Partners Banka odměňuje své klienty, kteří nakupují na Rohlik.cz

Partners Banka, nová česká banka, která rychle získává na popularitě a za dva měsíce svého spuštění už ohlásila přes 40 tisíc klientů a 16 mld. Kč v depozitech, navazuje spolupráci s největším online obchodem s potravinami Rohlik.cz. Spolupráci zahajují společnosti odměnou pro společné klienty v hodnotě téměř pět tisíc Kč.

Stejně jako Rohlik.cz, založený v roce 2014, zcela změnil způsob nakupování potravin v České republice, mění Partners Banka způsob, jakým české domácnosti řeší své finance. „Na Rohlíku nakupuje už milion domácností a s poradcem Partners spravuje své finance více jak 600 tisíc domácností. Odměnou za aktivní využívání obou služeb jim chceme dát motivaci využívat obě služby naplno a kombinovat tak výhody online nakupování a moderního bankovnictví,“ uvádí Petr Borkovec, zakladatel a spolumajitel finanční skupiny Partners, do které Partners Banka patří.

Prvním krokem spolupráce je propojení výhod pro aktivní zákazníky, kdy společní zákazníci získají prémiové benefity od obou společností v hodnotě 4 776 Kč. Partners Banka s Rohlíkem sdílí i záměr přinášet společným klientům do budoucna další výhody a expandovat i za hranice České republiky a vytvářet tak další silné evropské hráče s českými kořeny. „Díváme se na možnosti, jak se vzájemně podporovat v inovacích, které ulehčují klientům život, v akvizici nových zákazníků a rychlém růstu, využívání synergií a znalostí chování zákazníků, a to jak v ČR, tak i na dalších trzích,“ doplňuje Tomáš Čupr, zakladatel a majitel společnosti Rohlik Group.

Rohlík Premium a placené balíčky v Partners Bance na rok zdarma

Od 20. 5. 2024 stačí, když zákazník na Rohlik.cz zaplatí svůj nákupu online kartou Partners Banky, a aktivuje se mu zdarma na rok jak Rohlík Premium v hodnotě 2 388 Kč, tak placené balíčky v Partners Bance v hodnotě až 2 388 Kč. Pro udržení těchto benefitů pak stačí každý další měsíc udělat dva nákupy na Rohlik.cz a uhradit je online kartou Partners Banky. Zákazník tak může získat odměnu v hodnotě až 4 776 Kč, když bude obě výhody aktivně využívat celý rok.

Je jen na zákazníkovi, zda si v Partners Bance vybere balíček Pro dva, nebo rovnou Pro rodinu. Oproti balíčku Pro jednoho, který je zdarma pro všechny a zahrnuje i domácí a evropské platby nebo výběr ze všech bankomatů na světě zdarma, získá navíc řešení pro partnerské i dětské finance a skvělý úrok na spořicím účtu bez podmínek.

Více informací o balíčcích Partners Banky najdete na www.partnersbanka.cz

Díky Premium členství přiveze Rohlík zákazníkovi ty nejlepší produkty až ke dveřím. Ať už se jedná o zboží, které znáte ze supermarketů za bezkonkurenční ceny, nebo lokální a farmářské produkty, které jinde nenajdete. A to vždy zdarma a přednostně s garancí dodání tentýž den. Zákazníci Premium mají navíc na vybrané zboží vždy 15–20% slevu. K tomu pravidelné měsíční akce a 4 expresní doručení nákupu za měsíc do 90 minut zdarma. Díky těmto benefitů průměrný zákazník ušetří 400 korun na slevách a 400 korun na dopravě.


Zařazenopo 20.05.2024 17:05:00
ZdrojO Pojištění.cz
Originálopojisteni.cz/spektrum/tiskove-zpravy/partners-banka-odmenuje-sve-klienty-kteri-nakupuji-na-rohlik-c...


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.