49 nových Pundi X terminálů na Venezuele!

49 nových Pundi X terminálů na Venezuele!

23.08.2019 / Crypto Kingdom

Nejnovější ohlášení ze 22. srpna mluví o plánu největšího obchodního domu na Venezuele, který se rozhodl nenechat si utéct trend kryptoměn a blockchainu. Podle tohoto plánu bude až ve 49 outletech řetězce Traki integrován point-of-sale platební terminál XPOS od Pundi X.

Nejedná se tak jen o pozitivní zprávu pro kryptoměny obecně, ale i o parádní novinku pro držitele Pundi X. To totiž dlouhodobě mírně zaostává za milníky, které si určuje. A právě takovéhle zprávy ukazují, že vývoj i partnerství stále jdou tím správným směrem.

100 000 XPOS do roku 2021

Z vize stát se kryptoměnou, která bude díky produktům jako terminálu XPOS, platební kartě XPASS a peněžence Xwallet akceptována ve stotisícovkách obchodů, jsou zatím jejich terminály dostupné pouze ve 30 zemích. Cíl Pundi X je však to, aby v roce 2021 měli prodaných už alespoň 100 000 XPOS zařízení.

XPOS zařízení vypadají velice podobně jako klasické platební terminály. Nabízejí však možnost platit v poměrně širokém spektru kryptoměn jako např. klasické BTC, ETH, BNB i vlastní tokeny od Pundi NPXS a NPXSXEM.

K samotnému partnerství s Traki se pak osobně vyjádřil i CEO Pundi X, Zac Cheah:

„XPOS jsme vytvořili za účelem zajištění dalších způsobů využití blockchainové technologie v reálném každédenním životě. A právě tato vize nemůže být reprezentována lepším příkladem než tím, že zákazníci v Traki budou platit za své každodenní nákupy v kryptoměnách.“

Mimo to ve svém vyjádření např. označil Traki za jednoho z prvních osvojitelů blockchainové technologie na Venezuele. Partnerství nenechalo bez komentáře ani Traki. Za to se vyjádřil Michael Gomez, což je vedoucí oddělení pro krypto aktiva u Traki. Ten se ke kryptoměnám staví velice pozitivně, kdy řekl:

„V Traki chceme zákazníkům nabídnout ty nejpohodlnější způsoby nakupování a kryptoměny se ukázaly jako velice efektivní platební řešení.“

Chceš posunout své obchodování na další úroveň? Nauč se pomocí našeho návodu s platformou 3commas.

Venezuela a kryptoměny

Po hyperinflaci a nedostatečné likviditě státní měny se spousta Venezuelanů zaměřila spíše na kryptoměny. A to nejen jako prostředek směny, ale i jako uchovatele hodnoty. V minulém roce dokonce spustili vlastní kryptoměnu s názvem petro dollar, jejíž hodnota je vázaná na národní ropné rezervy. Tímto krokem se chtěli zejména vyhnout ekonomickým sankcím. Prezident Nicolas Marduro pak nedávno dokonce nakázal státním společnostem a bankám využívat právě tento token.

Zajímavostí je i to, že z přibližně 1 z 10 z celkového množství přibližně 300 000 uživatelů Pundi X peněženky sídlí právě na Venezuele.

Vydělat na kryptoměnách. O to jde asi každému z nás. Víš ale o všech možnostech, jak jde na kryptoměnách zbohatnout? Mrkni na článek, kde Ti je zhodnocujeme.


Zařazenopá 23.08.2019 19:08:00
ZdrojCryptokingdom.tech
Origináltv.cryptokingdom.tech/cs/video/49-novych-pundi-x-terminalu-na-venezuele
KategorieInstituce

Související témata

Venezuela | Marshallův plán
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V