cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  06.10.2020 14:44:04

MetaMask hlásí 1 000 000 uživatelů měsíčně

Obrovsky rostoucí sektor decentralizovaných financí pohání také růst uživatelské základny jedné z populárních Ethereum peněženek, MetaMask. Ta díky tomu reportuje svůj první milion měsíčně aktivních uživatelů.

Právě tento milník podtrhuje oblibu světa decentralizovaných financí, kdy se stala asi nejoblíbenější možností vstupu na spoustu produktů z této oblasti. Za zmínku tak stojí např. její využití v kombinaci s projekty Uniswap, Yearn Finance, Curve, MakerDAO, Aave a dalšími.

Za prohlížečovou peněženkou MetaMask pak stojí známý vývojářský tým společnosti ConsenSys. Ten se také k dosažení nejnovějšího milníku vyjádřil, a to velice pozitivně i k růstu zmíněné DeFi oblasti.

„Za posledních 12 měsíců náš růst značně podpořil obrovský růst v adopci DAOs, Web3 her a rapidní nárůst uživatelů DeFi produktů a služeb.“

Zajímavá je rozhodně i rychlost, se kterou se MetaMasku povedlo těchto čísel dosáhnout. Od února totiž počet aktivních uživatelů opravdu extrémně roste, kdy se do dneška ztrojnásobil. Pokud se pak podíváme na srovnání s celkovou uzamčenou dolarovou hodnotou v DeFi projektech podle DeFi Pulse, tato statistika od února vzrostla desetinásobně.

Mobilní verze peněženky

Za růstem však rozhodně nestojí jen samotný rostoucí trh, i když určitě měl dopad hlavní. U MetaMask totiž pokračuje vývoj, kdy nejdůležitějším oznámením posledních měsíců bylo zářijové spuštění mobilní verze této peněženky. I to rozhodně podpořilo růst aktivních uživatelů.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste