…Podle garanta projektu Moje restaurace a člena Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky Luboše Kastnera stojí za vzestupem dříve spíše fasfoodových jídel v restauracích nejen změna životního stylu, kdy lidé stále více spěchají, ale také problém s nedostatkem kvalifikovaných pracovníků v gastronomii . „Kuchařů je stále málo.…
Celý článek naleznete zde:Česká klasika versus burgery? Na talířích se objevují noví favorité – Jičínský deník (denik.cz)
Zařazeno | ne 02.06.2024 08:06:00 |
---|---|
Zdroj | AMSP |
Originál | amsp.cz/%f0%9f%87%a8%f0%9f%87%bf-jicinsky-denik-cz-ceska-klasika-versus-burgery-na-talirich-se-objev... |
Kategorie | AMSP v Médiích |
Autor | Dana Kuchařová |
guid | https://amsp.cz/?p=85028 |