cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  27.09.2019 11:45:48

Top altcoiny atakují půlroční dno

                   

Téměř celá desítka největších altcoinů (podle objemu jejich tržní kapitalizace) je momentálně na svém půlročním minimu. Co to znamená pro kryptoměnovou scénu?

Měny Litecoin (LTC), EOS (EOS), Binance Coin (BNB) a Stellar (XLM) v posledních hodninách klesly na své šestiměsíční minimum, jen krátce poté, kdy se začal propadat kurz bitcoinu (BTC). Nemluvě o XRP, který nedávno dosáhl svého téměř dvouročního minima. Pro XRP se tak jedná opravdu o velmi zásadní propad.

Oproti tomu se coiny Ethereum (ETH) nebo Bitcoin Cash (BCH) aktuálně přiblížily „pouze“ asi na své čtyřměsíční minimum. Tato událost nicméně jako celek představuje období, kdy se altcoinům opravdu značně nedaří. Jen za poslední týden bylo z trhu alternativních kryptoměn odvedeno celkem 16 miliard amerických dolarů. Tato částka byla spočítána, když si z celého trhu odmyslíme BTC.

Závěrem

Zlé jazyky už nějakou dobu prohlašují, že se nepochybně blíží konec altcoinů. Určitě ale není důvod vidět všechno hned tak černě. Adaptaci kryptoměn (potažmo BTC) se dnes v celosvětovém měřítku daří více než kdykoli předtím – a právě takové události se v dlouhodobém spektru na hodnotě jednotlivých coinů pravděpodobně projeví pozitivním způsobem. A co vy – myslíte, že se na nás v dohledné budoucnosti chystá další sezóna altcoinů?

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste