Pillow: Uhodněte datum 200 000. vozidla a vyhrajte

Před čtyřmi lety by něco podobného čekal málokdo. Dnes se sny staly skutečností a Pillow pojišťovna již brzy přivítá ve svém portfoliu dvě stě tisící vozidlo s povinným ručením.

Začalo to v roce 2020

Když Pillow pojišťovna získala licenci dřívější První klubové pojišťovny, převzala také kmen pojištěných vozidel, který byl k 1. lednu 2000 tvořen 7 042 vozidly. Pillow pojišťovna na počátku roku 2020 spustila inovované pojištěné s cenou dle kilometrů, které klientům nabídlo dokonale transparentní podmínky díky stanovení ceny jednoho kilometru mimo odhadovaný interval. Ještě důležitější byla modulární konstrukce produktu, která místo neoblíbených a nepraktických balíčků umožnila poradcům postavit pojištění přesně dle potřeb jejich klientů.

Během roku 2020 bylo nové Pillow pojištění implementováno do většiny srovnávačů, získalo Zlatou korunu za férový přístup s vracením peněz za neprojeté kilometry. V době covidu a karantén se jednalo o férový přístup, který v Česku nabídly pouze dvě pojišťovny. V tomtéž roce získalo Pillow pojištění vozidel ocenění i za pojistnou inovaci roku 2020. Produkt bodoval díky automatickému nastavení ceny pojištěného osobního auta bez rizika podpojištění. Unikátní vlastností, kterou Pillow přinesla jako první na trh, byla vzdálená prohlídka poškozeného vozidla a samozřejmě i asistenční služby, které neobsahovaly limit pro odtah v korunách. Připomeňme, že další dva produkty Pillow pojišťovny, zopakovaly úspěch ve stejné soutěži i v následujících letech.

Raketový růst v každém roce

Díky všem inovacím se Pillow pojištění vozidel stalo nejrychleji rostoucím pojištěním na českém trhu. Na konci roku 2020 se zvýšil počet vozidel (dle statistik ČKP) na 21 157. Na konci dalšího roku 2021 byl již 66 157 a v následujícím roce 2022 překonal stotisícovou hranici s hodnotou 126 217. Konec minulého roku 2023 zastihl Pillow na hodnotě 172 027 pojištěných vozidel s povinným ručením. Zde ale již musíme dodat důležitý přívlastek - „českých“ vozidel.

Před koncem minulého roku nabídla Pillow pojišťovna své služby i majitelům a provozovatelům vozidel na Slovensku. Stejně jako v na počátku působení v Česlu, i nyní probíhá implementace Pillow pojištění do jednotlivých srovnávačů používaných poradci a klienty. Na konci března již Pillow pojistila na PZP 2 502 vozidel, což představovalo „bondovský“ podíl 0.07 %. V Česku byl ke stejnému datu počet pojištěných vozidel s povinným ručením 189 367.

Soutěž k 200 000. vozidlu

Pokud sečteme 189 367 + 2 502, dostaneme ke konci března počet vozidel 191 869. Pillow tak již brzy pojistí 200 000. vozidlo, a právě k tomuto úžasnému okamžiku připravila pojišťovna tipovací soutěž. Pět soutěžících, kteří co nejlépe uhodnou den, kdy toto vozidlo bude pojištěno, získá slevový voucher na 2 000 Kč na libovolné nové Pillow pojištění. V případě výherců ze Slovenska se jedná o ekvivalent v podobě 80 EUR.

Zapojení do soutěže je snadné. Na libovolném z pěti oficiálních profilů Pillow na sociálních sítích stačí u příspěvku se soutěží tipnout správný den a pak již jen sledovat vyhlášení výsledků.

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Zařazenopo 15.04.2024 13:04:00
ZdrojO Pojištění.cz
Originálopojisteni.cz/spektrum/tiskove-zpravy/pillow-uhodnete-datum-200-000-vozidla-a-vyhrajte/c:27047/

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V