cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  26.09.2019 10:33:39

Ve Francii budou nově akceptovat BTC ve 25 000 obchodech


Evropská adaptace kryptoměn pokračuje doslova raketovým tempem. Nyní se francouzské společnosti chystají na akceptaci plateb v bitcoinu až na 25 tisících nových obchodních místech.

Taková expanze je možná díky snaze několika maloobchodních gigantů, kteří ve Francii uzavřeli dohody se zprostředkovateli plateb v BTC. Všechno by tak mělo proběhnout už do konce března 2020. Do projektu se konkrétně zapojily společnosti East2PlayPayment a EasyWallet, které uzavřely partnerství s Global POS. Ve výsledku to pak znamená, že bitcoinové platby budou nově k dispozici ve všech pobočkách zhruba třiceti řetězců. Jedná se opravdu velká jména typu Sephora, Intersport, Foot Locker nebo Decathlon.


Vstup do světa ekonomiky 3.0

Společnost Global POS tyto záměry oznámila tento týden a uvedla, že se jedná o konkrétní krok k bezpečnému přechodu do takzvané světové ekonomiky 3.0. V budoucnu se potom společnost plánuje krom BTC zaměřit i na další kryptoměny. Společnost navíc pro maloobchodní partnery zajistí konverzi, samotní prodejci tak nikdy nebudou muset operovat s žádným BTC.

Závěrem

Platby pomocí BTC a dalších kryptoměn jsou (nejen) v západním světě stále populárnější. Platba je snadná (například pomocí QR kódu) a probíhá prakticky v okamžitém čase. Mnoho prodejců a obchodníků nicméně odrazuje právě potřeba konverze. Ve Francii tak tento problém nejspíš vyřešili opravdu efektivním způsobem.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste