Strategické partnerství CoinAll s kryptoburzou OKEx

Společnost CoinAll oznámila strategické partnerství s kryptoburzou OKEx, přičemž kvalifikované projekty by měly mít výhradní prioritu uvedení na burze OKEx

Společnost CoinAll (www.coinall.com) s potěšením oznamuje, že oficiálně uzavřela strategické partnerství se společností OKEx (www.okex.com), světovou přední burzou digitálních aktiv. Díky tomuto partnerskému programu budou mít kvalitní projekty na platformě CoinAll možnost uvedení na burze OKEx, pokud splní potřebné požadavky.

CoinAll je prvním partnerem v rámci programu otevřených partnerství s burzou digitálních aktiv OKEx. Program je nastaven na podporu nové generace burz digitálních aktiv, které se vyznačují vysokou autonomií, efektivitou a průhledností. V tomto programu může CoinAll využívat výhod přístupu k více než 20 milionům uživatelů platforem OKEx, srovnávací systém, systém pultového prodeje, kryptoměny nespojené s internetem (cold wallet), kryptoměny spojené s internetem (hot wallet), clearingový systém, vícejazyčnou zákaznickou podporu, jakož i globální systém Poznej svého zákazníka a systém proti praní špinavých peněz, které byly kultivovány mnoho let. Jednoduše řečeno, společnost CoinAll bude využívat vysokou likviditu a pokročilé obchodní zkušenosti, které nabízí přední světová burza digitálních aktiv.

Společnost CoinAll získala během jednoho roku více než 500.000 uživatelů z více než 160 zemí a regionů a objem obchodování se na seznamu CoinMarketCap dostal mezi 10 největších. Na základě informací na oficiálních webových stránkách společnost CoinAll uvedla přes 100 obchodovaných projektů, včetně některých známých projektů, jako jsou Celer, BTT, Algo, Fusion, COSM atd. Kromě toho byly úspěšně upgradovány projekty jako Lambda a Fantom, aby byly uvedeny na seznamu burzy OKEx poté, co splnily všechna požadovaná kritéria.

Společnost CoinAll usiluje o budování dlouhodobé spolupráce s vysoce kvalitními komunitami s cílem najít kvalifikované projekty pro globální uživatele. Společnost CoinAll tak postupně vytvořila komplexní systém hodnocení blockchainových aktiv a zavedla nový model kótování: Star Project, který lze rozdělit do dvou částí: Star project IEO a Star Project Lightning.

Katherine Deng, generální ředitelka společnosti CoinAll, v souvislosti s partnerstvím uvedla: "Jsme opravdu potěšeni, že jsme dosáhli strategické spolupráce se společností OKEx, ale není to konec, je to pouze začátek. Společnost CoinAll bude i nadále hledat kvalitnější aktiva s vysokým růstovým potenciálem a přiměřenou hodnotou rafinovanějším způsobem, přičemž zájmy uživatelů budou nejvyšší prioritou."

OKEX bude přispívat k rozvoji digitálního ekosystému aktiv a připojovat se k různým sítím a portfoliím v blockchainovém prostoru. Program otevřeného partnerství společnosti OKEx je zaměřen na podporu týmů, které si kladou za cíl vytvořit vlastní burzy digitálních aktiv. Globální technický tým společnosti OKEx bude pro tyto týmy zajišťovat výzkum a vývoj a údržbu systému, mohou se proto soustředit pouze na správu a provoz svých burz.

Tým společnosti OKEx, který je velmi potěšen uzavřeným partnerství se společností CoinAll, se těší na další spolupráci v mnoha dalších aspektech, aby prozkoumal udržitelný rozvoj ekosystému digitálních aktiv na celém světě. Andy Cheung, ředitele operací společnosti OKEx, řekl:

"Jsme nadšeni, že jsme uzavřeli toto partnerství se společností CoinAll. Ve společnosti OKEx se vždy těšíme na spolupráci s dalšími účastníky trhu s cílem jeho rozšíření. V tomto případě by mohly být zavedeny kvalitnější projekty v souladu s potřebami trhu a věřím, že je to dobrý začátek."

OKEx je největší kryptoměnová burza spotových a termínovaných obchodů na světě. Poskytuje stovky obchodních párů, které obchodníkům pomáhají optimalizovat jejich strategie. OKEx jako jedna z největších blockchainových burz podle objemu obchodování obsluhuje více než 20 milionů uživatelů ve více než 100 zemích. Objem obchodování související s širokou škálou finančních produktů, které společnost OKEx nabízí, pravidelně překračuje denní hranici 1,5 miliardy USD, je všeobecně uznáván jako zlatý standard pro toto odvětví.

CoinAll, strategický partner světové burzy OKEx, je přední burzou digitálních aktiv. Společnost CoinAll, která sdílí pokročilý bezpečnostní systém, 24hodinovou globální zákaznickou podporu a také 20milionovou uživatelskou základnu burzy OKEx, usiluje o poskytování těch nejlepších zážitků z obchodování s digitálními aktivy všem uživatelům.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/925205/Logo.jpg

KONTAKT: Alex Zha, +86-199-4152-7974, alex@coinall.com

PROTEXT


Zařazenopá 01.11.2019 10:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32355

Související témata

Martin Mít
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.