Ušetřete čas a energii s flexibilními službami České pošty!

Ušetřete čas a energii s flexibilními službami České pošty!

ČP.jpg

Nebaví vás čekat ve frontě? Jste stále ve skluzu a každá minuta pro vás hraje roli? Změnily se okolnosti či místo vašeho pobytu a potřebujete upravit poštovní služby na míru? Není problém.

Vyzkoušejte praktické služby České pošty, které vám usnadní život! Objednejte se na pobočku přes internet, změňte doručení zásilky online nebo si nechte ukládat zásilky na výhodnější poště. Přečtěte si více o těchto inovativních službách a jejich výhodách.

Česká pošta nabízí svým zákazníkům vedle tradičních poštovních služeb i celou řadu inovativních řešení, které vám usnadní život a ušetří váš čas. Vyzkoušejte objednání na pobočku přes internet, změnu doručení zásilky online nebo si nechte ukládat zásilky na jiné, pro vás výhodnější poště.

Služba objednání na pobočku je zdarma a umožňuje vám dopředu si on-line rezervovat termín pro nejčastější služby, jako je Czech POINT, vyzvednutí dopisů, poslání dopisů i balíků, poštovní poukázky, platba SIPO, výplata důchodů nebo specializované bankovní přepážky. Stačí si vybrat pobočku a službu, zvolit termín návštěvy a objednat se. Při příchodu na poštu zadáte rezervační kód do vyvolávacího systému a půjdete hned na řadu. Pro objednání služby můžete použít i naši mobilní aplikaci PoštaOnline. Služba je dostupná na poštách s vyvolávacím systémem. Bližší informace naleznete na našich webových stránkách Objednávka na pobočku – Česká pošta (ceskaposta.cz)


Česká pošta.jpg


Služba změna doručení online (ZDO) vám umožňuje on-line měnit parametry doručování balíku nebo dopisu přes internet. Můžete si například prodloužit úložní dobu pro vyzvednutí, nechat zásilku znovu doručit, doručit na jinou adresu, uložit na jinou poštu nebo změnit termín doručení. Většina volitelných dispozic je poskytována zdarma. Informace ke službě a vstup do aplikace najdete také na webových stránkách Změna dispozice – Česká pošta (ceskaposta.cz)


Česká pošta1.jpg

Služba změna ukládací pošty pro všechny došlé zásilky vám umožňuje požádat o ukládání doručovaných zásilek na jiné poště, která je pro vás výhodnější a dostupnější. Například pošta v místě výkonu práce apod. Informace ke službě najdete na webových stránkách Změna ukládací pošty pro všechny došlé zásilky – Česká pošta (ceskaposta.cz)

Kromě výše zmíněných služeb nabízí Česká pošta také různé způsoby výplaty důchodů. Odnosný důchod je ukládán k výplatě na poště a příjemce si ho vyzvedává bez vyzvání ze strany ČP. Doručný důchod je doručován doručovatelem na adresu příjemce, a pokud není zastižen, je uložen na příslušné ukládací poště. Důchod lze také nechat zasílat na osobní účet u ČSOB, který je možno zřídit na kterékoli poště.

Pro změnu způsobu výplaty důchodu stačí podat žádost minimálně 10 pracovních dnů před splatností důchodu na kterékoli poště, vyplnit tiskopis č. 12-236 Důchodová služba – žádost o změnu a předložit svůj osobní doklad a pokud možno i ústřižek výplatního dokladu pro příjemce důchodu.

Využijte těchto moderních služeb České pošty a ušetřete svůj čas a energii! Pro více informací navštivte náš web Důchodová služba – Česká pošta (ceskaposta.cz). Využijte těchto moderních služeb České pošty a ušetřete svůj čas a energii! Pro více informací navštivte webové stránky České pošty.


Foto a zdroj: Česká pošta




Zařazenost 24.05.2023 13:05:00
ZdrojProstějov
Originálprostejov.eu/cs/aktuality-archiv/usetrete-cas-a-energii-s-flexibilnimi-sluzbami-ceske-posty.html

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V