cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  26.08.2020 13:39:35

Tether v denním objemu transakcí překonal PayPal a Bitcoin


Nejnovější report analytického webu CoinMetrics ukazuje, že se Tetheru v poslední době opravdu velice daří. Podle něj totiž 7denní denní průměr hodnoty transakcí překonal 3 550 000 000 USD k 20. srpnu. Tím překonal i takové giganty jako Bitcoin či PayPal.

Tether tím podtrhl svůj rapidní šestiměsíční růst objemů prostředků, které na jeho síti byly převáděny. Tether tak ukazuje, že si pomalu, ale jistě ukrajuje větší a větší podíl na (nejen) kryptoměnovém trhu. Tento růst pak způsobil nejen růst ceny bitcoinu, ale i vysoký zájem o kryptoměny obecně. Největší boom si potom jasně připsaly DeFi coiny. Mimo nich však za růstem tetherových transakcí stojí i protokoly určené pro směnu kryptoměn jako Uniswap.

PayPal v pozadí

Zajímavou informaci sdílel k této novince na svém Twitteru ekonom John Paul Koning, který upozornil na to, že podle reportu PayPalu v průměru zpracovala jejich síť ve druhém kvartálu přibližně 2 940 000 000 USD. To znamená, že v posledních dnech bylo na síti Tetheru převedeno více peněžních prostředků než na PayPalu. Tato čísla je však nutné brát s rezervou, kdy hodnoty transakcí na PayPalu jsou velice přísně sledovány, zatímco o těch na Tetheru můžeme mluvit minimálně jako o pseudonymních a nedá se přesně určit, za jakým účelem byly prováděny.

To však nic nemění na tom, že objemy na nejznámějším světovém stablecoinu dále rostou a zástupci Tetheru dokonce o letošním roce mluví jako o roce Tetheru.


CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste