Společnost Suning představí nejnovější technologii

Společnost Suning představí na veletrhu CES Asia svou nejnovější maloobchodní technologii pro „inteligentnější" život

Společnost Suning, komerční gigant, který je druhým největším z čínských nestátních podniků a dále majitelem Suning.com, maloobchodní společnosti ze seznamu Fortune Global 500, na letošním veletrhu CES Asia představí své nejnovější technologie „Inteligentní život+", „Inteligentní maloobchod+" a „Inteligentní řešení+".

Společnost Suning ve svém segmentu „Inteligentní život+" během letošního veletrhu CES Asia předvede své nejnovější inovace inteligentních domácích spotřebičů založených na systému Biu OS, jako jsou chladničky Biu, klimatizační zařízení, pračky, automatické pračky, nové ventilátory a inteligentní bezpečnostní sady. Společnost také zveřejní svou smlouvu BiuLink Open na tiskové konferenci konané 12. června, jejímž prostřednictvím bude společnost Suning spolupracovat s partnery za účelem prozkoumání konektivity mezi značkami. Cílem projektu Biu+Ekologie je vytvořit otevřenou platformu pro sdílení zdrojů v celém odvětví inteligentních domácích spotřebičů, což průmyslu inteligentních domácností pomůže zvládat jeho problémy a výzvy.

Společnost Suning jako největší omni-channel prodejce v Číně také představí své klíčové inovace v oblasti inteligentních maloobchodních technologií v sekci „Inteligentní maloobchod+" svého stánku. Společnost bude vystavovat produktová řešení v oblasti digitálních obchodů, včetně samoobslužných pokladen, stojanů na vážení, systémů zavěšení, komoditního tepla a sledování tepla, což přispěje ke zvýšení efektivity maloobchodního provozu a ke zlepšení zkušeností zákazníků.

V segmentu „Inteligentní řešení+" společnost Suning předvede svá čtyři cloudová řešení, cloud pro dodávky, cloud pro zákazníky, cloud pro správu a základní cloud, což umožní obchodníkům přístup ke svým základním technologickým nástrojům pro zvýšení efektivity průmyslu. Dne 11. června se společnost Suning na konferenci s tématem „Technologie inteligentního maloobchodu pro příští desetiletí" podělí o své postřehy v oblasti ovlivňování a změn v maloobchodu pomocí technologií.

Dr. Jack Jing, provozní ředitel společnosti Suning Technology Group, řekl: „V současné době čelí rostoucí počet malých a středních podniků v maloobchodním sektoru zásadním výzvám. Jako vedoucí všestranný inteligentní maloobchodník má společnost Suning hluboký přehled o tom, jak technologie mění maloobchod. Společnost je ochotna podělit se o své technologie a zkušenosti, aby umožnila zdokonalený vnitřní management a urychlila digitalizaci maloobchodu."

S technologiemi nové generace Inteligentní život+, Inteligentní maloobchod+ a Inteligentní řešení+ se společnost Suning zaměřuje na zlepšení nákupních zkušeností svých stávajících 600 milionů registrovaných členů a zároveň na přilákání nových zákazníků, aby vedla ekosystém napříč průmyslovými odvětvími prostřednictvím vytvoření elitní kvality života pro všechny.

Veletrh CES Asia 2019 bude probíhat od 11. do 13. června 2019 v Šanghaji. Stánek společnosti Suning najdete pod číslem 2002 v sektoru N2.

O společnosti Suning

Společnost Suning, která byla založena v roce 1990, je jedním z předních komerčních podniků v Číně se dvěma veřejnými společnostmi v Číně a Japonsku. V roce 2018 se společnost Suning Holdings umístila na druhém místě mezi 500 nejvýznamnějšími nestátními podniky v Číně s ročními příjmy ve výši 80,85 miliard USD (557,9 miliard RMB). Společnost Suning s posláním „Vedení ekosystému celého průmyslu pomocí vytváření vysoké kvality života pro všechny" posílila a rozšířila své podnikání prostřednictvím osmi vertikálních odvětví: platformy Suning.com, logistiky, finančních služeb, technologie, nemovitostí, sportu, médií a zábavy a investic. Společnost Suning.com byla v roce 2018 uvedena na seznamu Fortune Global 500. Další informace naleznete na webových stránkách www.suningholdings.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/899993/Suning_CES_Asia_2019.jpg

PROTEXT


Zařazenoút 11.06.2019 08:06:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31447

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.