Getac oznámila partnerství se společností pureLiFi

Společnost Getac oznámila partnerství se společností pureLiFi pro uvedení robustních LiFi zařízení na trh.

Getac je průkopníkem v oblasti zkoumání potenciálu bezdrátové technologie nové generace pro robustní zařízení

Společnost Getac, přední výrobce robustních tabletů a počítačů pro vojenský, zpracovatelský a automobilový průmysl, oznámila, že spolupracuje s předním světovým poskytovatelem technologie LiFi, společností pureLiFi, na vyhodnocování této technologie pro návrh budoucích bezdrátových zařízení.

Technologie LiFi umožňuje přenos dat prostřednictvím světla spíše než rádiových vln při vysokých rychlostech díky malé úpravě intenzity. Výsledkem je vysokorychlostní připojení k internetu, které je bezpečnější, spolehlivější a schopné poskytovat šířku pásma dalece převyšující možnosti konvenčních bezdrátových komunikací, jako je WiFi.

Pro zákazníky z vojenského, automobilového a výrobního sektoru je bezpečnost a spolehlivost prvořadým prvkem jejich provozu. Společnost Getac umožňuje, aby zákazníci využívali nejnovější technologie, které jim poskytují řešení k překonání problémů a zajištění a zvýšení produktivity. Technologie LiFi je ve srovnání s jinými bezdrátovými řešeními bezpečnější a prakticky bez rušení. Zavedením technologie LiFi mohou zákazníci společnosti Getac využít zabezpečení a spolehlivosti kabelové sítě s flexibilitou bezdrátového řešení.

"Partnerství společnosti Getac se společností pureLiFi z nás učiní průkopníka v průmyslu odolných zařízení a umožňuje nám využít potenciál připojení nové generace a posílit náš závazek vůči zákazníkům působícím v extrémních a náročných prostředích," uvedla Amanda Ward, ředitelka produktů a řešení pro země EMEA společnosti Getac. "Těšíme se na využití této vysoce inovativní technologie, která zákazníkům poskytne bezpečné a spolehlivé produkty, které dále zvýší produktivitu a bezpečnost na pracovišti."

"Společnost pureLiFi v roce 2019 uvedla na trh komponenty pro integraci do mobilních zařízení v souladu s naší strategií poskytovat LiFi pro každé zařízení a každé světlo," uvedl Nikola Serafimovski, viceprezident pro standardizaci a rozvoj podnikání společnosti pureLiFi. "Jako přední poskytovatel robustních zařízení v klíčových odvětvích, která mohou těžit z technologie LiFi, je společnost Getac pro tuto strategii ideální. Getac bude první výrobce zařízení, který zavede LiFi do svého produktového plánu a díky tomu bude svým zákazníkům dodávat bezprecedentní zabezpečení, spolehlivost a šířku pásma."

Společnost Getac bude i nadále vyhodnocovat technologii se zákazníky, aby pro ně našla nejlepší způsoby využití pro jejich hlavní průmyslová odvětví, s cílem začlenit technologii LiFi do budoucích zařízení jako součást portfolia společnosti. Zákazníci společnosti Getac budou mít brzy přístup k technologii, která může zpřístupnit bezprecedentní data, šířku pásma a zabezpečení.

O společnosti Getac

Společnost Getac Technology Corporation je klíčovou dceřinou společností skupiny MiTAC-Synnex Business Group, která v roce 2018 vykázala konsolidovaný příjem ve výši 38 miliard USD. Getac byla založena v roce 1989 coby společný podnik s GE Aerospace zaměřený na elektronická zařízení pro obranu. Portfolio společnosti Getac zahrnuje odolné notebooky a tablety určené nejen pro využití v armádě, ale také v automobilovém a zpracovatelském průmyslu, pro policii, hasiče, veřejné služby, výrobu, dopravu a logistiku. Další informace o společnosti naleznete na webových stránkách: http://www.getac.com

O společnosti pureLiFi

pureLiFi je společnost pro komunikaci prostřednictvím světla, která byla založena prof. Haraldem Haasem a dr. Mostafa Afganim v roce 2012 jako společnost vyčleněná z University of Edinburgh za účelem vytváření OEM komponent, včetně ovladačů a přijímačů v technologii LiFi.

pureLiFi je přední světová společnost v oblasti technologie LiFi, která byla vytvořena v reakci na exponenciální růst celosvětové poptávky po bezdrátové šířce pásma. Společnost pureLiFi rozšířila svou mezinárodní zákaznickou základnu po celém světě díky mezinárodním partnerstvím s organizacemi jako Cisco, Wipro a O2 Telefonica.

Další informace o možnostech technologie LiFi a systému Gigabit LiFi naleznete na webových stránkách společnosti pureLiFi: http://www.pureLiFi.com

KONTAKT: Debbie Ho, Fifth Ring (v zastoupení společnosti Getac), debbie.ho@fifthring.com / +65-6871-4239; Sarah Scace, pureLiFi, Sarah.scace@pureLiFi.com / +44-131-516-1816


Zařazenoút 29.10.2019 15:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32318

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V