Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024: Cenu pro nejužitečnějšího hráče navrženou oddělením Škoda Design získal Kevin Fiala

„Letošní Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji pořádané v naší domovské zemi představovalo pro českou automobilku Škoda Auto mimořádný moment. Včerejší napínavé finále v Praze završené zlatou medailí pro Českou republiku před zraky 17 413 fanoušků bylo skvělým vyvrcholením této nezapomenutelné vrcholné sportovní události. Srdečně blahopřeji českému národnímu týmu za tento úžasný výsledek! Rád bych také poděkoval všem nadšeným příznivcům na tribunách i u televizních obrazovek po celém světě. Značku Škoda jsme při této příležitosti opět ve velkém představili jako dlouholetého partnera Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji – ve sportovních halách, na televizních obrazovkách, ve fanzónách i na mobilních zařízeních fanoušků. Jsem velmi rád, že naše silné partnerství bude pokračovat i v následujících letech.“


Martin Jahn, člen představenstva společnosti Škoda Auto pro Prodej a marketing

Křišťálové a zlaté hvězdy letošního šampionátu
Po vítězství 2:0 nad reprezentací Švýcarska si domácí český tým zajistil zlato na letošním Mistrovství světa v ledním hokeji. Po finále převzal Švýcar Kevin Fiala trofej pro nejužitečnějšího hráče šampionátu z rukou Martina Jahna, člena představenstva společnosti Škoda Auto pro Prodej a marketing. Pětikilogramový pohár z tradičního českého křišťálu vytvořilo oddělení Škoda Design a jeho výbrus je inspirován čarami, které za sebou zanechávají brusle na ledu. Tradice sklářství v České republice sahá až do 13. století a český křišťál je dodnes uznáván jako jeden z nejkvalitnějších na světě.

Škoda Auto je oficiálním hlavním sponzorem od roku 1993
Do Prahy a Ostravy se znovu sjel rekordní počet českých i zahraničních návštěvníků. Zápasy přímo na stadionech navštívilo 797 727 fanoušků. Po dobu turnaje poskytla česká automobilka pořadatelům 45 vozidel ve speciálním designu. Flotila zahrnovala plně elektrické vozy Enyaq Coupé RS a modely Kodiaq a Superb nové generace. Další automobily se nacházely na různých místech v okolí obou sportovních hal v Praze a Ostravě i přímo uvnitř sportovišť u ledové plochy. Vedle toho byl během akce k vidění jedinečný Enyaq Coupé Respectline, který propaguje rozmanitost, rovnost, spravedlnost a začlenění. Fanoušci si mohli užít různé aktivity sponzorované značkou Škoda, ať už naživo ve fanzónách, nebo digitálně, například prostřednictvím oficiální aplikace IIHF pro sledování výsledků a zajímavých informací. Škoda Auto je oficiálním hlavním sponzorem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji od roku 1993 a partnerství mezi českou automobilkou a pořadateli šampionátu bylo v roce 2023 prodlouženo o dalších 5 ročníků. Pokračovat tak bude i příští rok, kdy mistrovství pořádá Švédsko a Dánsko.

The post Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024: Cenu pro nejužitečnějšího </br> hráče navrženou oddělením Škoda Design získal Kevin Fiala appeared first on Škoda Storyboard.


Zařazenopo 27.05.2024 14:05:00
ZdrojŠkoda auto tiskové
Originálskoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/mistrovstvi-sveta-iihf-v-lednim-hokeji-2024-cenu-pro-n...
KategorieHokej, Tiskové zprávy

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.