Akcieatrhy (Akcieatrhy.cz)
Akcie ve světě  |  20.09.2011 09:10:34

Změny cílových cen a doporučení akcií z 19. září

Změny cílových cen a doporučení akcií z 19. září



Analog Devices, Inc. (NYSE: ADI), akcie obdržely zvýšené doporučení od UBS AG z "neutral" rating na "buy" rating. Cílová cena $38.00 z $32.00. 
 
BE Aerospace (NASDAQ: BEAV), akcie obdržely zvýšené doporučení od UBS AG z "neutral" rating na "buy" rating. 
 
Bristol Myers Squibb Co. (NYSE: BMY), akcie obdržely zvýšené doporučení od Jefferies z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $35.00 z $27.00. 
 
Broadcom Corp (NASDAQ: BRCM), akcie obdržely zvýšené doporučení od William Blair z "market perform" rating na "outperform" rating. 
 
Boardwalk Pipeline Partners (NYSE: BWP), akcie obdržely zvýšené doporučení od UBS AG z "neutral" rating na "buy" rating. Cílová cena $28.50. 
 
Cardinal Health (NYSE: CAH), akcie obdržely zvýšené doporučení od Citigroup z "hold" rating na "buy" rating. 
 
Cloud Peak Energy (NYSE: CLD), akcie obdržely zvýšené doporučení od Morgan Stanley z "equal weight" rating na "overweight" rating. Cílová cena $27.00. 
 
CRH PLC (NYSE: CRH), akcie obdržely zvýšené doporučení od HSBC z "underweight" rating na "neutral" rating. 
 
Diamond Foods (NASDAQ: DMND), akcie obdržely zvýšené doporučení od Northland Securities z "market perform" rating na "outperform" rating. Cílová cena $100.00 z $60.00. 
 
Green Plains Renewable Energy Inc. (NASDAQ: GPRE), akcie obdržely zvýšené doporučení od Feltl & Co. z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $13.52 z $13.00. 
 
Koninklijke KPN (NASDAQ: KKPNY), akcie obdržely zvýšené doporučení od RBS z "hold" rating na "buy" rating. 
 
Linear Technology Co. (NASDAQ: LLTC), akcie obdržely zvýšené doporučení od UBS AG z "neutral" rating na "positive" rating. Cílová cena $34.00 z $31.00. 
 
Logitech International SA (NASDAQ: LOGI), akcie obdržely zvýšené doporučení od Avondale Partners z "market perform" rating na "outperform" rating. Cílová cena $15.00 z $10.00. 
 
McKesson Co. (NYSE: MCK), akcie obdržely zvýšené doporučení od Citigroup z "hold" rating na "buy" rating. 
 
Vail Resorts (NYSE: MTN), akcie obdržely zvýšené doporučení od Wells Fargo & Co. z "market perform" rating na "outperform" rating. 
 
Micron Technology, Inc. (NYSE: MU), akcie obdržely zvýšené doporučení od Goldman Sachs z "sell" rating na "neutral" rating. Cílová cena $6.50. 
 
Maxim Integrated Products Inc. (NASDAQ: MXIM), akcie obdržely zvýšené doporučení od UBS AG z "neutral" rating na "buy" rating. Cílová cena $28.00 z $23.00. 
 
Precision Drilling (NYSE: PDS), akcie obdržely zvýšené doporučení od UBS AG z "neutral" rating na "buy" rating. 
 
Pier 1 Imports (NYSE: PIR), akcie obdržely zvýšené doporučení od KeyBanc z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $13.50. 
 
Pier 1 Imports (NYSE: PIR), akcie obdržely zvýšené doporučení od NetLogic Microsystems, Inc. z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $13.50. 
 
Pier 1 Imports (NYSE: PIR), akcie obdržely zvýšené doporučení od KeyBanc Capital Mkts z "hold" rating na "buy" rating. Cílová cena $13.50. 
 
Quanta Services, Inc. (NYSE: PWR), akcie obdržely zvýšené doporučení od FBR Capital z "underperform" rating na "outperform" rating. Cílová cena $24.00 z $20.00. 
 
SM Energy (NYSE: SM), akcie obdržely zvýšené doporučení od Zacks Investment Research z "neutral" rating na "outperform" rating. Cílová cena $92.00. 
 
Suncor Energy Inc. (NYSE: SU), akcie obdržely zvýšené doporučení od Barclays Capital z "equal weight" rating na "overweight" rating. Cílová cena $48.00. 
 
Telefonica SA (NYSE: TEF), akcie obdržely zvýšené doporučení od RBS z "hold" rating na "buy" rating. 
 
Telecom Italia ADR Rep 10 Ord Shs (NYSE: TI), akcie obdržely zvýšené doporučení od RBS z "hold" rating na "buy" rating. 
 
Texas Instruments (NYSE: TXN), akcie obdržely zvýšené doporučení od UBS AG z "neutral" rating na "buy" rating. Cílová cena $32.00 z $28.00. 
 
