Odbor dopravy

  • Stanovení přechodné úpravy provozu :Písek, Husovo náměstí, před domem č.p. 955 – zvláštní užívání komunikace – umístění stavební ohrady (25.4.2024)
  • Stanovení přechodné úpravy provozu :Písek, silnice č. II/139, ulice Kollárova, před č.p. 2023 - zvláštní užívání komunikace – parkovací pruh - stavební ohrada (24.4.2024)
  • Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích v městě Mirovice v rámci akce Mirovický jarmark 2024 (23.4.2024)
    Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích v městě Mirovice v rámci akce Mirovický jarmark 2024
  • Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích v Písku - Písek - Žižkova ulice, kanalizace a vodovod (22.4.2024)
    Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích v Písku - Písek - Žižkova ulice, kanalizace a vodovod
  • Stanovení přechodné úpravy provozu :Písek, parkoviště Na Výstavišti ( P1 plocha B ) – parkování vozidel při konání akce (19.4.2024)
  • Stanovení přechodné úpravy provozu - BOudy - zvláštní užívání, uzavírka a objížďka silnice č. III/00421b - pro stavební a výkopové práce - IS a sjezd k požární zbrojici SDH Boudy (18.4.2024)
    Stanovení přechodné úpravy provozu - BOudy - zvláštní užívání, uzavírka a objížďka silnice č. III/00421b - pro stavební a výkopové práce - IS a sjezd k požární zbrojici SDH Boudy
  • Oznámení návrhu místní úpravy provozu - Písek, Harantova ul., parkovací pruh ve směru jízdy od ul. Rokycanova k ul. Roháčova (16.4.2024)
    Oznámení návrhu místní úpravy provozu - Písek, Harantova ul., parkovací pruh ve směru jízdy od ul. Rokycanova k ul. Roháčova
  • Veřejná vyhláška: Oznámení o zahájení společného řízení na stavbu: Rekonstrukce Jeronýmovy ulice v Písku (15.4.2024)
    Veřejná vyhláška: Oznámení o zahájení společného řízení na stavbu: Rekonstrukce Jeronýmovy ulice v Písku
  • Stanovení přechodné úpravy provozu - Myšenec, silnice č. III/02030 a místní komunikace - vyznačení zvláštního užívání a uzavírky MK pro pořádání kulturních a společenských akcí (15.4.2024)
    Stanovení přechodné úpravy provozu - Myšenec, silnice č. III/02030 a místní komunikace - vyznačení zvláštního užívání a uzavírky MK pro pořádání kulturních a společenských akcí
  • Vyrozumění o podaném odvolání proti rozhodnutí o změně stavby před jejím dokončením - ZTV Smrkovice, SO 101 - Komunikace a zpevněné plochy ( prodloužení termínu pro dokončení ) (11.4.2024)
    Vyrozumění o podaném odvolání proti rozhodnutí o změně stavby před jejím dokončením - ZTV Smrkovice, SO 101 - Komunikace a zpevněné plochy ( prodloužení termínu pro dokončení )
  • Zvláštní užívání a částečná uzavírka silnice č. II/138 v místní části Chřešťovice, části obce Albrechtice nad Vltavou a stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích v rámci akce - Výstavba vodovodu Chřešťovice (10.4.2024)
    Zvláštní užívání a částečná uzavírka silnice č. II/138 v místní části Chřešťovice, části obce Albrechtice nad Vltavou a stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích v rámci akce - Výstavba vodovodu Chřešťovice
  • Zvláštní užívání a úplná uzavírka silnice č. III/17510 v obci Mišovice a stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích k akci - Mišovice- kanalizační přípojka pro RD č.p. 14 (10.4.2024)
    Zvláštní užívání a úplná uzavírka silnice č. III/17510 v obci Mišovice a stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích k akci - Mišovice- kanalizační přípojka pro RD č.p. 14


Zařazenočt 25.04.2024 08:04:00
ZdrojPísek
Originálmesto-pisek.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=12075&id_ktg=1680

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V