Zynga a Alec Baldwin zahájili kreativní spolupráci

Zynga a Alec Baldwin zahájili u příležitosti 10. výročí hry Words With Friends kreativní spolupráci

Alec Baldwin ve video rozhovoru na sociálních sítích hovoří o hře Words With Friends, o budoucnosti a o rodičovství

Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA), globální jednička v oblasti interaktivní zábavy, dnes zveřejnila podrobnosti své kreativní spolupráce s Alecem Baldwinem, producentem, režisérem a hercem, který získal několik cen Emmy Award.

Jako dlouholetý hráč hry Words With Friends, která patří mezi ikonické mobilní hry firmy Zynga, se Alex Baldwin připojuje k probíhajícím oslavám 10. výročí vydání této hry, zúčastní se propagační obsahové kampaně a svými humornými výstupy obohacuje krátké video ukázky, které budou v průběhu několika následujících měsíců průběžně vydávány.

V právě vydaném krátkém video rozhovoru Baldwin popisuje svůj osobní vztah k této hře.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20191031005240/en/

“Je skvělé si zavzpomínat na první dny, kdy jsem začal hrát hru Words With Friends,” řekl Baldwin. “Tato hra byla v posledním desetiletí trvalou součástí mého života. Hrál jsem jí sám o přestávkách v práci, s kolegy, filmaři i štábem a každý den si dáváme zápas s mým tchánem ve Španělsku.”

“Alec Baldwin s námi nejen spolupracoval na této kampani, ale dokonce se zapojil i do její tvorby a pomohl s kreativním plánováním videa,” řekl Bernard Kim, ředitel firmy Zynga pro vydávání nových her. “Nejenže s námi natočil své herecké výstupy, ale tvořil s naším týmem koncepci, vedl dialog a byl po celou dobu přípravy této kreativní série velice aktivní.”

V rámci oslav 10. výročí vydání této hry, hráči za slovo roku vybrali slovo „cesta“ s odkazem na přátelství a komunitního ducha ve hře Words With Friends. Ve video rozhovoru Baldwin zmíní, jaké „slovo roku“ by si vybral on a popisuje také vazby na svou rodinu a jeho osobní cestu k rodičovství. Baldwin se v rozhovoru zmiňuje také o svém největším a nejsilnějším protivníkovi ve hře Words With Friends (kterým je jeho tchán), přidává pár tipů jak dosáhnout co nejlepšího skóre ve hře (nečekejte na konkrétní písmeno) a říká také, s kým by si tuto hru nejraději v budoucnosti zahrál (se svými dětmi).

Po zveřejnění dnešního video rozhovoru s Alecem Baldwinem, se tento legendární herec navíc představí v dalších videích v mnoha netradičních rolích, od seriálového lékaře až po dobrodruha na safari. Tato videa budou publikována v průběhu několika následujících měsíců.

Pokud chcete získat aktuální informace o této kampani, sledujte Words With Friends na sociálních sítích Facebook, Twitter a Instagram, #WordsWithAlec.

Upozornění vydavatele:

Pro zhlédnutí propagačních materiálů ke hře Words With Friends s Alecem Baldwinem, klikněte na https://app.box.com/s/qht9asji6g5t841cwt667z8ghitb88kf

Pro zhlédnutí videa Words With Friends s Alecem Baldwinem na Youtube, klikněte na https://youtu.be/oA-D2yvJv3U

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons! TM, Words With FriendsTM a Zynga PokerTM.

Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě.

Firma Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se s námi můžete spojit na sociálních sítích Twitter a Facebook.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se mimo jiné účasti Aleca Baldwina v marketingových programech a v obsahu pro sociální sítě v souvislosti s hrou Words With Friends. Výhledová prohlášení často zahrnují slova jako "výhled", "projektované", "plánované", "zamýšlí", "bude", "předvídat", "věřit", "cíl", "očekávat" a prohlášení v budoucím čase, která jsou obecně výhledová. Dosažení cíle nebo úspěšná realizace skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních zahrnuje významná rizika, nejistoty a předpoklady. Na taková výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat taková prohlášení. Další informace o těchto rizicích, nejistotách a předpokladech jsou nebo budou podrobněji popsány v našich veřejných zápisech u Komise pro cenné papíry a burzy (dále jen "SEC"), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo na webové stránce SEC na adrese www.sec.gov

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191031005240/en/

Kontaktní informace:

Média:

Sarah Ross

sarah@zynga.com / 310-924-1404

Dana Whitney

dwhitney@zynga.com / 415-359-7006

nebo

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa

ONE PR Studio (for Zynga in the US) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Zdroj: Zynga

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

PROTEXT


Zařazenoso 02.11.2019 13:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32362

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V