Warner Chilcott (NASDAQ: WCRX), akcie obdržely zvýšené doporučení od Goldman Sachs z "neutral" rating na "buy" rating. Cílová cena $21.00 z $24.00. 
 
Yingli Green Energy Hold. Co. Ltd. (NYSE: YGE), akcie obdržely zvýšené doporučení od Goldman Sachs z "sell" rating na "neutral" rating.
 
Aixtron AG (NASDAQ: AIXG), akcie obdržely snížené doporučení od HSBC z "overweight" rating na "neutral" rating. 
 
Applied Materials, Inc. (NASDAQ: AMAT), akcie obdržely snížené doporučení od Goldman Sachs z "neutral" rating na "sell" rating. Cílová cena $10.50. 
 
Advanced Micro Devices (NYSE: AMD), akcie obdržely snížené doporučení od Nomura z "buy" rating na "neutral" rating. 
 
Artio Global Investors Inc. (NYSE: ART), akcie obdržely snížené doporučení od Ticonderoga z "neutral" rating na "sell" rating. 
 
AsiaInfo-Linkage, Inc. (NASDAQ: ASIA), akcie obdržely snížené doporučení od Susquehanna z "positive" rating na "neutral" rating. 
 
Caterpillar Inc. (NYSE: CAT), akcie obdržely snížené doporučení od Raymond James z "strong buy" rating na "outperform" rating. 
 
CBOE Holdings, Inc (NASDAQ: CBOE), akcie obdržely snížené doporučení od Raymond James z "outperform" rating na "market perform" rating. 
 
Cabot Co. (NYSE: CBT), akcie obdržely snížené doporučení od Jefferies z "buy" rating na "hold" rating. Cílová cena $35.00. 
 
Brightpoint Inc (NASDAQ: CELL), akcie obdržely snížené doporučení od Zacks Investment Research z "outperform" rating na "neutral" rating. Cílová cena $10.00. 
 
Canadian Natrl Res (NYSE: CNQ), akcie obdržely snížené doporučení od Stifel Nicolaus na "hold" rating. 
 
Camden Property Trust (NYSE: CPT), akcie obdržely snížené doporučení od UBS AG z "buy" rating na "neutral" rating. 
 
Cemex SAB de CV (NYSE: CX), akcie obdržely snížené doporučení od HSBC z "neutral" rating na "underweight" rating. Cílová cena $3.40 z $8.20. 
 
Daqo New Energy (NYSE: DQ), akcie obdržely snížené doporučení od Avian z "positive" rating na "neutral" rating. 
 
EZchip (NASDAQ: EZCH), akcie obdržely snížené doporučení od Auriga z "buy" rating na "hold" rating. Cílová cena $37.00 z $39.00. 
 
Forest Laboratories, Inc. (NYSE: FRX), akcie obdržely snížené doporučení od Goldman Sachs z "neutral" rating na "sell" rating. Cílová cena $33.00. 
 
Highwoods Prop (NYSE: HIW), akcie obdržely snížené doporučení od Stifel Nicolaus z "buy" rating na "hold" rating. 
 
Hexcel Co. (NYSE: HXL), akcie obdržely snížené doporučení od UBS AG z "neutral" rating na "sell" rating. 
 
JinkoSolar Holding Co., Ltd. (NYSE: JKS), akcie obdržely snížené doporučení od Collins Stewart z "neutral" rating na "sell" rating. Cílová cena $10.00 z $24.00. 
 
JinkoSolar Holding Co., Ltd. (NYSE: JKS), akcie obdržely snížené doporučení od Goldman Sachs z "buy" rating na "neutral" rating. 
 
KiOR Inc (NASDAQ: KIOR), akcie obdržely snížené doporučení od Raymond James z "outperform" rating na "market perform" rating. 
 
Lam Research Co. (NASDAQ: LRCX), akcie obdržely snížené doporučení od Goldman Sachs z "buy" rating na "neutral" rating. Cílová cena $37.00. 
 
Netflix, Inc. (NASDAQ: NFLX), akcie obdržely snížené doporučení od Janney Montgomery Scott z "neutral" rating na "sell" rating. 
 
Oracle (NASDAQ: ORCL), akcie obdržely snížené doporučení od Zacks Investment Research z "outperform" rating na "neutral" rating. Cílová cena $31.00. 
 
PepsiCo, Inc. (NYSE: PEP), akcie obdržely snížené doporučení od Credit Agricole z "outperform" rating na "underperform" rating. 
 
Power Integrations (NASDAQ: POWI), akcie obdržely snížené doporučení od Piper Jaffray z "overweight" rating na "neutral" rating. Cílová cena $37.00. 
 
Research In Motion (NASDAQ: RIMM), akcie obdržely snížené doporučení od Avian z "positive" rating na "neutral" rating. 
 
SEI Investments Company (NASDAQ: SEIC), akcie obdržely snížené doporučení od Oppenheimer z "outperform" rating na "perform" rating. Cílová cena $26.00. 
 
Stein Mart (NASDAQ: SMRT), akcie obdržely snížené doporučení od Johnson Rice na "equal weight" rating. 
 
