cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  20.07.2020 09:47:39

Spadne dominance bitcoinu na 55 %?


V dnešním videu se podíváme na dominanci bitcoinu, která by mohl ve střednědobém horizontu spadnout na 55 % a dát možnost altcoinům najet do zajímavého bullrunu.

 

 

Analýza dominance bitcoinu

Když se pečlivě podíváš do grafu, tak zjistíš, že dominance bitcoinu prorazila svoji uptrendovou linii a několikrát je ze spoda otestovala. Zároveň otestovala akumulační zónu mezi 65-66 %. Dle mého názoru se dominance bitcoinu připravuje na průraz a vytvoření jasného downtrendu, který může končit právě až na 55 %. To by znamenalo obrovské žně na altcoinech a ukonční medvědího trhu na většině altcoinů.

Z této logiky bychom se nyní měli připravit na altcoiny spíše než právě na bitcoin. U bitcoinu budu čekat na nákupní zónu kolem 8 400 USD. Naopak altcoiny budeme obchodovat skrze binance jak na spotu v signálech k bitcoinu, tak na futures v ASP vůči dolaru při swingových výletech vzhůru.

Další ziskový týden na signálech

Díky poklesu dominance bitcoinu využíváme altcoiny na maximum a množíme mince bitcoinu. QKC jsme polovinu prodali se ziskem 25 %, ZRX splnilo tři profity se ziskem 27 % a LISK jsem ručně ukončil před pádem se ziskem 9 %. Enjin a Tezos máme aktuálně při 10 % zisku a stále otevřené. Jedinou vadou na kráse byla ztráta na ZIL, kterou jsem v signálech ručně ukončil se ztrátou 5 % dříve, než cena došla na stoploss.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste