Pracovní skupina ukončila činnost, veřejnost zveme na komentovanou prohlídku Tyršova koupaliště

Pracovní skupina, která se scházela kvůli zadání revitalizace Tyršova koupaliště, ukončila svou činnost. Naposledy se její členové sešli 22. dubna, kdy probrali závěry své roční činnosti a jednomyslně odsouhlasili zápisy ze svých jednání shrnutých do ikona souboru„Doporučení pracovní skupiny na revitalizaci Tyršova koupaliště“. Tento dokument vzala rada města na vědomí na své schůzi ve čtvrtek 2. května 2024. Pro ty, kteří by měli zájem seznámit se nejen se závěry pracovní skupiny, je připraveno na sobotu 25. května od 10:00 hod. setkání na Tyršově koupališti.

„Při svých setkáních jsme se zabývali nejen samotnou revitalizací areálu, ale doporučení směřují také k budoucím majetkoprávním vztahům, provozu a rozvoji Tyršova koupaliště a jeho širšího okolí,“ říká místostarosta Vítězslav Šturma a pokračuje: „Jak je uvedeno v závěru celého dokumentu, nejdůležitější podmínkou pro celkovou revitalizaci areálu je pro členy pracovní skupiny zachování charakteru areálu, jeho využití a funkce. Novostavby budou řešeny konceptuálně a s ohledem na historickou hodnotu celého koupaliště.“

Na základě tohoto doporučení a dalších dokumentů nyní vznikne ve spolupráci nejen s městským architektem podklad pro výběr zhotovitele komplexní studie na revitalizaci Tyršova koupaliště. „Ještě letos by měly být zahájeny průzkumné práce a vyhotovení technických posudků podle doporučení pracovní skupiny. Také tyto dokumenty budou nezbytnou součástí při tvorbě studie,“ pokračuje místostarosta Vítězslav Šturma.

Pro ty, kteří by měli zájem seznámit se nejen se závěry pracovní skupiny, je připraveno na sobotu 25. května od 10:00 hod. setkání na Tyršově koupališti. „Dovoluji si pozvat občany, kterým není lhostejný osud koupaliště, aby přišli, připravena bude mimo jiné komentovaná prohlídka areálu. Účast na akci přislíbili kromě zástupců vedení města také někteří členové pracovní skupiny,“ dodává místostarosta Vítězslav Šturma. Pokud bude v tomto termínu Tyršovo koupaliště již otevřeno pro veřejnost, bude vstupné tento den zdarma.

Pracovní skupina kvůli zadání revitalizace Tyršova koupaliště vznikla v únoru 2023 jako poradní orgán rady města. Jejími členy byli jak zastupitelé města, tak zástupci spolků, veřejnosti a také projektant.

Miroslava Kameníková


plakát - komentovaná prohlídka Tyršovo koupaliště

Zařazenopo 06.05.2024 14:05:00
ZdrojDvůr Králové nad Labem
Originálmudk.cz/cs/rozvoj/aktualne/pracovni-skupina-ukoncila-cinnost-verejnost-zveme-na-komentovanou-prohlid...
guidwww.mudk.cz clanek 352998

Související témata

Pracovní místa
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V