cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  04.09.2020 16:44:58

Začíná strach na globálních trzích? A co bitcoin?

V dnešním videu se podíváme na celou situaci čtvrtka, kde letěly dolů kontrakty indexů, zlata, stříbra a samozřejmě i samotný bitcoin. Co bude následovat? Udrží bitcoin support na 10 000 USD?

Testují bitcoinoví hráči CME gap?

V grafu se můžeš podívat na aktuální CME gap, který vypadá, že bude zaplněný. Ovšem chtěl vidět běžné spekulanty, jak nakupují po zaplnění proti těm mohutným shortovým svícím - stojí tam, jak vojáci, kteří čekají, až sesekají nakupující.

Osobně s příkupy bitcoinu ještě čekám a pro swingové nákupy chci vidět návrat ceny nad supportní úroveň a formování dalšího růstu (viz video). 

Lidi přesouvají nelikvidní aktiva

Lidské emoce jsou velmi zajímavé a věnuje se jim davová psychologie. Pokud přijde na člověka šok, tak prvně prodává likvidní aktiva, jako jsou akcie nebo kontrakty. Tam začínají působit nějaké ty emoce. Následně člověk přemýšlí, zda prodá i nelikvidní aktiva - tam už je třeba vydat více energie na jejich prodej. Nyní si můžeš všimnout, že na internetu jsou nemovitosti s jistým výnosem dlouhodobým a těch nemovitostí stále přibývá. Lidi zkrátka chtějí mít cash, ať už jako opatrnostní motiv nebo motiv spekulační.

Zlato před krachem nezachrání

Až přijde ten den D, tak poletí dolů všechna aktiva, které mají deriváty, neboť lidi budou chtít likviditu. Doporučuji si srovnat zlato vs akcienové indexy v rozhodný den a výnos v pokrizovém období. Osobně se soustředím na likviditu a nemovitosti, které mají svoji páku v lukrativních obslastech.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste