Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Investice  |  08.02.2016 07:29:00REKLAMA

Broker roku LYNX představuje nové unikátní výhody

Nastal čas posunout investování na vyšší úroveň! Online broker LYNX představuje českým investorům dosud nevídané výhody, které ocení všichni příležitostní i aktivní investoři.

„Po vítězství v anketě Broker Roku silně vzrostl zájem o naše služby. Většina investorů je velmi pozitivně překvapena rozsahem služeb LYNX. Věříme, že kombinace unikátních výhod v klíčových aspektech obchodování na světových burzách může být atraktivní pro všechny české investory.“ říká ředitel LYNX Jonáš Mlýnek.

Jaké unikátní výhody LYNX investorům přináší?

Základem jsou extrémně nízké náklady na obchodování

„Investování není pouze o poplatcích za transakce, ale o celkových nákladech.“ upozorňuje Mlýnek. Krom extrémně nízkých poplatků za provedené obchody LYNX umožňuje investorům výrazně uspořit i na měnových konverzích, maržových úrocích a poplatcích spojených s vedením účtu. Konverze z korun do dolarů nebo eur se provádí za kurzů, jejichž rozpětí se pohybuje už od pouhých 0,005 Kč! Navíc vedení účtu je u LYNX zdarma a nejsou účtovány žádné poplatky za neaktivitu. Na skryté poplatky můžete zapomenout!


Nejširší nabídka na českém trhu

S LYNX mohou investoři obchodovat akcie, opce, futures, forex, ETF, CFD, dluhopisy, certifikáty a další produkty na více než 100 burzách po celém světě. „Nejširší nabídka znamená neomezené možnosti pro každého investora. Na dnešních volatilních trzích ocení každý investor šíři instrumentů a trhů a možnost zajištění svých pozic například pomocí opcí.“ vysvětluje Jonáš Mlýnek. S LYNX máte možnost sestavit si optimální portfolio s ohledem na své investiční cíle a míru rizika.

Nejkomplexnější obchodní platforma

Úspěch vyžaduje správné nástroje. Díky své jednoduchosti, stabilitě a technické vyspělosti byla obchodní platforma Trader Workstation několikrát označena jako nejlepší investiční software respektovaným investičním magazínem Barron´s. Obchodovat je možno na PC i na mobilu a tabletu.


Špičková podpora stavebním kamenem úspěchu

Každý klient LYNX má zdarma možnost individuálního zaškolení a konzultací s investičními specialisty s letitými obchodními zkušenostmi. Klienti udělili LYNX v ročním hodnocení spokojenosti průměrnou známku 9 bodů z 10. Spokojení klienti byli také základem k získání ocenění Broker Roku 2015.

„Díky silné podpoře se snadno naučíte strategie pro získání dodatečných příjmů z držených portfolií nebo pracovat s rizikem svého portfolia.“ nastiňuje Jonáš Mlýnek. V následujících měsících proběhne unikátní vzdělávací program, kde se začátečníci i zkušení tradeři mohou naučit efektivně pracovat s opcemi a získat cenné investiční dovednosti. Program těchto exkluzivních webinářů je k dispozici zde.

Získejte zdarma informační balíček a investiční e-book!

Každý příležitostný i aktivní investor může výrazně benefitovat. Získejte více informací o unikátní nabídce LYNX kliknutím na tlačítko níže nebo na odkaz zde a získejte informační balíček a investiční e-book zcela zdarma.







Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688