Informační servis Městské policie Bruntál za období 29. dubna až 12. května


Strážníci Městské policie Bruntál v uplynulých dnech řešili rozličné situace. Některé z nich popisuje následující výběr.

Také v průběhu minulých dvou týdnů strážníci zaznamenali několik porušení vyhlášky zakazující konzumaci alkoholu na veřejných prostranstvích. V podělí 29. dubna odpoledne dostal pokutu mladík, který popíjel na ulici U Rybníka. Finanční sankci musí uhradit také dva muži, kteří v pátek 3. května ráno popíjeli alkohol na náměstí Míru.

Asistentky prevence kriminality v pondělí 29. dubna zjistily rozbitou skleněnou výplň dveří v bytovém domě na Dlouhé ulici. Podařilo se jim taktéž zjistit nezletilé pachatele, kteří se k poškození dveří přiznali. Informace si převzala Hospodářská správa města Bruntálu, která nechá provést opravu a bude řešit náhradu škody.

Ve středu 1. května v podvečer se strážníci zabývali drobnou krádeží v Kauflandu. Muž si nabral do tašky uzeniny a síťku citronů dohromady za 523 korun a pokusil se nepozorovaně odejít. Jeho pokus mu nevyšel a nyní musí zaplatit pokutu.

Dezorientovaný starší muž se ve středu 1. května pohyboval po vlakovém nádraží. Byl pod silným vlivem alkoholu a viditelně poraněný, takže strážníci mu přivolali rychlou záchrannou službu. Vzhledem k dalším zjištěným okolnostem o případu informovali také Policii ČR.

V pátek 3. května večer strážníci prověřovali informaci o uniklé motorové kapalině na Jesenické ulici. Zřetelná skvrna na vozovce si nakonec vyžádala zásah hasičů.

V sobotu 4. května strážníci pomáhali Policii ČR dohlédnout na větší skupinu osob, která se srotila u ubytovny na ulici U Potoka, přičemž hrozil konflikt mezi těmito osobami. Situace se nakonec uklidnila.

Kontejnery na velkoobjemový odpad, které byly v minulých dnech rozmístěny po městě, se stávaly cílem nenechavců. Jednoho z nich strážníci přistihli v úterý 7. května dopoledne, jak se přehrabuje v kontejneru na tř. Obránců míru a znečišťuje přitom veřejné prostranství. Za tento přestupek dostal pokutu.

V pátek 10. května pozdě večer se na Krnovské ulici nacházela alkoholem zmožená seniorka. Hlídce sdělila, že to „poněkud přehnala s alkoholem“, a proto si nejprve sedla a poté i lehla na zem. Strážníci ji vzhledem k jejímu stavu přepravili do místa bydliště.

Zodpovídá: Ing. Jan Motal
Vytvořeno / změněno: 13.5.2024 / 13.5.2024

Zařazenopo 13.05.2024 16:05:00
ZdrojBruntál
Originálmubruntal.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=1316&id=985363

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V