Soutěž pro hradecké studenty: Ukažte svou kreativitu a vyhrajte PlayStation 5!

Hradec Králové – moje město. Tak zní název jedinečné soutěže pro žáky druhého stupně základních škol a studenty středních škol v Hradci Králové. Šanci zabojovat o hlavní cenu, kterou jsou herní konzole PlayStation 5, mají úplně všichni hradečtí studenti. Stačí, když napíšete esej na téma Co pro mě znamená Hradec, nafotíte fotografický seriál z našeho města nebo natočíte krátké video zachycují život v Hradci. Svůj projekt musíte do 30. dubna poslat na email redakce@salonkyhk.cz. Vítěz každé ze tří kategorií se může těšit na PlayStation 5.
Soutěž

Do inspirativní soutěže s názvem "Hradec Králové – moje město" se mohou zapojit všichni hradečtí žáci druhého stupně základních škol a studenti středních škol. „Zajímá nás, jak na naše město pohlíží nejmladší generace a hledáme ty, kteří se nestydí o svůj pohled podělit. Právě studenti jsou totiž budoucností nás všech i celého Hradce Králové. Věříme, že každé dílo bude originální a bude odrážet autentický pohled studentů na naše město,“ říká Miloslav Bartoň, vydavatel Salonek, které soutěž pořádají. Záštitu nad unikátní hradeckou soutěží převzala primátorka Hradce Králové Pavlína Springerová. „Myslím si, že pro naše město není důležitější věc, než je pohled mladých lidí. Musí nás zajímat, jak studentky a studenti vnímají Hradec, co dobrého či špatného ve městě vidí a co se v Hradci mění. Moc se těším na to, že budeme mít zpětnou vazbu. Že nám napíší, nafotí nebo natočí, co pro ně Hradec znamená a my si z toho vezmeme jen to nejlepší pro další rozvoj našeho města,“ říká hradecká primátorka.

Odměnu získá každý, kdo svůj projekt odevzdá

Do soutěže se mohou hradečtí studenti zapojit hned několika způsoby - sepsáním eseje na téma „Co pro mě znamená Hradec Králové“, vytvořením poutavého fotografického seriálu z našeho města nebo natočením krátkého videa zachycujícího život v Hradci tak, jak ho studenti vnímají. Délka esejí nesmí překročit 1 000 slov. Fotografické seriály by měly obsahovat 5 až 10 fotografií a videa musí být v rozsahu 3–5 minut.

Do soutěže se už nyní přihlásilo několik hradeckých škol, které reprezentují stovky účastníků. „Děkujeme školám za vřelé přijetí soutěže a její rozšíření mezi studenty. Budeme rádi, když se do souboje o PlayStation 5 zapojí co nejvíce hradeckých studentů a naše porota bude mít co nejtěžší práci,“ říká Miloslav Bartoň. Právě herní konzole PlayStation 5 jsou hlavní cenou, o kterou studenti mohou prostřednictvím svých kreativních výstupů zabojovat. Výherce vybere odborná porota složená z představitelů města, zástupců škol, místních umělců a zástupců Salonek. Výherci se následně také objeví na titulní straně červnového magazínu Salonky. Na parádní odměnu se však může těšit úplně každý, kdo sebere odvahu a do soutěže se zapojí. Všichni žáci a studenti, kteří včas odevzdají svůj projekt, automaticky získají volný vstup do lanového centra v korunách stromů v parku Na Větvi.

Čas na odevzdání mají studenti do konce dubna

Žádná přihláška, žádný formulář. Rozhodnout se soutěžit může každý žák druhého stupně základky nebo student střední školy ještě kdykoliv během dubna. Důležité je jen jedno datum. Úterý 30. dubna. To je totiž den, kdy mají studenti poslední šanci zaslat na e-mail redakce@salonkyhk.cz svůj projekt. Nebo snad projekty? Herní konzoli PlayStaition 5 získají hned tři výherci. Za nejlepší esej, za nejlepší fotoseriál a také za nejlepší video. Každý student tak může odevzdat hned tři projekty a svou šanci zvýšit. Nerozhoduje rychlost odevzdání, jen kvalita. Vymyslete něco originálního a oslňte naši porotu, která rozhodne o vítězích.

