Informační servis Městské policie Bruntál za období 15. až 28. dubna


Strážníci Městské policie Bruntál v uplynulých dnech řešili rozličné situace. Některé z nich popisuje následující výběr.

V noci na pondělí 15. dubna reagovali na oznámení o rozbitné skleněné výplni okna bytu v Dlouhé ulici. Po příjezdu hlídky se v okolí bytu nacházeli tři lidé, žena a dva muži, z nichž jeden se přiznal k rozbití okna kvůli sporům s nájemnicí bytu. Dotyčný zaplatil pokutu a strážníci také zprostředkovali náhradu škody majiteli bytu.

V pondělí 15. dubna odpoledne strážnici zjistili porušení vyhlášky zakazující konzumaci alkoholu na vybraných veřejných prostranstvích, když jeden muž ze skupiny bezdomovců popíjel na náměstí Míru. Hlídka mu odebrala alkohol a přestupkem se bude zabývat správní orgán.

Ve čtvrtek 18. dubna pozdě večer strážníci vykázali skupinu osob, která se chovala hlučně v prostorách vlakového nádraží. Jeden z mužů navíc dostal pokutu za pití alkoholu na veřejném prostranství.

Ve čtvrtek 18. dubna pozdě večer se domáhal vstupu do bytu v ulici Na Nábřeží muž, přestože si to uživatelka bytu nepřála. Strážníci jej z domu vyvedli.

V pátek 19. dubna večer zasahovali v azylovém zařízení pro ženy. Jedna z klientek se opila a porušila tak provozní řád zařízení. Nezvládala své chování a odmítala zařízení dobrovolně opustit, takže strážníci museli sáhnout po donucovacích prostředcích a silně podnapilou ženu (3,2 promile) odvezli na záchytku. Po jejím vystřízlivění ženě za několik dní uložili zaplatit pokutu.

Kvůli rušení nočního klidu byli strážníci v sobotu 20. dubna časně ráno v Husově ulici. Muž hlasitou hudbu před strážníky naschvál zesílil a ve stejný den před půlnocí přestupek zopakoval. Předvolá jej správní orgán.

V neděli 21. dubna večer byli strážníci v Dlouhé ulici opětovně kvůli nábytku odloženému na veřejném prostranství. Původkyně odpadu dostala pokutu.

K drobné krádeži byli strážníci voláni v úterý 23. dubna večer, kdy se muž pokusil odejít z Kauflandu s nezaplacenou lihovinou za 220 korun. Ukryl ji do kapsy bundy, ale nebylo mu to nic platné. Vzhledem k tomu, že byl v nedávné minulosti soudně trestán, převzala si jej Policie ČR.

V noci na neděli 28. dubna ležel na zemi v Rýmařovské ulici podnapilý muž. Hlídka kontaktovala jeho opatrovníka, který se o dotyčného postaral.

V neděli 28. dubna před půlnocí hlídka vykázala z bytového domu v Dlouhé ulici muže, který zde pospával v mezipatře.

Zodpovídá: Jiří Ondrášek
Vytvořeno / změněno: 30.4.2024 / 30.4.2024

Zařazenoút 30.04.2024 19:04:00
ZdrojBruntál
Originálmubruntal.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=1316&id=985271
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V