Transakce WarnerMedia a Ole Communications

Společnost WarnerMedia se stává stoprocentním vlastníkem všech služeb poskytovaných pod značkou HBO pro španělsky mluvící země Latinské Ameriky a Karibiku. Transakce zahrnuje e všechny kanály HBO, MAX, Cinemax a HBO Go

Součástí transakce není Brazílie ani připravovaná streamovací služba

Firma WarnerMedia se společností Ole Communications dohodla na odkoupení jejího menšinového podílu ve firmě HBO Ole Partners, která je společným podnikem WarnerMedia a Ole Communications.

Po ukončení transakce se společnost stane 100% vlastníkem všech služeb HBO, MAX, Cinemax a HBO Go ve španělsky mluvících zemích Latinské Ameriky a Karibiku.

Transakce nemá vliv na vlastnickou strukturu firmy HBO Brasil Partners, další společný podnik značky HBO v Brazílii.

Společnosti WarnerMedia i Ole Communications budou v Latinské Americe i nadále nabízet své základní televizní kanály.

Podle očekávání by k dokončení transakce mělo dojít po získání souhlasu od orgánů státního dozoru. Po dokončení transakce bude firmu HBO Ole Partners řídit Gerhard Zeiler, finanční ředitel společnosti WarnerMedia a prezident firmy WarnerMedia International Networks.

"Jsme rádi, že můžeme být vlastníky všech partnerských služeb HBO Ole Partners, které zahrnují špičkové předplacené televizní kanály v celém regionu. Tato akvizice nám umožní nabídnout jazykově lokalizované verze nové streamovací služby HBO Max zákazníkům ve španělsky mluvících zemích Latinské Ameriky a Karibiku," řekl Zeiler.

"Měli jsme možnost odkoupit i brazilskou pobočku, ale zatím jsme se rozhodli tuto nabídku nevyužít. Jak jsme již dříve uvedli, přímá investice v Brazílii pro nás v současné době není atraktivní vzhledem k nejistotě panující okolo regulace televizních služeb v Brazílii. Podporujeme probíhající úsilí o změnu zákona SeAC, tak, aby mediální průmysl v Brazílii dostal jasný a předvídatelný regulatorní rámec, který by podpořil investice a inovace v této oblasti. Jsme optimističtí a věříme, že se to podaří."

"WarnerMedia je naším skvělým partnerem v Latinské Americe a jsme hrdí na to, že se nám společně podařilo vybudovat síť značkových služeb HBO v tomto regionu," řekl Enrique Cusco, prezident a generální ředitel firmy Ole Communications.

"Jsme rádi, že i nadále budeme moci na trhu nabízet skvělé portfolio našich základních kanálů, včetně kanálů Warner Channel, A+E Networks Latin America, NBCUniversal International Networks Spanish Latin America a Sony Pictures Entertainment."

WarnerMedia a Ole Communications přinesly nabídku programů HBO do tohoto regionu již v roce 1991, kdy založily společný podnik HBO Ole Partners a ve stejném roce spustily prémiové HBO kanály ve španělštině. V roce 1994 byla nabídka kanálů HBO rozšířena i o portugalskou jazykovou verzi, která byla spuštěna v Brazílii.

O společnosti HBO Max

HBO Max je nová streamovací služba, která nabízí špičkové pořady pro každého, od rodin s malými dětmi až po dospělé bez rozdílu věku.

Tato nová služba je založena, která naplňuje poslání HBO, kterým je poskytovat špičkové a ceněné služby, nabídne předplatitelům exkluzivní nabídku originálních pořadů (Max Originals) a také to nejlepší z obrovského portfolia programů a archivů firmy WarnerMedia.

O společnosti WarnerMedia

WarnerMedia je přední firma působící v oblasti médií a zábavy, která vyrábí a distribuuje prémiový a oblíbený obsah z různých skupin talentovaných spisovatelů a žurnalistů klientům na celém světě prostřednictvím svých spotřebitelských značek jako například : HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies a další.

WarnerMedia je součástí společnosti AT&T Inc. (burzovní index NYSE:T)

O společnosti Ole Communications

Ole Communications je nadnárodní multimediální společnost a průkopníkem placených televizních služeb v Latinské Americe. Firma provozuje řadu společných podniků, mezi které, mimo jiné, patří A+E Networks Latin America, NBCUniversal International Networks Spanish Latin America, HBO Brasil Partners, IVC Networks a PlayGround Americas.

Prostřednictvím svých sesterských společností firma prodává placené televizní služby a kanály v Latinské Americe, jako jsou například A&E, AXN, History, H2, IVC, Lifetime, E! Entertainment, Studio Universal, Sony Channel, SyFy, Telemundo Internacional, Universal TV a Warner Channel.

K financování svých společných podniků a strategických partnerství v Latinské Americe využívá firma Ole Communications svou dceřinou společnost VC Medios, která prodává reklamu a poskytuje produkční, jazykové a vysílací služby.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191025005467/en/

Kontaktní informace:

Oliver Herrgesell, EVP Communications, WarnerMedia Sales & International

oliver.herrgesell@turner.com; +1 212 275 6794

Zdroj: WarnerMedia

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenoso 26.10.2019 14:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32307

Související témata

Amerika | Volby USA
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V