Inzerce (Inzerce)
Investice  |  22.03.2021 09:39:12REKLAMA

Chystá se největší tuzemská akce pro tradery. Již tento měsíc na vašich obrazovkách!

Přestože nám uplynulé měsíce, co do setkávání, moc nepřejí, svět se novým podmínkám začíná pomalu přizpůsobovat. Výjimkou není ani svět investic, a tak se poslední březnový víkend můžete těšit na Online Trading Konferenci. Kdy přesně se bude konat a co se na ni dozvíte?

Online Trading Konference 2021 je již třetí velkou online událostí za poslední rok, kterou brokerská společnost XTB pořádá. Předchozí dvě akce se věnovaly tématům souvisejícím s pandemií koronaviru a jaký má dopad na globální trhy a tradeři se zaobírali i investičními výhledy pro rok 2021.

Tento formát si mezi klienty XTB získal velkou popularitu a společnost tak nadále pokračuje v podobném duchu a i přes četné překážky naplánovala nejen pro své tradery bohatý program. Online konferenci totiž může zhlédnout každý, kdo na webových stránkách společnosti vyplní formulář. Konference proběhne v sobotu 27. března od 10 hod. a potrvá zhruba do 18 hod. A jaké je hlavní téma konference?

 

 

V přímém přenosu bude hovořit celkem 9 řečníků, kteří ve svých oborech patří mezi špičky a kteří budou probírat 9 různých témat. Dozvíte se konkrétní strategie a predikce vývoje trhů a řečníci se budou věnovat jak forexům, komoditám a akciím, tak kryptoměnám, které dopodrobna rozebere Marek Vaňha, spoluzakladatel firmy Golden Pocket.

Těšit se ale můžete i na Ondřeje Hartmana, zakladatele portálu FXstreet.cz a tradičně také na Jaroslava Brychtu, hlavního analytika XTB. Ten v dnešní době patří mezi nejvyhledávanější odborníky na kryptoměny, pravidelně poskytuje komentáře do České televize a přispívá do předních internetových médií. Na konferenci se bude Jaroslav Brychta věnovat tématu správné diverzifikaci akciového portfolia.

Další řečníky konference jsou i Patrik Klempár, Martin Stibor či Tomáš Vranka, který se specializuje zejména na akcie a ve svém bloku se bude věnovat tomu, jak zafixovat kurzové riziko vašeho portfolia.

Můžete se tak těšit na plno přínosných informací, ať už jste zkušenými tradery, teprve začínáte nebo trading zatím jen zpovzdálí pozorujete. Přímý přenos proběhne na YouTube a přístup získáte zdarma na e-mail po vyplnění formuláře.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Investice:

Pá   5:51  Dlouho očekávaná událost ze světa kryptoměn. Přinese další halving bitcoinu nová... Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )
Pá   0:03  25. dubna: Tohle potřebujete vědět (nejen) o čtvrtečním obchodování na Wall Street Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Čt 22:27  US100 posiluje o 1,5 % 📈 X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688