Inzerce (Inzerce)
Investice  |  19.01.2022 10:17:34REKLAMA

TOP 5 investiční rady expertů pro rok 2022

Máme tu nový rok a s ním také příležitost začít s čistým štítem. Jak ale zajistit, aby byl tento rok lepší, než ten předchozí? Nabízí se investice do lepších informací a vzdělání obecně . V investicích, tradingu a na trzích obecně to platí dvojnásob. Právě proto shromáždil největší lokální broker XTB Online Trading profesionální investory a tradery, kteří vám v celkem pěti videích předají své nejlepší investiční rady pro rok 2022.

Bez zlepšení zaběhlých procesů lze jen těžko očekávat, že se člověku podaří dosáhnout zlepšní svých výsledků – je tedy potřeba na sobě neustále pracovat a posouvat své znalosti kupředu. Tudíž je chytré využít rady a postřehy od lidí, kteří jsou na trzích již velmi dlouhou dobu. Není náhoda, že mají aktuálně persony světa financí typu Radovana Vávry takový úspěch – jedná se o pohled opravdového profesionála, který zažil napřič trhy nejrůznější scénáře. Není náhodou, že mezi celosvětově nejvlivnější osobnosti investičního světa patří legendy, jako je např. Warren Buffett nebo Benjamin Graham. Informace a znalosti těchto lidí mohou mít nevyčíslitelnou hodnotu.

V sérii Investiční rady 2022 dostanete takový vhled hned od pěti zkušených investorů. Jaroslav Brychta, který natočil vůbec první video této série, se na trzích pohybuje již bezmála 15 let a je aktivním investorem na plný úvazek. V jeho výstupu zmíní nejen svůj přístup a názor na vývoj trhů v roce 2022, ale také velmi zajímavá data o úspěšnosti portfolio managerů apod., ke kterým se málokdo dostane. Dalším řečníkem je např. Marek Vaňha, jehož pohled na trhy a zejména technická analýza patří k vůbec nejlepším na CZ/SK scéně. I on zhodnotí svým unikátním stylem trhy napříč instrumenty a upozorní na možná rizika či zajímavé příležitosti. V neposlední řadě se můžete těšit na výstup Ondřeje Hartmana z webu FXstreet, který má na svém kontě několik knih o tradingu a jeho strategie i přístupy fungují dlouhá léta.

To nejlepší na dnešní online době je, že většina těchto informací je k dispozici zdarma a máme je na dosah ruky – ať už ve formě podcastů, videí na YouTube apod. I v tomto případě si můžete videa přehrát bezplatně na oficiálním YouTube kanálu XTB Česká republika a Slovensko – stačí vyplnit jednoduchý formulář na tomto webu a odkazy Vám dorazí do e-mailu.

Získat kvalitní informace je dnes velmi snadné – těžší část je s nimi správně naložit. Učte se od těch nejlepších a vstupte do roku 2022 tou správnou nohou. Přejeme Vám v tomto roce mnoho úspěchů!

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Přečtěte si také:

27.02.2022Jaroslav Brychta: Toto je mých pět rad investorům pro rok 2022 Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
29.11.2021Rada schválila návrh rozpočtu Plzeňského kraje pro rok 2022 Plzeňský kraj (plzensky-kraj.cz)





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688