Kniha o Českém ráji byla nominována na cenu Kniha roku Libereckého kraje

Velký zájem provází letos soutěž Kniha roku Libereckého kraje; autoři a nakladatelé nominovali celkem 46 publikací. Hodnotit je bude odborná porota. Na internetu lze zároveň hlasovat v kategorii Cena čtenářů. Mezi nominovanými je i kniha Český ráj - ráj na zem, kterou loni na podzim vydala Infocentrum Mladá Boleslav. Také vy můžeme svým hlasem přispět k získání ceny právě pro tuto knihu.
Kniha Český ráj - ráj na zemi.
Kniha Český ráj - ráj na zemi.

"Pro Infocentrum Mladá Boleslav a autory knihy Český ráj je čest, že kniha vůbec byla přijata do soutěže. Doufáme, že Boleslaváci budou hlasovat pro naši knihu, abychom se dostali co nejvýš," uvedl vedoucí Infocentra Mladá Boleslav Gérard Keijsper.

Každý může hlasovat o Cenu čtenářů prostřednictvím dotazníku na adrese: https://forms.gle/RiXZABmUSdXRKixD8 . Lhůta pro hlasování je do 23. dubna

Kniha Český ráj – Ráj na zemi pojednává o naší nejstarší chráněné krajinné oblasti, klenotu a srdci České republiky. Na 576 stranách a 1620 fotografiích se podrobně seznámíte s pohádkovým Jičínem, se srdcem ráje Turnovem, ikonickým hradem Trosky, Kozákovem s nalezištěm polodrahokamů a vedle těchto známých míst se stovkami dalších, která často unikají pozornosti. Kniha nezapomíná na unikátní přírodu, hrady a zámky, skalní města, lidovou architekturu, Boskovské jeskyně, technické památky, církevní památky nebo tradiční železnobrodské sklářství. Města a obce jsou zvlášť popsané tak, aby každý se mohl orientovat a najít to, co má nejraději.

Kdo se stane oficiálním vítězem v jednotlivých kategoriích, bude jasné na předávání cen 23. května od 15 hodin v Krajské vědecké knihovně v Liberci.

Soutěž Kniha roku Libereckého kraje má pět kategorií: první jsou beletrie a poezie, druhou odborná a populárně naučná literatura, dále literatura pro děti a mládež, učebnice, umělecká monografie a výtvarná publikace a kategorie Kniha o obci. Vítěz každé kategorie získá finanční odměnu ve výši 10 tisíc korun a také cenu, kterou speciálně pro tuto soutěž vyrobí Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská v Kamenickém Šenově. Dále jsou pak vyhlašována dvě zvláštní ocenění, a to právě Cena čtenářů a Cena Libereckého kraje za mimořádný přínos v oblasti literatury.

Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 9.3.2023 / 9.3.2023


Zařazenočt 09.03.2023 12:03:00
ZdrojMladá Boleslav
Originálmb-net.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=9629&id=79816
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V