Ocenění udělovaná městem

Ocenění „Cena města Česká Třebová KOHOUT“ za výrazný a mimořádný počin ve všech segmentech lidské činnosti, který se uskutečnil v uplynulém kalendářním roce a který přesahuje svým významem hranice města či přispívá k jeho rozvoji a propagaci. Cena je udílena dle zastupitelstvem schváleného Statutu Ceny města česká Třebová KOHOUT a Ceny starosty města.

Mimo to je udělováno též ocenění „Cena starosty města Česká Třebová“. O jeho udělení rozhoduje výhradně starosta města.

Cena Sportovec roku“ je každý rok udělována sportovcům z České Třebové za jejich úspěchy v uplynulém roce. Sportovce nominuje Sportovní komise Rady města Česká Třebová ve třech kategoriích: mládež, dospělí a družstva.

Cena Českotřebovský Ámos“ je udělována jednou ročně zvlášť pro jednoho pedagoga nebo jednoho bývalého pedagoga, který působí, nebo působil ve škole případně školském zařízení ve města Česká Třebová. Cena je udílena dle radou města schváleného Statutu ceny Českotřebovský Ámos.

Odkazy

  • Přehled držitelů Ceny města Česká Třebová Kohout a Ceny starosty města Česká Třebová [PDF, 249 kB]

ZměněnoNázev a anotaceZodpovídá
13.9.2023Statut Ceny města Česká Třebová KOHOUT a Statut Ceny starosty města Česká TřebováJiří Holý
13.5.2023Ceny města KOHOUT za rok 2022 putují k šestici oceněných, dalším dvěma byla udělena cena starosty
00
V pátek 12. května proběhl ve velkém sále Kulturního centra Česká Třebová ceremoniál při příležitosti předávání cen města za rok 2022. Kromě laureátů se účastnili také zástupci partnerských měst a další hosté. Celým večer provázelo moderátorské duo Miroslava Konvaliny a Zuzany Kupkové. O doprovodný program se postaral Folklórny súbor Jánošík z partnerského města Svit. Cenu města, kterou uděluje českotřebovské zastupitelstvo za mimořádné počiny v roce předešlém, si ze slavnostního ceremoniálu odnášelo šest laureátů. Starosta města udělil svoji cenu za celoživotní přínos dvěma osobnostem.
Jiří Holý
31.3.2023Fotoreportáž z pátého ročníku Českotřebovského Ámose
Ámos
Ve čtvrtek 30. března proběhlo v malé scéně slavnostní vyhlášení výsledků ankety Českotřebovský Ámos. Ta je udělována jednou ročně při příležitosti Dne učitelů vždy pro jednoho pedagoga nebo jednoho bývalého pedagoga, který působí, nebo působil ve škole případně školském zařízení ve města Česká Třebová. Akce pořádaná městem Česká Třebová se konala pod záštitou hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického.
Jiří Holý
10.11.2022Výzva k nominaci na Ceny města Česká Třebová za rok 2022
KOHOUT
Ceny města Česká Třebová KOHOUT jsou udělovány každoročně za výrazný a mimořádný počin ve všech segmentech lidské činnosti, který se uskutečnil v tomto kalendářním roce. Tímto nabízíme široké veřejnosti možnost se této výzvy zúčastnit.
Jiří Holý
28.4.2022Město ocenilo své Sportovce roku 2021
Sportovec roku
Ve středu 27. dubna se v obřadní síni městského úřadu konalo předávání cen Sportovec roku. Jedná se o cenu, která je každoročně udělována na základě doporučení sportovní komise rady města sportovcům, kteří se svými výkony v roce předchozím zasadili o dobré jméno našeho a propagaci města. Celkem bylo oceněno dvanáct jednotlivců z nejrůznějších sportovních odvětví.
Jiří Holý
25.1.2022Výzva k nominaci na Ceny města Česká Třebová KOHOUT za rok 2021
Ceny města Česká Třebová KOHOUT jsou udělovány každoročně za výrazný a mimořádný počin ve všech segmentech lidské činnosti, který se uskutečnil v tomto kalendářním roce. Tímto nabízíme široké veřejnosti možnost se této výzvy zúčastnit.
Jiří Holý
18.5.2021Fotoohlédnutí za předáváním Cen města Česká Třebová "Kohout" za roky 2019 a 2020
ceny města
V pátek 14. května od 19:00 byly v budově Kulturní centrum Česká Třebová předány Ceny města Česká Třebová "Kohout" a Ceny starostky města Česká Třebová za roky 2019 a 2020. Níže uvádíme několik fotografií z večera a seznam oceněných.
Jiří Holý
14.5.2021Sledujte on-line přenos z předávání Cen města Česká Třebová "Kohout" za roky 2019 a 2020
ceny města
Dnes od 19:00 budou v budově Kulturního centra Česká Třebová předány Ceny města Česká Třebová "Kohout" a Ceny starostky města Česká Třebová za roky 2019 a 2020. Vzhledem k epidemiologické situaci bude akce přenášena on-line prostřednictvím kanálu YouTube. Doprovodný program zajistí Cirkus Ponorka. Moderátorem večera bude Jana Voleská.
Jiří Holý
19.3.2021Statut ceny Českotřebovský Ámos [PDF, 270 kB]
Rada města Česká Třebová uděluje „cenu Českotřebovský Ámos“ v závislosti na výsledcích ankety o nejoblíbenějšího učitele, která probíhá v jednotlivých školách/školských zařízeních (ŠZ) působících ve městě.
Jiří Holý
24.2.2020Statut Ceny města Česká Třebová KOHOUT [PDF, 106 kB]
Cenu města Česká Třebová uděluje zastupitelstvo města v souladu s § 84 odst. 2 písm. t) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů.
Jiří Holý

Zobrazit výběr sloupců tabulky »


Zařazenopo 04.03.2024 16:03:00
ZdrojČeská Třebová
Originálceska-trebova.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=2175&id_ktg=1488
guidktg_dokumenty1488
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V