cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  22.11.2020 15:44:53

Rapidní růst ceny akcií těžařských společností

S rostoucí cenou bitcoinu a dalších kryptoměn začínají zářit i společnosti, které se zaměřují na svět blockchainu. Zářným příkladem jsou pak společnosti podnikající v těžbě kryptoměn, které hlásí za poslední týdny opravdu velice zajímavé zisky.

To pak podtrhává vysoký zájem, který o kryptoměny i jejich těžbu v současnosti je. Proto se můžeš dočíst víc a víc názorů, a to i od dřívějších odpůrců, o tom, že hedging formou investic do infrastruktury kryptoměn doopravdy dává smysl. Jak jsme pak sdíleli v mnoha článcích, spousta z těžařských společností v budoucí růst věřila, a tak jsme letos mohli sledovat masivní nákupy těžařského hardwaru.

Jednou z takových společností je např. Riot Blockchain, které se letošní nákupy opravdu vyplatily! Ač se mnozí mohli na začátku roku divit tomu, že si Riot vytyčil cíl stát se největší těžařskou společností v USA, zpětně vidíme, že snad nemohli vybrat lepší čas. To se projevilo i na ceně akcií této společnosti, které od začátku roku nabraly na hodnotě téměř 500 %. Jen za poslední týden pak jejich cena vzrostla o přibližně 50 %, kdy týden otevíraly na 4 USD a zakončily jej nad 6 USD.

Ač tak může většina sledovat primárně bitcoin, překvapivě jej v ziscích překonaly i některé z tradičních investičních instrumentů zaměřených na kryptoměny. Riot Blockchain totiž ani zdaleka nebyla jedinou společností, které by se poslední týden takto dařilo. Podobné zisky totiž ohlásila např. Marathon Patent Group, která je jedním z největších konkurentů Riot Blockchain v Severní Americe. Cena jejích akcií tak v minulém týdnu vzrostla z 2,38 USD až na současných přibližně 3,39 USD.

20% zisk od pondělí hlásí i společnosti z dalších částí světa jako například Argo Blockchain. Pro tu je pak současná cena, stejně jako v případě Riot Blockchain, letošním maximem, kdy se její akcie za podobnou cenu obchodovaly naposledy v září loňského roku. Z klesajícího trendu se poté konečně povedlo vystoupit společnosti Canaan Creative, kdy její akcie sice ještě zdaleka letošní maxima nedorovnaly, jen za poslední týden však hlásí zisky okolo 60 %.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

11.05.2021Covid může i za rapidní snížení ceny pelet Jana Brožková (Bydlet.cz)
21.11.2020Burza Poloniex neunesla rapidní růst ceny bitcoinu cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
01.11.2020Expanze amerických těžařských společností pokračuje cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste