Májový jarmark nabídne mimořádně pestrý program

Bohatá nabídka občerstvení, nejrůznějšího jarmarečního zboží, pestrý kulturní program, autosalon nových modelů vozů značek Škoda, Renault, Dacia a mimořádné množství doprovodných aktivit čeká na návštěvníky zábřežského májového jarmarku, který se uskuteční tradičně o státním svátku 1. května v okolí kulturního domu.
jarmark

Doprovodnému programu bude na parkovišti před gymnáziem vévodit EKO scéna s ukázkami techniky, atrakcemi pro děti, soutěžemi či kvízy s odpadovou tematikou. Za vyplnění dotazníku si návštěvníci odnesou kyblík na bioodpad s agrokompostem. Na zajímavý program a atrakce pro děti bude lákat také dětská scéna před kulturním domem se stanovišti domu dětí a mládeže Krasohled, 41. přední hlídky Royal Rangers nebo oddílu lukostřelců. Již tradiční součástí májového jarmarku je výstava drobného hospodářského zvířectva, skautská táborová osada nebo prezentace policejní techniky. Lákadlem pro návštěvníky bude určitě i unikátní výstava více než padesáti modelů letadel a vrtulníků, a to včetně obřích modelů akrobatických speciálů a větroňů, kterou si budou moci návštěvníci prohlédnout od 9 do 17 hodin ve velkém sále kulturního domu.

Hudební scénu umístěnou v sousedství kulturního domu obsadí v deset hodin ráno orchestr Junior Big Band ze zábřežské základní umělecké školy, kolem poledne se na pódiu představí zábřežská cimbálová muzika. Odpolední blok bude patřit country a folkové muzice, nejprve v podání dívčí skupiny VoHuBa a poté oblíbených domácích Madalen. O poznání tvrdší muziku přinese večerní program s vystoupením legendárních Atomů. Dění na hlavní scéně doplní svým vystoupením několik mažoretkových a tanečních formací a také krátké vystoupení skupiny ukrajinských zpěváků a hudebníků.

DOPRAVNÍ OMEZENÍ SOUVISEJÍCÍ S POŘÁDÁNÍM JARMARKU
V souvislosti s pořádáním jarmarku dojde už v neděli 30. dubna k uzavírce prostoru mezi kulturním domem a prodejnou Denali a od časných ranních hodin 1. května k úplné uzavírce části ulic ČSA, Postřelmovská a celého náměstí Osvobození. Uzavírka a objížďky budou označeny dopravním značením. Masarykovo náměstí bude od 26. dubna do 3. května částečně uzavřeno z důvodu umístění lunaparku.

Dopravní omezení jarmarkMasarykovo náměstí

Zodpovídá: Lucie Mahdalová
Vytvořeno / změněno: 26.4.2023 / 26.4.2023

Zařazenočt 27.04.2023 10:04:00
ZdrojZábřeh
Originálzabreh.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=18942&id=19222

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V