Susser Holdings Co. (NASDAQ: SUSS), akcie obdržely snížené doporučení od Morgan Joseph z "buy" rating na "hold" rating. 
 
Transdigm Group (NYSE: TDG), akcie obdržely snížené doporučení od KeyBanc z "buy" rating na "hold" rating. 
 
TiVo Inc (NASDAQ: TIVO), akcie obdržely snížené doporučení od Caris & Company z "above average" rating na "average" rating.
 
Anika Therapeutics (NASDAQ: ANIK), akcie začíná pokrývat společnost Summer Street Research. Mají "buy" rating. 
 
Anthera Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: ANTH), akcie začíná pokrývat společnost Citigroup. Mají "buy" rating s cílovou cenou $11.00. 
 
Alphatec (NASDAQ: ATEC), akcie začíná pokrývat společnost Summer Street Research. Mají "buy" rating. 
 
BE Aerospace (NASDAQ: BEAV), akcie začíná pokrývat společnost KeyBanc Capital Mkts. Mají "buy" rating s cílovou cenou $39.00. 
 
BE Aerospace (NASDAQ: BEAV), akcie začíná pokrývat společnost NetLogic Microsystems, Inc.. Mají "buy" rating s cílovou cenou $39.00. 
 
BE Aerospace (NASDAQ: BEAV), akcie začíná pokrývat společnost KeyBanc. Mají "buy" rating s cílovou cenou $39.00. 
 
BioMimetic Therapeutics, Inc. (NASDAQ: BMTI), akcie začíná pokrývat společnost Summer Street Research. Mají "buy" rating. 
 
CF Industries Holdings Inc (NYSE: CF), akcie začíná pokrývat společnost Citigroup. Mají "hold" rating s cílovou cenou $196.00. 
 
Coherent, Inc. (NASDAQ: COHR), akcie začíná pokrývat společnost Needham & Company. Mají "buy" rating s cílovou cenou $55.00. 
 
Cost Plus Inc (NASDAQ: CPWM), akcie začíná pokrývat společnost NetLogic Microsystems, Inc.. Mají "buy" rating s cílovou cenou $9.00. 
 
Cost Plus Inc (NASDAQ: CPWM), akcie začíná pokrývat společnost KeyBanc. Mají "buy" rating s cílovou cenou $9.00. 
 
Cost Plus Inc (NASDAQ: CPWM), akcie začíná pokrývat společnost KeyBanc Capital Mkts. Mají "buy" rating s cílovou cenou $9.00. 
 
Goodrich Co. (NYSE: GR), akcie začíná pokrývat společnost KeyBanc Capital Mkts. Mají "hold" rating. 
 
Goodrich Co. (NYSE: GR), akcie začíná pokrývat společnost NetLogic Microsystems, Inc.. Mají "hold" rating. 
 
Goodrich Co. (NYSE: GR), akcie začíná pokrývat společnost KeyBanc. Mají "hold" rating. 
 
Hospira, Inc. (NYSE: HSP), akcie začíná pokrývat společnost RBC Capital. Mají "sector perform" rating s cílovou cenou $44.00. 
 
Insmed (NASDAQ: INSMD), akcie začíná pokrývat společnost Wedbush. Mají "outperform" rating s cílovou cenou $15.00. 
 
Lawson Products Inc (NASDAQ: LAWS), akcie začíná pokrývat společnost Sidoti. Mají "buy" rating. 
 
MAKO Surgical (NASDAQ: MAKO), akcie začíná pokrývat společnost Summer Street Research. Mají "neutral" rating. 
 
MarkWest Energy Partners (NYSE: MWE), akcie začíná pokrývat společnost Citigroup. Mají "buy" rating s cílovou cenou $57.50. 
 
NuVasive (NASDAQ: NUVA), akcie začíná pokrývat společnost Summer Street Research. Mají "buy" rating. 
 
NorthWestern Co. (NYSE: NWE), akcie začíná pokrývat společnost Citigroup. Mají "buy" rating s cílovou cenou $57.50. 
 
Pandora Media (NYSE: P), akcie začíná pokrývat společnost Wedbush. Mají "outperform" rating s cílovou cenou $14.00. 
 
Renren Inc. (NASDAQ: RENN), akcie začíná pokrývat společnost Macquarie. Mají "underperform" rating. 
 
Teradata Co. (NYSE: TDC), akcie začíná pokrývat společnost Mizuho. Mají "buy" rating s cílovou cenou $59.00. 
 
Tornier BV (NASDAQ: TRNX), akcie začíná pokrývat společnost Summer Street Research. Mají "buy" rating. 
 
TranS1 Inc. (NASDAQ: TSON), akcie začíná pokrývat společnost Summer Street Research. Mají "buy" rating.
 
www.akcieatrhy.cz





K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

17.01.2013Cílové ceny a doporučení na akcie z pražské burzy Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
20.01.2012Změny cílových cen akcií z 19. ledna Akcieatrhy (Akcieatrhy.cz)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688