Policista roku 2023

Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policista roku 2023

ÚSTECKÝ KRAJ – Policisté z Ústeckého kraje slavili úspěchy ve 24. ročníku soutěže Policista roku 2023.

V pátek 17. května 2024 se v prostorách Španělského sálu na Pražském hradě uskutečnilo slavnostní vyhlášení prestižní soutěže Policista roku 2023. Ocenění byla udělována těm policistům a občanským zaměstnancům, kteří se v uplynulém roce vyznamenali při plnění služebních povinností nebo jiným způsobem přispěli k fungování a prestiži našeho sboru.

Policista roku se traduje již od roku 2000, kdy jsou každoročně nominovány desítky policistů a občanských zaměstnanců policie a následně oceněni ti nejlepší z nich. Do republikového kola byli nominováni nejlepší z celé České republiky a Etická komise Policie České republiky vyhodnotila nominace pro policejního prezidenta.

Obrovským úspěchem pro Ústecký kraj bylo umístění plukovníka Radka Limberského, který v kategorii Velitel roku 2023 obsadil 1. místo (foto č. 3). Radek je vedoucí odboru služby cizinecké policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje. Vzhledem k tomu, že cizinecká problematika je poměrně široká a specifická, nastavil plukovník Limberký z pozice vedoucího takovou komunikaci a spolupráci s ostatními útvary policie, která významně přispěla k posunu při potírání převaděčství a tím i důslednému postihu organizátorů nelegální migrace. Jako řídící důstojník za policii se zúčastnil mnoha zásahů IZS a svými zkušenostmi přispěl k jejich zdárnému průběhu. Významnou měrou se osobně podílel na zavedení postupů a koordinaci příslušných složek při registraci uprchlíků na Krajském asistenčním centru pomoci Ukrajině. Má tak značný podíl na úspěšném zvládnutí mimořádných situací, k nimž došlo na území Ústeckého kraje po vypuknutí ozbrojeného konfliktu na Ukrajině a to nejen při registraci uprchlíků, ale i navazujících činností. Dále se soustředí na předávání svých zkušeností služebně mladším kolegům a pro policisty je výrazným příkladem svědomitého přístupu k práci, klidného vystupování, věcného hodnocení a důsledného prověřování všech okolností rozhodných pro posouzení věci. Jeho elán a snaha hledat cestu tam, kde ji ostatní nevidí, je obdivuhodná, a proto je i uznávanou osobností, se kterou je pro mnohé čest spolupracovat.

Dalším velkým úspěchem pro Ústecký kraj bylo obsazení 3. místa v kategorii Sportovec roku 2023, které získal podpraporčík Patrik Nguyen (foto č. 4), sloužící na obvodním oddělení v Litoměřicích. K jeho přednostem patří sportovní aktivity v bojových uměních, kde dosahuje výborných výsledků. Patrik se zabývá bojovými sporty již od útlého věku, kdy začínal s karate a vyhrál několik celostátních soutěží. Patrik byl také členem reprezentace České republiky, kde získal celkem 5 pásů (zelený pás 6.kyu). Dále ve své plnoletosti začal s boxem a kickboxem. Také tento sport prováděl na závodní úrovni a nasbíral mnoho vítězství a uznání. Následně ke svým zájmům přidal i smíšené bojové sporty MMA, kde získal důležité základy v disciplíně brazilského jiu-jitsu, které patří mezi jedno z nejkomplikovanějších a nejtěžších sportů na světě a zároveň tvoří jeden z nejhlavnějších pilířů MMA. Patrik se v minulém roce začal zaměřovat zejména na boj na zemi a brazilské jiu-jitsu, konkrétně v disciplíně No Gi, ve kterém doposud získává ocenění a obsazuje první příčky. Všichni mu i nadále budeme držet pěsti v budoucích soutěžích a zápasech.

Všem oceněným ještě jednou gratulujeme a děkujeme za příkladnou reprezentaci Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.

24. května 2024
mjr. Mgr. Kamil Marek
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

Odkazy do noveho okna

Policista roku 2023

Policista roku 2023

Detailní náhled

Policista roku 2023

Policista roku 2023

Detailní náhled

Policista roku 2023

Policista roku 2023

Detailní náhled

Policista roku 2023

Policista roku 2023

Detailní náhled

Policista roku 2023

Policista roku 2023

Detailní náhled

Policista roku 2023

Policista roku 2023

Detailní náhled

vytisknout e-mailem X Corp. Facebook


Zařazenopá 24.05.2024 10:05:00
ZdrojPolicie
Originálpolicie.cz/clanek/uzemni-utvary-sprava-severoceskeho-kraje-zpravodajstvi-policista-roku-2023.aspx
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.