Veletrh práce nabídne pracovní místa, přednášky a poradny online

Veletrh práce nabídne pracovní místa, přednášky a poradny online

Každoroční Veletrh práce a vzdělávání Klíč k příležitostem organizátoři letos přenesli do virtuálního prostředí. Uskuteční se od 30. března do 1. dubna 2021 a již podeváté nabídne široké spektrum pracovních míst, osobní kontakt s personalisty, ale také přednášky a poradenství zdarma. Účastnit se ho může kdokoli a odkudkoli.

„V průběhu tří dnů mohou návštěvníci navštívit virtuální stánky zaměstnavatelů, získat nabídky práce a promluvit si přímo s náborovými pracovníky či rovnou absolvovat pohovor. Připojit se mohou prostřednictvím počítače, mobilu či tabletu. Pokud se registrují na webu veletrhu, získají možnost stáhnout si pracovní nabídky do virtuální igelitky, na kliknutí předat personalistům vybraných podniků životopis či zadat telefonní číslo, aby jim náboráři sami zavolali. A jako vždy  losujeme z registrovaných výherce zajímavých cen," uvedla Jana Brabcová, jednatelka pořádající společnosti Grafia.

Ilustrační obrázek (zdroj: www.veletrhprace.online)

Ilustrační obrázek (zdroj: www.veletrhprace.online)

„Návštěvník může být aktivní a procházet jednotlivé virtuální stánky a poradny, nebo se jen dívat na youtube. Je to příležitost stihnout toho i víc než na běžném fyzickém veletrhu a výhodou je, že se mohou opakovaně vracet k záznamům přednášek. Online poradny zajistí soukromí pro rozhovor," vysvětlila Štěpánka Pirnosová z pořádající společnosti.

Návštěvník si také může poslechnout přednášky vysílané na youtube živě nebo ze záznamu. Může se tak dozvědět, jak vylepšit svůj životopis a co do něj nedávat, poučit se, jak přemýšlí náboroví pracovníci, připravit se na pracovní pohovor či pochopit úskalí pracovních smluv.

Oblíbenou součástí veletrhu bývají individuální poradny. I letos to bude kariérové poradenství, pracovně-právní poradna, image brýlová poradna, poradna pro začínající podnikatele a nově také psychologické poradenství a poradna pro lidi v těžkých životních situacích. Na tyto služby je vhodné se registrovat předem na webu veletrhu www.veletrhprace.online.

Součástí programu jako každoročně bude i vyhlášení ocenění pro podniky přátelské rodině Mamma Parent Friendly, které Grafia uděluje už od roku 2009.

Na organizaci veletrhu se podílí řada partnerů, například krajská pobočka Úřadu práce ČR, Czechinvest, AIVD ČR, Hospodářská komora ČR, SUIP, Ledovec, Diakonie Západ, Městský obvod Plzeň 3, Ledovec, Západočeská univerzita v Plzni, Pakt zaměstnanosti Plzeňského kraje a další.

Text: Marie Fialová


Zveřejněno: 25. 3. 2021, Martin Pecuch

Sdílet
Vytisknout

Zařazenočt 25.03.2021 08:03:00
ZdrojPlzeň.eu
Originálplzen.eu/o-meste/aktuality/aktuality-z-mesta/veletrh-prace-nabidne-pracovni-mista-prednasky-a-poradn...
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V