Pravidla soutěže „Hradec Králové – moje město“


(dále jen „soutěž“)

Organizátor: TN MÉDIA s.r.o., IČ: 28847229 sídlo: Branická 213/53, 147 00 Praha

Doba trvání: Příspěvky je nutné zaslat nejpozději 30. 4. 2024 na email: redakce@salonkyhk.cz

Podmínky účasti:
Účastníkem soutěže mohou být žáci 2. stupně hradeckých základních škol a studenti hradeckých středních škol. Účastí v soutěži vyjadřuje účastník souhlas s pravidly soutěže a zavazuje se je plně dodržovat. Při jakémkoli jejich porušení si organizátor vyhrazuje právo daného účastníka ze soutěže bez náhrady vyloučit.

Princip soutěže:
Účastník soutěže prostřednictvím níže uvedených soutěžních kategorií vyjádří to, co má v Hradci Králové nejraději, čím si myslí, že je unikátní a co by v něm případně chtěl změnit.

Soutěžní kategorie:
  • Esej na téma „Co pro mě znamená Hradec Králové“
  • Video zachycující život v Hradci Králové, jeho krásy, zajímavosti nebo aspekty, které chce účastník soutěže zdůraznit
  • Fotografické seriály dokumentující každodenní život v Hradci Králové

Obecné podmínky soutěže:
  • Délka esejí nesmí překročit 1 000 slov
  • Videa musí být v rozsahu 3-5 minut
  • Fotografické seriály musí obsahovat 5-10 fotografií
  • Zaslané příspěvky musí být opatřeny celým jménem, kontaktní adresou, datem narození, adresou navštěvované školy, ročníkem (třída), názvem práce, kontaktní adresou na zákonného zástupce u účastníků soutěže mladších 18 let. Tyto osobní údaje budou uchovány v souladu s oprávněným zájmem organizátora pro administrativní účely.
  • V předmětu e-mailu, kterým bude příspěvek odeslán, bude uvedeno „Hradec Králové – moje město“
  • Pokud budete posílat fotky či videa, místo přílohy můžete přidat odkaz na úschovnu, ze které si příspěvky organizátor stáhne.
  • Zaslané příspěvky organizátor nevrací
  • Každý účastník může zaslat maximálně jeden příspěvek v každé soutěžní kategorii
  • Organizátor si vyhrazuje právo využít obdržené příspěvky pro nekomerční účely, zejména právo uveřejnit příspěvky v tisku a na internetu. Zaslání soutěžního příspěvku k tomu účastník soutěže uděluje souhlas
  • Organizátor si vyhrazuje právo bez náhrady akci zkrátit, odložit, přerušit anebo zrušit či jednostranně změnit nebo doplnit její pravidla po celou dobu jejího trvání

Hodnocení a kritéria:
  • Hodnocení bude prováděno anonymně odbornou porotou složenou z představitelů města Hradce Králové, zástupců hradeckých škol, hradeckých umělců a zástupců Salonek.
  • Hodnocena bude kreativita, originalita a vazba na zadané téma

Výhry:
  • V každé kategorii budou oceněny 3 nejlepší příspěvky
  • Výherci každé kategorie budou vyhlášeni na slavnostním vyhlášení, o jehož přesném termínu budou včas informováni
  • Výherci budou nafoceni pro titulní stranu červnových Salonek
  • Výhry nejsou právně vymahatelné; účastníci nejsou oprávněni požadovat namísto výhry peněžní či jakékoliv jiné plnění.


Zdroj: TZ Salonky HK
Zodpovídá: Mgr. Bc. Dominika Špičáková
Vytvořeno / změněno: 27.3.2024 / 27.3.2024

Zařazenost 27.03.2024 16:03:00
ZdrojHradec Králové
Originálhradeckralove.org/vismo/dokumenty2.asp?id_org=4687&id=84084
guid84084
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V