ZAPOJTE SE! Nábytková banka Středočeského kraje

ikona - nábytková banka
V Benešově 1. listopadu 2023 zahájila činnost Nábytková banka Středočeského kraje, z.s., která vznikla na podporu životního prostředí, na podporu nás všech, kteří spatřujeme smysl v udržitelnosti, umírněném spotřebním chování a rádi materiální pomocí podpoříme ty, které limituje životní situace.

Odkazy

  • RAD - ZAPOJTE SE - Nábytková banka Středočeského kraje [JPG, 224 kB]

Nábytková banka Středočeského kraje, z. s., přijímá darem nábytek, spotřebiče, bytový textil a jiné vybavení do domácnosti, které vám leží neupotřebené doma a vy nevíte kam s nimi. Je důležité, aby darované věci byly stále funkční, čisté, zdravotně nezávadné a v dobrém stavu. Přesně takové, jaké byste si přáli dostat, kdybyste si je nemohli dovolit a sami pořídit. Drobné vady nevadí, ty lze opravit. Ne vždy a vše můžeme přijmout, máme svá pravidla, která se dočtete na www.nbsk.cz. Avšak snažíme se maximálně vyhovět, případně odkázat na zdroj upotřebení. Pro lepší komunikaci je třeba zaslat fotografii, rozměry a stav nabízené věci. Před předáním, prosíme, abyste věci očistili, případně vyprali, podle možností rozebrali a připravili je tak, aby bylo možné s nimi jednoduše manipulovat. Pracovníci nábytkové banky jsou vybaveni manipulační technikou a potřebným nářadím. Na Nábytkovou banku Středočeského kraje se můžete obracet i při vyklízení domácnosti/nemovitosti po předchozí domluvě.

Získaným nábytkem a ostatním vybavením podporuje nábytková banka nízkopříjmové domácnosti, lidi v nouzi a další potřebné formou bezplatné materiální pomoci. Pokud se nacházíte v tíživé situaci, neváhejte se obrátit na své sociální pracovníky, případně Úřad práce, kteří se mohou spojit s koordinátorem nábytkové banky přes uvedené kontakty a navázat spolupráci, abychom vás společně mohli podpořit. Doba na vyřízení žádosti je přibližně 14 dní a může se měnit podle množství žádostí a skladových zásob. Nábytek a další vybavení pak přidělujeme podle požadavků uvedených v žádosti. Příjem a výdej nábytku je možný po předchozí domluvě. Nabízíme svozy a rozvozy, avšak chcete-li nás podpořit nebo urychlit předání upřednostňujeme dopravu z vaší strany, tedy dárců i žadatelů.

Chcete-li využít služeb Nábytkové banky Středočeského kraje, kontaktujte koordinátora od ÚTERÝ do ČTVRTKA na tel. č. +420 604 218 907, přes e-mail info@nbsk.cz nebo přes www.nbsk.cz, kde naleznete Formulář pro dárce /Chci darovat/, Žádost o materiální pomoc /Potřebuji nábytek/ i Žádost o spolupráci pro poskytovatele sociálních služeb a neziskové organizace /Chci spolupracovat/.

Nábytkovou banku můžete podpořit materiálním i finančním darem, dobrovolnickou činností, navázanou spoluprací nebo nás sledujte na Facebooku.

„Buďte k nám, prosím, ohleduplní, každé začátky jsou těžké, u nás jako dobrovolné neziskové organizace to platí dvakrát. Budeme se věnovat každému přání a požadavku, jak k nám budou přicházet, v rámci našich možností. Děkujeme za každou podanou ruku, pomoc a podporu. Nábytková banka Středočeského kraje je tu pro vás, vaše věci a skutky, které s námi dávají smysl!“

Pavla Campodonicová, předsedkyně Nábytkové banky Středočeského kraje, z.s.
Zodpovídá: Markéta Pazderová, DiS.
Vytvořeno / změněno: 15.1.2024 / 15.1.2024


Zařazenočt 18.01.2024 09:01:00
ZdrojBenešov
Originálbenesov-city.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=219&id=107379


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V