Bezpečné grilování aneb Na co si dát během grilování pozor?

Grilování je, především v letních měsících, oblíbenou kulinářskou technikou, která je spojena s venkovními setkáními a příjemnými chvílemi strávenými s rodinou či přáteli. Ministerstvo zdravotnictví připravilo v souvislosti se zahájením grilovací sezóny materiál Bezpečné grilování aneb na co si dát během grilování pozor?, který upozorňuje na možná rizika, která jsou s grilováním spojena.

Přiložený manuál poukazuje na důležité aspekty primární prevence, které se podílí na eliminaci vzniku chemických látek s karcinogenními účinky či riziku kontaminace mikroorganismy, během přípravy a samotného grilování. Tato rizika jsou spojena s řadou zdravotních obtíží, kterým lze prostřednictvím dodržováním hygienických zásad snadno předcházet.


Zařazenost 15.05.2024 17:05:00
ZdrojMZČR
Originálmzd.gov.cz/bezpecne-grilovani-aneb-na-co-si-dat-behem-grilovani-pozor/
KategoriePrevence a zdravý životní styl
AutorMarek Šplíchal
guidhttps://mzd.gov.cz/?p=202366

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V