i podniky šetrnější a zodpovědnější vůči životnímu prostředí a chce stanovit globální skóre pro měření toho, jak moc daní jedinci ovlivňují svou uhlíkovou stopu. Tým projektu je plně odhalený, jejich projekt je založený na ETH a může se pochlubit např. dlouholetými zkušenostmi v oblasti obchodu a telekomunikací.

Předprodej projektu byl nyní zahájen a 600 milionů tokenů je k dispozici za 0,018 USD do vyprodání nebo do 25. listopadu, podle toho, co nastane dříve. To znamená, že investice ve výši 100 USD vám vygeneruje cca 5 555 IMPT tokenů. Další miliarda bude k dispozici ve druhé a třetí fázi předprodeje, ale s každou novou fází se cena zvýší na 0,023 dolaru a poté na 0,028 dolaru.

4. Tamadoge (TAMA) - Čerstvě zalistovaná kryptoměna na burze OKX

Mezi další krypto našeho výběru patří metaverz aktivum Tamadoge – nedávná zpráva od společnosti DappRadar zjistila, že krypto aktiva související se sektory metaverse a P2E ustály bouři medvědího trhu v roce 2022 lépe než ostatní. Obliba her stále roste s tím, jak se objevují lepší technologie, a jsou silným kandidátem na pokračující růst v budoucnu, bez ohledu na podmínky na trhu.

Využití Tamadoge

Vzhledem k tomu, že se TAMA nachází v počáteční fázi, bude více užitková platforma pracovat na uvedení tokenu na několika dalších centralizovaných burzách a navázání klíčových partnerství s různými světy metaverz ve 4. čtvrtletí roku 2022 a po zbytek roku 2023.

5. Battle Infinity – Nejrychleji rostoucí kryptoměna v oblasti her typu P2E

Battle Infinity je nedávno spuštěný projekt DeFi a první herní platforma založená na NFT ve světě Metaverse. Tato herní platforma si získá popularitu zejména mezi hráči, kteří chtějí vydělávat peníze díky svým herním dovednostem.

Nativním tokenem ekosystému Battle Infinity je token IBAT. IBAT lze zakoupit přímo prostřednictvím nativní burzy platformy, která se jmenuje „Battle Swap“. Na burze Battle Swap mohou uživatelé nakupovat IBAT za různé druhy kryptoměn, včetně BTC, USD nebo BNB. Uživatelé mohou také využít burzu k výměně svých výdělků za jiné tokeny.

Tokeny IBAT umožňují hráčům nakupovat herní produkty či umělecká díla ve formě NFT a mnohem více. Hráči IBAT mohou také použít token k účasti v turnaji Premier League.

6. Lucky Block (LBLOCK) - Populární krypto projekt nabízející decentralizovaný ruletní systém

Lucky Block zaznamenal 65-násobný růst, poté, co se projekt vyprodal již v předprodeji v lednu 2022. Během první fáze předprodeje – soukromého prodeje – byl LBLOCK oceněn na 0,0015 USD.

O měsíc později dosáhl hodnoty 0,0097 USD v den, kdy byl zalistován na burze LBank, jeho první uvedení na CEX. Během bull runu (období, kdy je trh nahoře), LBLOCK byl jedním z tokenů, který zaznamenal nejrychlejší pohyb k tržní kapitalizaci ve výši 1 miliardy USD.

Tento přibližně 6500% zisk se nyní z velké části vymazal kvůli bear marketu v roce 2022 – přesto má LBLOCK stále 7x vyšší hodnotu oproti jeho předprodejní ceně.

Jak jsme hodnotili nejrychleji rostoucí kryptoměny?

Několik faktorů, které jsme zvažovali při sestavování diverzifikovaného portfolia potenciálně rychle rostoucích kryptoměn, bylo jich více, ale pojďme se podívat na pár z nich:

  • Jak nová je kryptoměna – nové tokeny a krypto coiny mají největší počáteční růstový potenciál
  • Propojení s jinými odvětvími – hry a fantasy sporty mají masovou přitažlivost a jsou dobře propojeny s kryptoměnami a technologií blockchainu
  • Užitečnost – využití, např. P2E hry, nabízí držitelům výdělky, aby jejich coiny neprodávali a umožňuje dlouhodobě udržitelný růst

Závěr

Existuje řada faktorů, které mohou vést k rychlému růstu kryptoměny; nejlepší možnost rychlého, ale udržitelného růstu se nachází v investování do různých solidních aktiv, která splňují důležitá kritéria - potenciál, využitelnost, propojení, spolupráce a další.

Nezapomínejte na opatrné vybírání zisku škálováním z pozice, protože zisky PnL existují pouze na papíře, dokud nejsou realizovány. Kryptoměny, které mají rychlý impulzivní růst směrem nahoru se mohou stejně rychle zhroutit.

Mezi naše nejoblíbenější krypto tipy určitě patří Calvaria a Dash 2 Trade, jelikož se projekty nachází stále v předprodeji a je u nich velká šance na potenciální zisk. Zároveň oba projekty mají širokou využitelnost a už teď se nachází ve druhé fázi předprodeje.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688