TNBiz (TN.cz)
Počasí zpravodajství  |  16.07.2018 08:00:55

Předpověď na tento týden: Léto je tady. Připravte se na tropy, teplo bude i večer.

Po chladnějším začátku léta nás čekají teploty, které se budou pohybovat na hranici tropických 30 °C. Vyplývá to z týdenní předpovědi, kterou zveřejnil Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Jasno až polojasno, průměrné denní teploty mezi 25 a 30 °C, ojediněle přeháňky nebo bouřky. Takové počasí slibují meteorologové v následujících dnech. A teplo má být nejen přes den, ale i v noci, kdy se můžeme dočkat místy i 18 °C.

Více: Počasí se rozdělí, severovýchod bude chladnější se srážkami, na ostatním území méně srážek a více slunce 


Pondělí

Jasno až polojasno. V noci a ráno na jihozápadě a západě Čech až oblačno a ojediněle přeháňky nebo bouřky. Během dne i jinde až oblačno a místy přeháňky nebo i bouřky, zejména v jihozápadní polovině území. Nejnižší noční teploty 15 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 25 až 29 °C, v 1000 m na horách kolem 20 °C. Slabý proměnlivý nebo severní vítr do 3 m/s, odpoledne přechodně mírný 2 až 6 m/s, v bouřce přechodně zesílí.

Úterý

Jasno až polojasno, při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky nebo i bouřky. Na severovýchodě a východě oblačno, přechodně až zataženo a srážky četnější. Nejnižší noční teploty 16 až 12 °C. Nejvyšší denní teploty 25 až 29 °C. Mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Středa

Polojasno až oblačno, ojediněle přeháňky nebo i bouřky. Na severovýchodě a východě až zataženo a srážky četnější. K večeru od západu ubývání srážek. Nejnižší noční teploty 17 až 13 °C. Nejvyšší denní teploty 24 až 28 °C, na severovýchodě a východě kolem 22 °C. Mírný severozápadní vítr 3 až 7 m/s bude večer částečně slábnout.

Čtvrtek

Skoro jasno až polojasno. Na severovýchodě a východě oblačno až zataženo a místy občasný déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Večer ubývání srážek a částečně i oblačnosti. Nejnižší noční teploty 16 až 12 °C. Nejvyšší denní teploty 25 až 29 °C, na severovýchodě a východě kolem 23 °C. Mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Pátek

Jasno až polojasno, na severovýchodě a východě při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty 16 až 12 °C. Nejvyšší denní teploty 26 až 30 °C, na severovýchodě a východě kolem 24 °C. Slabý severovýchodní nebo východní vítr 1 až 4 m/s.

Víkend

Většinou polojasno, ojediněle, během období místy přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty 18 až 13 °C. Nejvyšší denní teploty 26 až 31 °C.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688